ŠAUNUOLĖS VISOS
Perskaičiau visą temą, prisižiūrėjau jūsų butelaičių.. Net galva susisuko
Pasisėmiau keliatą idėju - ir greitu laiku mėginsiu įgyvendinti Bet tik reikia prisiruošti
Žinoma, mėginsiu patį papraščiausią variantą - karštus klijus ir aerozolinius dažus.. Tik, kažkas klausė ką daryti, nes dažai apsitrynė? Norėtųsi išgirsti nuomonės tų, kurios tokius darbelius darė
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 10 01, 10:57)
suprantu, kad dirbote ir stengetes, bet vaikiukui dovanori buteli alkoholio.... na man alkoholis per vaikiskas sventes ar ten kur yra vaiku is viso nesuprantamas, o dar dovanoti mazuciui buteli, tai jau apskritai
Visų pirma nemanau, kad krikštynos jau labai vaikiška šventė. Be to juk niekas jam ir neduoda iš to butelio gerti. Galiu pasakyti, kad pati norėčiau tokios dovanos savo vaikui. Kodėl? Ogi labai paprastas pavyzdys. Kai gimė mano brolis - atvažiavusi lankyti jo (tuo metu dar tik būsima) krikšto mama padovanojo jam 3 mažus buteliukus alkoholinio gėrimo, užsarė, kad išgertų per 18-tą gimtadienį. Mano broliui jau 36 metai ir jis visa dar tą rinkinuką turi. Nežinau kaip jau ten su jo turinio kokybę, bet esmė - ne alkoholyje, o tame, kad brolis atidaręs barą ir pamatęs savo dovaną visada prisimena krikšto mamą. Tame ir yra esmė.
Ir aš jam iki šiol pavydžiu tų 3 (jau netgi nugaravusių) buteliukų.
QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 16:14)
Va cia tai liuks ideja o kiek darbelio gerai, kad parasyta, kad atidaryti per vestuves, nes tokio grozio ilgai nesinoretu vartoti Nu bet turini galima o inda palikti
Na, manau, kad jei butelio savininkui kokie 5 mėn., tai - buteliukas dar pastovės Nes tai jo dovana ir tik jis spręs kas su juo tuštins tą buteliuką atėjus tam tikram laikui.
Na, o jei tai kaip dovana suaugusiam žmogui - tai po tam tikros progos, išgerus - gaila būtų išmesti