Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Sveikos, merginos smile.gif
ŠAUNUOLĖS VISOS smile.gif
Perskaičiau visą temą, prisižiūrėjau jūsų butelaičių.. Net galva susisuko smile.gif
Pasisėmiau keliatą idėju - ir greitu laiku mėginsiu įgyvendinti smile.gif Bet tik reikia prisiruošti smile.gif
Žinoma, mėginsiu patį papraščiausią variantą - karštus klijus ir aerozolinius dažus.. Tik, kažkas klausė ką daryti, nes dažai apsitrynė? g.gif Norėtųsi išgirsti nuomonės tų, kurios tokius darbelius darė blush2.gif

QUOTE(vanda_zydi @ 2010 10 01, 10:57)
suprantu, kad dirbote ir stengetes, bet vaikiukui dovanori buteli alkoholio.... na man alkoholis per vaikiskas sventes ar ten kur yra vaiku is viso nesuprantamas, o dar dovanoti mazuciui buteli, tai jau apskritai bebe.gif

Visų pirma nemanau, kad krikštynos jau labai vaikiška šventė. Be to juk niekas jam ir neduoda iš to butelio gerti. Galiu pasakyti, kad pati norėčiau tokios dovanos savo vaikui. Kodėl? Ogi labai paprastas pavyzdys. Kai gimė mano brolis - atvažiavusi lankyti jo (tuo metu dar tik būsima) krikšto mama padovanojo jam 3 mažus buteliukus alkoholinio gėrimo, užsarė, kad išgertų per 18-tą gimtadienį. Mano broliui jau 36 metai ir jis visa dar tą rinkinuką turi. Nežinau kaip jau ten su jo turinio kokybę, bet esmė - ne alkoholyje, o tame, kad brolis atidaręs barą ir pamatęs savo dovaną visada prisimena krikšto mamą. Tame ir yra esmė.
Ir aš jam iki šiol pavydžiu tų 3 (jau netgi nugaravusių) buteliukų.
QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 16:14)
Va cia tai liuks ideja smile.gif  thumbup.gif  o kiek darbelio  doh.gif gerai, kad parasyta, kad atidaryti per vestuves, nes tokio grozio ilgai nesinoretu vartoti  drinks_cheers.gif  Nu bet turini galima  drinks_cheers.gif o inda palikti  4u.gif

Na, manau, kad jei butelio savininkui kokie 5 mėn., tai - buteliukas dar pastovės wink.gif Nes tai jo dovana ir tik jis spręs kas su juo tuštins tą buteliuką atėjus tam tikram laikui.
Na, o jei tai kaip dovana suaugusiam žmogui - tai po tam tikros progos, išgerus - gaila būtų išmesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 17, 02:12)

Visų pirma nemanau, kad krikštynos jau labai vaikiška šventė. Be to juk niekas jam ir neduoda iš to butelio gerti. Galiu pasakyti, kad pati norėčiau tokios dovanos savo vaikui. Kodėl? Ogi labai paprastas pavyzdys. Kai gimė mano brolis -  atvažiavusi lankyti jo (tuo metu dar tik būsima) krikšto mama padovanojo jam 3 mažus buteliukus alkoholinio gėrimo, užsarė, kad išgertų per 18-tą gimtadienį. Mano broliui jau 36 metai ir jis visa dar tą rinkinuką turi. Nežinau kaip jau ten su jo turinio kokybę, bet esmė - ne alkoholyje, o tame, kad brolis atidaręs barą ir pamatęs savo dovaną visada prisimena krikšto mamą. Tame ir yra esmė.
Ir aš jam iki šiol pavydžiu tų 3 (jau netgi nugaravusių) buteliukų.

Man tai priesiskumo nesukelia tie buteliai per krikstynas, bet siaip komentuojant tuos prisiminimus nuo kumos ar kazkao, manau lygiai tiek pat sentimentu suteiktu ir kokia kita dovanele. smile.gif Nebutinai tai turi buti buteliukas su alkoholiu smile.gif
Atsakyti
Gal pravers
http://www.liveinter...n/post120550655
Atsakyti
J-u-r-a-t-e, krikstynos tikrai tik vaikiska svente, nes jei vaikiuko nebutu, nezinia ka krikstytumet:)
LAbai teiisngai <Juru Tigre> pastebejo, kad lygiai taip pat prisiminti zmogu galima ziurint i bet kokia dovana, nebutinai i buteli.
man apskritai nepriimtinas toks poziuris, kad per sventes BUTINA gerti. Patys pagalvokit, ko vaikiukus mokot jiems nuo gimimo butelius alkoholio dovanodami - gerk vaikeli, gerk, nes tik taip svente imanoma... tikrai norit kad Jusu vaikai uzaugtu su tokiu mastymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 26 lapkričio 2010 - 11:45
labukas

man irgi labai patinka dekoruoti butelius...
i svecius jau niekad nebesinesu nedekupazinusi butelio smile.gif kazkaip smagu ant stalo grazu butelaitis...

o ir virtuveje alieju laikau graziuose buteliuose...

kelis rodausi cia blush2.gif

aliejaus buteliukas ...

user posted image

ir daug ivairiu....

user posted image
user posted image

Atsakyti
<Juru Tigre>
atrodysiu tikra neišmanėlė, o kur jūs pirkote laką? kokį naudojote? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 11 26, 12:45)
J-u-r-a-t-e, krikstynos *tikrai tik vaikiska svente, nes jei vaikiuko nebutu, nezinia ka krikstytumet:)
LAbai teiisngai <Juru Tigre> pastebejo, kad lygiai taip pat **prisiminti zmogu galima ziurint i bet kokia dovana, nebutinai i buteli.
man apskritai nepriimtinas toks poziuris, ***kad per sventes BUTINA gerti. ****Patys pagalvokit, ko vaikiukus mokot jiems nuo gimimo butelius alkoholio dovanodami - gerk vaikeli, gerk, nes tik taip svente imanoma... tikrai norit kad Jusu vaikai uzaugtu su tokiu mastymu?

* Visu pirma nepritariu, kad tai vaikiška šventė. Sutinku, kad nebūtų vaikučio - nebūtų ir šventės. Tačiau 3-6mėn. vaikučiui visai neįdomu kas per jas ką daro.. Su vyresniais kita kalba.
**Sutinku, kad žmogų galima prisiminti žiūrint į bet kokį daiktą, tik esu įsitikinusi, kad jei tai subrandintas gero vyno butelis - jis turi kitokią vertę, nei kažkoks suvenyras ar daiktas.
*** Aplamai dėl alkoholio vartojimo - čia kiekvieno pasirinkimo teisė, vartoti jį ar ne. Ir nebūtinai tai turi būti šventės. Mano pusbroliui 23 metai, ir jis visiškai nevartoja alkoholio (net alaus), čia jo pasirinkimas - ir aš jį gerbiu.
****Ir niekas dovanodamas butelį - vaiko gerti nemoko. Be to dažniausiai butelį dovanoja tėveliams (krikštotėveliams) su palinkėjimu išgerti jį išlaikius tam tikrą laiką. Kaip bebūtų, net jei ir vaikutis gauna butelį, protingi tėvai tikrai niekada neduos to butelio vaikui, kol jis nesulauks pilnametystės..
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 12 05, 17:41)
labukas
man irgi labai patinka dekoruoti butelius...
i svecius jau niekad nebesinesu nedekupazinusi butelio  smile.gif kazkaip smagu ant stalo grazu butelaitis...

o ir virtuveje alieju laikau graziuose  buteliuose...

kelis rodausi  cia  blush2.gif

aliejaus buteliukas ...

wub.gif koks mielas buteliukas smile.gif Tokio ir aš norėčiau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lediine @ 2010 12 05, 18:58)
<Juru Tigre>
atrodysiu tikra neišmanėlė, o kur jūs pirkote laką? kokį naudojote? doh.gif

Senukuose. keliolika litu kainuoja. Drauge buvo perpardavusi kazkoki laka tai tipo rase kad matinis bet vistiek blizgejo. Dabar vyras nupirko kazkoki universalu purskikli, kuris tikrai matinis. Visiskai jokio blizgesio. Uzrasas berods yra color spray, bet ten lakas yra.
Atsakyti
Na ir grožybių prisižiūrėjau...ir pačiai noras užėjo kažką padaryt...
Čia mano darbelis, darytas dar pavasarį, stovi pavėsinėje:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2010 12 07, 21:20)
Na ir grožybių prisižiūrėjau...ir pačiai noras užėjo kažką padaryt...
Čia mano darbelis, darytas dar pavasarį, stovi pavėsinėje:

Originalu. thumbup.gif Jei interjeras kazkas tokio tai super atrodo manau.
As savo darbu galerija sivakara atnaujinau, bet kadangi ten ne vien buteliai tai nedejau, nes forumas tai buteliukams ax.gif
Atsakyti
Kazkaip prastai matosi, bet
user posted image

Cia tecio draugui, dovana jubiliejaus proga. Kvepia misku nuo samanu wub.gif
Atsakyti
kaledinis butelaitis, is visu pusiu wink.gif
user posted image
Atsakyti