Labas visoms,
tiek visokių grožybių prisižiūrėjau, kad tiesiog baisu savo kelti. Šitą butelį dariau dar tada kai jokių kalbų apie jokį dekupažą net nesigirdėjo ( na gal ir girdėjosi po truputį, bet pas mus provincijoj darne) Dariau brolienės sidabrinių vestuvių metinėms Tad labai nepeikit - tai mano pirmas ir tikiuos ne paskutinis darbas. Kai dabar tiek daug rašoma ir kalbama apie butelių dekoravimą, o juolab , kad ir progų nusimato, o visos tradicinės dovanos nusibodę - reiks bandyti savo gabumus ir šioje srityje Jūsų teismui -
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 02 02, 20:43)
Uzrasus nuslifavo ar ne taip supratau?
taip, nušlyfavo, visokių įrankių turi, tai pagelbėjo
Papildyta:
Dovė*, AČIU
Oi kokie nuostabus darbeliai Beziurint ir paciai norisi kibti i darbus
Sveikutes, as irgi noreciau parodyti savo gamybos butelius papuoštus, tik nezinau kaip ikelti nuotraukas
QUOTE(dianyta @ 2010 03 24, 14:09)
Sveikutes, as irgi noreciau parodyti savo gamybos butelius papuoštus, tik nezinau kaip ikelti nuotraukas
Susikurk internete albumeli. pavyzdziui per koki fotki ar koki kita ir tada nukopinus jau galesi idet
QUOTE(Milituke @ 2010 01 06, 10:25)
Gal zinot kaip tuos "apliejimus" tokius padaryti?
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 24, 19:43)
Gal zinot kaip tuos "apliejimus" tokius padaryti?
Sidabrini blizgesi? Ji su automobiliniais dazais uzpurskia. Bent jau taip autores sake, kurios tokius butelius daro. O ornamentus su karstais klijais padaro
Sveikos,
Užsinorėjau ir aš padekoruoti rimčiau butelį dekupažo būdu. Tik dabar man klausimas toks iškilo - o akriliniai dažai "lips" prie stiklo?
Užsinorėjau ir aš padekoruoti rimčiau butelį dekupažo būdu. Tik dabar man klausimas toks iškilo - o akriliniai dažai "lips" prie stiklo?
QUOTE(gb78 @ 2010 03 24, 22:52)
Sveikos,
Lips. labai gerai jie prilimpa. dar kelis sluoksnius padazyk, tai laikys. Pati dazau su jais.