Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Labas visoms,
tiek visokių grožybių prisižiūrėjau, kad tiesiog baisu savo kelti. ax.gif Šitą butelį dariau dar tada kai jokių kalbų apie jokį dekupažą net nesigirdėjo ( na gal ir girdėjosi po truputį, bet pas mus provincijoj darne) smile.gif Dariau brolienės sidabrinių vestuvių metinėms smile.gif Tad labai nepeikit - tai mano pirmas ir tikiuos ne paskutinis darbas. Kai dabar tiek daug rašoma ir kalbama apie butelių dekoravimą, o juolab , kad ir progų nusimato, o visos tradicinės dovanos nusibodę - reiks bandyti savo gabumus ir šioje srityje ax.gif Jūsų teismui -

user posted image
Atsakyti
Dar 2 butelaiciai

http://public.fotki..../butelis-3.html

http://public.fotki....is-4.html#media
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2010 02 01, 16:01)
bus_ka be galo gražu  wub.gif

drinks_cheers.gif nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 02 02, 20:43)
Uzrasus nuslifavo ar ne taip supratau? blink.gif

smile.gif taip, nušlyfavo, visokių įrankių turi, tai pagelbėjo

Papildyta:
Dovė*, AČIU 4u.gif
Atsakyti
Oi kokie nuostabus darbeliai clap.gif Beziurint ir paciai norisi kibti i darbus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi noreciau parodyti savo gamybos butelius papuoštus, unsure.gif tik nezinau kaip ikelti nuotraukas

Atsakyti
QUOTE(dianyta @ 2010 03 24, 14:09)
Sveikutes, as irgi noreciau parodyti savo gamybos butelius papuoštus,  unsure.gif tik nezinau kaip ikelti nuotraukas

Susikurk internete albumeli. pavyzdziui per koki fotki ar koki kita ir tada nukopinus jau galesi idet mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes, as irgi noreciau parodyti savo gamybos butelius papuoštus, unsure.gif tik nezinau kaip ikelti nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2010 01 06, 10:25)

Gal zinot kaip tuos "apliejimus" tokius padaryti? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 24, 19:43)
Gal zinot kaip tuos "apliejimus" tokius padaryti?  g.gif  ax.gif

Sidabrini blizgesi? Ji su automobiliniais dazais uzpurskia. Bent jau taip autores sake, kurios tokius butelius daro. O ornamentus su karstais klijais padaro
Atsakyti
Sveikos,
Užsinorėjau ir aš padekoruoti rimčiau butelį dekupažo būdu. Tik dabar man klausimas toks iškilo - o akriliniai dažai "lips" prie stiklo?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 03 24, 22:52)
Sveikos,
Užsinorėjau ir aš padekoruoti rimčiau butelį dekupažo būdu. Tik dabar man klausimas toks iškilo - o akriliniai dažai "lips" prie stiklo?

Lips. labai gerai jie prilimpa. dar kelis sluoksnius padazyk, tai thumbup.gif laikys. Pati dazau su jais.
Atsakyti