Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Landrita, na tikrai šauni ideja! O aš tikrai kokį masažinį gėlį ar aliejų ten vietoj saldainių prikabinčiau thumbup.gif
Osera, labai idomiai sugalvota su tekstu ir tos gėlės didelės taip gerai dera 4u.gif
Rodau dar vieną savo kūrinuką "Tik Tau" vadinas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 01 vasario 2010 - 15:45
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 01, 15:43)
Landrita, na tikrai šauni ideja! O aš tikrai kokį masažinį gėlį ar aliejų ten vietoj saldainių prikabinčiau thumbup.gif
Osera, labai idomiai sugalvota su tekstu ir tos gėlės didelės taip gerai dera 4u.gif
Rodau dar vieną savo kūrinuką "Tik Tau" vadinas 4u.gif
user posted image

Vooo... cia man grazuu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
bus_ka be galo gražu wub.gif O kaip tie iškilimai padaromi?
Atsakyti
Ačiu 4u.gif Jau kažkada minėjau-čia kiaušinių lūkštai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 01, 21:49)
Ačiu 4u.gif Jau kažkada minėjau-čia kiaušinių lūkštai smile.gif

blink.gif blink.gif papasakok apie si buda, nes galvojau kad su kokiu glaistu darei g.gif
Atsakyti
bus ka labai grazus butelaitis wub.gif ,paskui labai faina vazele thumbup.gif
idomus sendinimas bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiu, Osera smile.gif , dabar geriam vyną tik iš butelių, tinkančių vazoms lotuliukas.gif
Taigi, nieko mandro čia nėra-klijuojam lūkštus, nudažom ir į tarpus įtrinam akrilinius dažus, tik daug laiko tas klijavimas užima kol viską sudelioji doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 02, 10:17)
Ačiu, Osera smile.gif , dabar geriam vyną tik iš butelių, tinkančių vazoms lotuliukas.gif
Taigi, nieko mandro čia nėra-klijuojam lūkštus, nudažom ir į tarpus įtrinam akrilinius dažus, tik daug laiko tas klijavimas užima kol viską sudelioji  doh.gif  smile.gif

su kuo klijuoji?
Atsakyti
su lipalu
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 02, 13:24)

Nu jo. jauciu kad darbelio biski buna, bet idomiai ir graziai gaunas. Ypac uzsidengia visokie uzrasai ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Šį kartą viskas buvo nušlyfuota, vyras pasistengė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 02, 14:38)
Šį kartą viskas buvo nušlyfuota, vyras pasistengė blush2.gif

Uzrasus nuslifavo ar ne taip supratau? blink.gif
Atsakyti