Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Landrita @ 2010 01 31, 13:59)
O cia mano dekoruotas butelis Valentino dienos progai .
Ne dekupazas, bet gal tik i tema  ax.gif

user posted image

O ten prie dekoro, kas prideta be prezervatyvu? Lubrikantas? biggrin.gif Gerai dovanike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 31, 15:15)
O ten prie dekoro, kas prideta be prezervatyvu? Lubrikantas? biggrin.gif Gerai dovanike  lotuliukas.gif

Tai,kad ten saldainiai g.gif Bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 01 31, 16:12)
Tai,kad ten saldainiai g.gif Bet labai grazu wub.gif

Ve rimts. doh.gif Nu kiekvienas mato pagal savo iskrypimo laipsni lotuliukas.gif blush2.gif Nu man pasirode kaip mazas baltas buteliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane JU: 31 sausio 2010 - 16:46
QUOTE(Landrita @ 2010 01 31, 14:59)
O cia mano dekoruotas butelis Valentino dienos progai .

Na ir isradingumas!!!! As kaifuoju thumbup.gif

Atsakyti
labas

na va pasirodysiu su savo sveikinimu butelaiciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 01 31, 16:49)
Na ir isradingumas!!!! As kaifuoju  thumbup.gif

manau radus su rozem ir uzdegtom zvakem sitokia dovanele tikrai nuteiktu valentiniskai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 04, 14:37)
Sveikos,
nežinau ar į temą, bet apie butelius biggrin.gif
dvi vazos iš butelių:

QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 05, 11:05)
Tikiuosi, kad visu grazus darbeliai buvo ivertinti ir suteike dziaugsmo tiems kam dovanojot. As savo kai padovanojau tai sakiau daugiau gyvenime nebepaisysiu tiems zmonems. Net rankos nusviro kai pamaciau reakcija  doh.gif

QUOTE(*meduota* @ 2010 01 05, 17:17)
Osera, žiūriu tu darai visą butelį, aš tai palieku "viršų", kas būtų patogu atidaryt g.gif

Bus-ka
Kaip cia atlikta?
Garbane- tikiuos nepasidavei siai nesamone, rankos vis dar darbuojas mirksiukas.gif
Osera-O man patiko butent tas kaspinas... ir kad butelis yra butelis ...
As buteliu nesu darius, bet kaip supratau, viskas kaip dekupaze g.gif
Ir nulakuojat juos ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 01 31, 17:08)
Garbane- tikiuos nepasidavei siai nesamone, rankos vis dar darbuojas  mirksiukas.gif
Osera-O  man patiko butent tas kaspinas... ir kad butelis yra butelis ...
As buteliu nesu darius, bet kaip supratau, viskas kaip dekupaze  g.gif
Ir nulakuojat juos ?

Nenusviro. Toliau darau ir darysiu jei tik kam reikes. O kas nevertino tas daugiau nieko nebegaus bebe.gif
As tai nedekupazinu buteliu. Isvis nieko nedekupazinu. piesiu viska viska ax.gif Nu kartais paklijuoju dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 31, 18:10)
Nenusviro. Toliau darau ir darysiu jei tik kam reikes. O kas nevertino tas daugiau nieko nebegaus  bebe.gif
As tai nedekupazinu buteliu. Isvis nieko nedekupazinu. piesiu viska viska  ax.gif Nu kartais paklijuoju dar  biggrin.gif

Daryk sau.. ir busi patenkinta bigsmile.gif
Perziurejau tavo galerija- kai kas krito i aki.. tulikas is vis super super .. noreciau ir as tokio sedevro.... bigsmile.gif
cia su spec. stiklui piesi? O paskutinis procesas, lakavimas, ar jo nereikia(cia jei akrilas) ?
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 31, 17:10)
svis nieko nedekupazinu. piesiu viska viska  ax.gif Nu kartais paklijuoju dar  biggrin.gif

kaip piesti moki taip graziai ,tai ir dekupazinti nereikia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 01 31, 17:22)
Daryk sau.. ir busi patenkinta  bigsmile.gif
Perziurejau tavo galerija- kai kas krito i aki.. tulikas is vis super super .. noreciau ir as tokio sedevro....  bigsmile.gif 
cia su spec. stiklui piesi? O paskutinis procesas, lakavimas, ar jo nereikia(cia jei akrilas) ?

Paciai kai ka tik pasidarau. rolleyes.gif Tingiu terliotis be reikalo.
Tulika ne pas mane cia toks. Uzsisake sita sedevra. Dar prie to paties ir kriaukle ir veidrodis su spintele yra. Gerai vonia atrodyt turejo.
Piesiu su specialiais dazais, bet kartais jie mane nuvilia, nors raso kad tinkami stiklui. o kai akriliniais paisau tai nupurskiu su laku.
Atsakyti
labai šaunūs buteliai thumbup.gif
Atsakyti