Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Aruna @ 2010 01 15, 14:37)
Ai, mergaitės, nesibarkit. Kiek žmonių, tiek nuomonių.

Garbane JU- nepergyvenk, kitą kartą padovanosi tiems, kurie supras ir vertins. Aš Kalėdom dariau butelaitį uošviui, kad smagiau atrodytų,ir tik jis vienas suprato, kas čia per daiktas, o kiti pagalvojo, kad pardėj butelį nupirkau ir atnešiau  biggrin.gif

doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Milituke,2010 01 07, 21:39]
Na del to, tai tikrai. Bet kiek as ju padovanojau Kaledoms, Naujiesiems, tai nei is vieno neteko suprast, kad nepatinka. O be to, Tai tik simboline dovanele, atsidekojimas uz kazka ar panasiai. Vis orginaliau, nei paprastai sapmo buteli nunest blush2.gif

Saunuole 4u.gif
Ir as noreciau toki butelaiti gauti mirksiukas.gif Turbut ir gert butu labai gaila, stovetu kaip puosmena thumbup.gif
Atsakyti
Mano dekoruoti buteliai

http://public.fotki....as/butelis.html

http://public.fotki....is-1.html#media

http://public.fotki....is-2.html#media
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 26, 14:18)

pirmasis toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 26, 13:18)

Man antras ir trecias simpatiski, bet kazkaip reiktu maskuoti kakliuku uzsukimus. tada dailiai atrodys kaip interjero detale. neperkrauta, neprimarmalinta. Dailu 4u.gif
Atsakyti
Butelis yra butelis su visais savo kakliukais ir formomis bei anspaudais, man grazu tas jo kaklas su visais jo matomais uzsukimais smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 27, 01:03)
Butelis yra butelis su visais savo kakliukais ir formomis bei anspaudais, man grazu tas jo kaklas su visais jo matomais uzsukimais  smile.gif  tongue.gif

Nesigincyju. Cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 26, 13:18)

o man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 04, 14:37)
Sveikos,
nežinau ar į temą, bet apie butelius biggrin.gif
dvi vazos iš butelių:

gražūs. Jau kitoje vietoje juos apžiūrėjusi esu, patiko.

Tik patarimukas mažytis.

Rusų forume radau kaip jos kakliukus sutvarko.
Paima paprastos senos mailutės juostą ir su lipalu apsukdamos aplkijuoja. Galima suvynioti kaip nori ir kiek nori.
Lipalas gi džiūdamas sukietėja kaip kaulas, o dar jei ant viršaus ir akrilas, ir lakas - nenukris tikrai.

Kitas variantas - statybinis glaistas, pvz. kaip armavimo priemonę panaudojant binto juostelytę. Be armavimo sunkoka, nes glaistas turi kažkame ar ant kažko laikytis.

Arba dar vienas - skystos plastmasės klijai iš klijų pistoleto. Jais gali apvarvinti kaip nori, išgaudama kokias nori formas ir pavidalus smile.gif Paskui jie purškiasi, dažosi, dekoruojasi...

Pasinaudojant techninėmis žiniomis ir dar fantaziją įjungus gaunasi liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 01 28, 12:01)
gražūs. Jau kitoje vietoje juos apžiūrėjusi esu, patiko.

Tik patarimukas mažytis.

Rusų forume radau kaip jos kakliukus sutvarko.
Paima paprastos senos mailutės juostą ir su lipalu apsukdamos aplkijuoja. Galima suvynioti kaip nori ir kiek nori.
Lipalas gi džiūdamas sukietėja kaip kaulas, o dar jei ant viršaus ir akrilas, ir lakas - nenukris tikrai.

Kitas variantas - statybinis glaistas, pvz. kaip armavimo priemonę panaudojant binto juostelytę. Be armavimo sunkoka, nes glaistas turi kažkame ar ant kažko laikytis.

Arba dar vienas - skystos plastmasės klijai iš klijų pistoleto. Jais gali apvarvinti kaip nori, išgaudama kokias nori formas ir pavidalus smile.gif Paskui jie purškiasi, dažosi, dekoruojasi...

Pasinaudojant techninėmis žiniomis ir dar fantaziją įjungus gaunasi liuks  thumbup.gif

Tai kad sake jog jai taip graziau rolleyes.gif o man sie patarimai pravers 4u.gif
Atsakyti
O cia mano dekoruotas butelis Valentino dienos progai .
Ne dekupazas, bet gal tik i tema ax.gif

user posted image
Atsakyti