Man tai gražiausi dekupažuoti buteliai ir militukes technika puošti . Asmeniškai oda aptraukti buteliai man nelabai patinka.. tik neįsižeiskit
QUOTE(zivile.simona @ 2010 01 12, 13:06)
Man tai gražiausi dekupažuoti buteliai ir militukes technika puošti . Asmeniškai oda aptraukti buteliai man nelabai patinka.. tik neįsižeiskit
Sveikos,
Po truputį ir aš bandau dekoruoti butelius
Pirmieji bandymai buvo Kalėdoms, o dabar ir kitoms progoms. Kažkaip sunkai man sekasi sukomponuoti paveikslėlius, kad būtų išbaigta , bet gal viskas ateis su laiku.....
Tik noriu paklaustim kokia ta"miltukes technika"
QUOTE(alvijaxx @ 2010 01 14, 13:01)
Tik noriu paklaustim kokia ta"miltukes technika"
paprasta, tik jau tokia beskonybė, kad baisu. Taip pat atsiprašau už nuomonę, bet jau sunku valdytis.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 14, 13:22)
paprasta, tik jau tokia beskonybė, kad baisu. Taip pat atsiprašau už nuomonę, bet jau sunku valdytis.
o jūsų darbelių yra šitoj temoj?
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 14, 14:04)
o jūsų darbelių yra šitoj temoj?
Ką tai turi bendro?
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 14, 14:06)
Ką tai turi bendro?
labai daug.
jei kito darbą vadinate beskonybe, būtų įdomu pamatyt jūsų dekoruotus butelius.
dėl objektyvaus vertinimo.
nes įprastai svaidytis komentarais lengva,o kažką padaryt ne.
Baikit merginos bartis.
Man irgi yra nemaza dalis darbu kurie visiskai Taciau tiesiog nekomentuoju ir tiek. Manau mano darbai taip pat kazkam Bet del to tikriausiai nereikia nervintis.
Gal but Gaudvile visiskai nieko nedekoruoja, bet jai toks menas negrazu, todel ir issako savo nuomone. O siaip kritika - dalykas geras. Vercia tobuleti
Man irgi yra nemaza dalis darbu kurie visiskai Taciau tiesiog nekomentuoju ir tiek. Manau mano darbai taip pat kazkam Bet del to tikriausiai nereikia nervintis.
Gal but Gaudvile visiskai nieko nedekoruoja, bet jai toks menas negrazu, todel ir issako savo nuomone. O siaip kritika - dalykas geras. Vercia tobuleti
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 14, 14:21)
labai daug.
visai nebūtina dekoruoti butelius, kad matytum tai, ką matai
Ir darbų kokybė negali būti vertinama pagal tai, kiek pastangų, laiko, finansų ir kt. dalykų įdėta. Kaune, Tvirtovės al. vienos parduotuvės laiptų turėklų rėmai gamtinėmis medžiagomis dekoruoti - nerealiai gražu.
QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 14, 15:14)
dekoruoju, tik ne butelius Ir tikrai vertinu rankų darbą.
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 14, 16:09)
dėl skonio nesiginčyjama. turbūt dėl mandagumo ir pagarbos kito skoniui irgi
niekas dėl skonio ir nesiginčina, ten jo išvis nėra.
[quote=Gaudvilė,2010 01 14, 15:58]
..dekoruoju, tik ne butelius
Ką dekoruojat? Įdomu būtų pamatyti jūsų darbus.
P.S.: atsiprašau, kad
..dekoruoju, tik ne butelius
Ką dekoruojat? Įdomu būtų pamatyti jūsų darbus.
P.S.: atsiprašau, kad
Ai, mergaitės, nesibarkit. Kiek žmonių, tiek nuomonių.
Garbane JU- nepergyvenk, kitą kartą padovanosi tiems, kurie supras ir vertins. Aš Kalėdom dariau butelaitį uošviui, kad smagiau atrodytų,ir tik jis vienas suprato, kas čia per daiktas, o kiti pagalvojo, kad pardėj butelį nupirkau ir atnešiau
Garbane JU- nepergyvenk, kitą kartą padovanosi tiems, kurie supras ir vertins. Aš Kalėdom dariau butelaitį uošviui, kad smagiau atrodytų,ir tik jis vienas suprato, kas čia per daiktas, o kiti pagalvojo, kad pardėj butelį nupirkau ir atnešiau