Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Milituke @ 2010 01 06, 11:25)
Sveikutes,
Labai grazus dekupazuoti buteliai  wub.gif
As dariau paprasciau, nes dekupazu neuzsiimu  blush2.gif (nors jau mintys ir apie tai sukasi  biggrin.gif ) Pasirodysiu su savais darbeliais, kuriais  daug ka apdovanojom  ax.gif
user posted image

labai grazu,o kokia cia technika darei?
Atsakyti
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 01 06, 18:28)
labai grazu,o kokia cia technika darei?

As tai siandien saviskiui aiskinau, kad pabele dare su karstais klijais ornamentus, klijavo graikisku riesutu kevalus ir paskui nupute su automobiliniais dazais rolleyes.gif Na bet tikriausiai autore pati paaiskins viska smile.gif
Atsakyti
nu kazkaip as irgi nesureiksminu dekoruotu buteliu, juk nesu juos ant sunaudojimo, nuperku koks man skanus vynas su ta viltim kad ir man klius, ale buna kad nekliuna doh.gif ir paprasciausiai prie dovanos buna, sunaudos, nores pasiliks, nores ismes... biggrin.gif
Atsakyti
Milituke - gražūs butelaičiai wub.gif aš taip pat norėjau klausti, kokia technika panaudota, bet matau ne taip čia jau viskas sudėtinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 06, 18:58)
Bet kaip viena sake, o as jau patyriau, reik zinot ar vertina dovanu gavejas tokius reikalus, kad paskui ir paciam abydos nebutu tiek meiles idejus  unsure.gif

Na del to, tai tikrai. Bet kiek as ju padovanojau Kaledoms, Naujiesiems, tai nei is vieno neteko suprast, kad nepatinka. O be to, Tai tik simboline dovanele, atsidekojimas uz kazka ar panasiai. Vis orginaliau, nei paprastai sapmo buteli nunest blush2.gif

O del technikos, jau labai teisingai paaiskinot, viskas paprasta, nesudetinga tikrai ir gana greit padaroma ax.gif

Aciu visoms uz pagyrimus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milituke: 07 sausio 2010 - 20:40
QUOTE(rarika @ 2009 01 04, 15:38)
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti 4u.gif

padaryti ir odos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

super 4u.gif
Atsakyti
labuks, ziuriu cia labai graziu darbeliu padarot, pabandysiu imest ir savo ideju 4u.gif , hmm, tik kaip foto idet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lmikalauskaite: 09 sausio 2010 - 23:16
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 14, 12:07)
mirksiukas.gif ir dar

user posted image

user posted image
Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS VISOS! tongue.gif netycia uzsukau i jusu temele ir....nebegalejau iseiti schmoll.gif jau taip viskas SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

PASAKYKIT MAN TUNDRAI,NUO KO PRADET DEKUPAZINTI BUTELIUS. g.gif g.gif na,pirmas zingsnis aiskus-tureti buteli tongue.gif O TOLIAU?... blush2.gif

ACIU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikax: 10 sausio 2010 - 23:52
QUOTE(Mikax @ 2010 01 10, 23:47)
SVEIKOS VISOS! tongue.gif  netycia uzsukau i jusu temele ir....nebegalejau iseiti schmoll.gif jau taip viskas SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

PASAKYKIT MAN TUNDRAI,NUO KO PRADET DEKUPAZINTI BUTELIUS.  g.gif  g.gif na,pirmas zingsnis aiskus-tureti buteli tongue.gif O TOLIAU?... blush2.gif
ACIU wub.gif

Kadangi as viska piesiu tai nieko negaliu apie tai papasakoti. kazkaip nesudomino dekupazas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 01 11, 00:47)
SVEIKOS VISOS! tongue.gif  netycia uzsukau i jusu temele ir....nebegalejau iseiti schmoll.gif jau taip viskas SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

PASAKYKIT MAN TUNDRAI,NUO KO PRADET DEKUPAZINTI BUTELIUS.  g.gif  g.gif na,pirmas zingsnis aiskus-tureti buteli tongue.gif O TOLIAU?... blush2.gif
ACIU wub.gif

Toliau...., nuimti visus etiketes, nugruntuoti , nudazyti norima spalva su akriliniais dazais , papildomai galima pasendinti su vieno ar dveju komponentu laku, ir klijoti servetele, ar dekupazo popieriu . rolleyes.gif
Atsakyti
Oda aptraukti buteliai wub.gif ...praktiski ir daugkartinio naudojimo...
Atsakyti