Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 05, 10:05)
Tikiuosi, kad visu grazus darbeliai buvo ivertinti ir suteike dziaugsmo tiems kam dovanojot. As savo kai padovanojau tai sakiau daugiau gyvenime nebepaisysiu tiems zmonems. Net rankos nusviro kai pamaciau reakcija  doh.gif

Siaubas, kaip žmonės gali taip neįvertinti kito žmogaus iš širdies sukurtos dovanos umn.gif niekaip nesuprantu. O juo labiau, kad tavo komplekčiukai buvo tikrai gražūs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 01 05, 11:44)
Siaubas, kaip žmonės gali taip neįvertinti kito žmogaus iš širdies sukurtos dovanos  umn.gif niekaip nesuprantu. O juo labiau, kad tavo komplekčiukai buvo tikrai gražūs blink.gif

Nu vat buna taip. Sirdi sudedi i dovana, o gaves tik pavarto, aciu burbteli ir dar pasako kad is tokio puodelio negeria, nes per didelis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 01 05, 12:44)
Siaubas, kaip žmonės gali taip neįvertinti kito žmogaus iš širdies sukurtos dovanos  umn.gif niekaip nesuprantu. O juo labiau, kad tavo komplekčiukai buvo tikrai gražūs blink.gif

o jei zmogui, kuriam dovanoji, yra negrazu??? net gi baisu - nera kur padeti ir apskritai.. Ne visi megsta toki klaiku kica..
As irgi esu is tu, kuri nesugebetu paslepti nuostabos, nes tas zmogus, kuris man galetu sugalvoti dovanoti kazka panasaus i dirbtinomis gelemis apkaisyta buteli, visai manes nepazinotu.... doh.gif

QUOTE(Garbane JU @ 2010 01 05, 13:25)
Nu vat buna taip. Sirdi sudedi i dovana, o gaves tik pavarto, aciu burbteli ir dar pasako kad is tokio puodelio negeria, nes per didelis.  doh.gif

Paprasciau ziurekite i viska... Gal ta "nuosirdi" jusu dovana bus tik daiktas dulkems kaupti... gal zmonems jis netinka prie interjero, o ir visiskai nepatainka....

negi Jums nera daiktu, kuriuos gavusi dovanu ir palaikiusi pusmeti, be jokio gailescio arba atiduodate kam nors, arba metate i siuksliu deze...
Todel patarimas:
Jei tiksliai nezinote zmogaus skonio ir nuomones apie jusu darbus ( cia kalbu bendrai visoms), geriau dovanokite knyga, gero vyno ar aliejaus buteli, ranku darbo muila, magnetuka ant saldytuvo ar koki prikolno tualetinio popieriaus ruloneli 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas

idedu savo pirmuosius bandymus dekupazu uzsiimti smile.gif pradejau ant buteliu ta mena mokintis ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ne viskas cia gerai ,neviskas pavyko smile.gif bet pradzia tokia ,o per laika tikiuos ivaldysiu si mena mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 05, 12:40)
o jei zmogui, kuriam dovanoji,  yra negrazu??? net gi baisu - nera kur padeti ir apskritai.. Ne visi megsta toki klaiku kica..
As irgi esu is tu, kuri nesugebetu paslepti nuostabos, nes tas zmogus, kuris man galetu sugalvoti dovanoti kazka panasaus i dirbtinomis gelemis apkaisyta buteli, visai manes nepazinotu....  doh.gif
Paprasciau ziurekite i viska... Gal ta "nuosirdi" jusu dovana bus tik daiktas  dulkems kaupti... gal zmonems jis netinka prie interjero, o ir visiskai nepatainka....

negi Jums nera daiktu, kuriuos gavusi dovanu ir palaikiusi pusmeti, be jokio gailescio arba atiduodate kam nors, arba metate i siuksliu deze...
Todel patarimas:
Jei tiksliai nezinote zmogaus skonio ir nuomones apie jusu darbus ( cia kalbu bendrai visoms), geriau dovanokite knyga, gero vyno ar aliejaus buteli, ranku darbo muila, magnetuka ant saldytuvo ar koki prikolno tualetinio popieriaus ruloneli  4u.gif  4u.gif

tame ir esme, kad ne gelemis kaisyti buteliai buvo. Virtuveje naudojami daiktai. Indai su kava arbata, bei puodeliai su kiekvieno uzsiemimo simboliu ir vardu. O ir siaip megejai ten visokius sudniekius kaupti, nuo dziovintu geliu iki visokiu statuleliu, tad nemaniau kad jau taip nepatiks. Na bet kaip ir sakai, tikrai nesigincyju. Skonio reikalas. Vienis sudniekiai grazu, kiti ne.
Atsakyti
Osera, žiūriu tu darai visą butelį, aš tai palieku "viršų", kas būtų patogu atidaryt g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Sapokliaka, mano buteliai nėra kažkas toookio.
tai tik butelis. atidarei, išgėrei, išmetei.
nematau,kam viską čia sureikšmint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 05 sausio 2010 - 16:29
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 05, 17:17)
Osera, žiūriu tu darai visą butelį, aš tai palieku "viršų", kas būtų patogu atidaryt g.gif

Sapokliaka[/b], mano buteliai nėra kažkas toookio.
tai tik butelis. atidarei, išgėrei, išmetei.
nematau,kam viską čia sureikšmint  g.gif[/i]

Gaila darbo, dazu, serveteliu ir lako mirksiukas.gif
Kiekvienam savo mirksiukas.gif
tavo butelis baltas su nykstuku simpatiskas, tik as to kaspino nedeciau.....
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 05, 17:02)
Gaila darbo, dazu,  serveteliu ir lako  mirksiukas.gif
Kiekvienam savo  mirksiukas.gif
tavo butelis baltas su nykstuku simpatiskas, tik as to kaspino nedeciau.....

iš tikro tai kai ieškai dovanos ir nieko nerandi, tai pasidaro nebegaila ax.gif

visi kaspinai nusiima, čia blogas mano įprotis,kad dovana turi būt pažymėta dovaniškai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Labai grazus dekupazuoti buteliai wub.gif
As dariau paprasciau, nes dekupazu neuzsiimu blush2.gif (nors jau mintys ir apie tai sukasi biggrin.gif ) Pasirodysiu su savais darbeliais, kuriais daug ka apdovanojom ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 01 05, 03:15)
Gera thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pakankamai orginali ideja dovanoms, ech smagu kiek visko sitam forume galima rasti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 01 06, 13:13)
Pakankamai orginali ideja dovanoms, ech smagu kiek visko sitam forume galima rasti  bigsmile.gif

Bet kaip viena sake, o as jau patyriau, reik zinot ar vertina dovanu gavejas tokius reikalus, kad paskui ir paciam abydos nebutu tiek meiles idejus unsure.gif
Atsakyti