Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(ragana99 @ 2009 12 03, 20:52)
aciu 4u.gif
Papildyta:

num pas man nera tokiu parasymu desiniam klavise lotuliukas.gif  ir kai nukopinu, vistiek tik nuoroda ikelia doh.gif

ne. su desiniu klavisu tik nukopini, o paskui kai rasai atsakyti per sm virsuj juk ta lentele yra kur galima srifta keisti ir panasiai. tai antroje eiluteje yra antras langelis IMG. ji paspaudus ismeta lentele. Laukelyje istrini viska ir ivedi savo nuoroda ir spaudi ok. tada turetu tavo zinuteje ikelti paveiksleli mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif as cia dar visai naujoke, bet mane labai sudomino toks dalykas, kaip buteliu dekoras dekupazo pagalba... norejau jusu, kaip jau zinoviu(tai matosi is jusu darbu thumbup.gif ) pasiteirauti, jei butu nesudetinga atsakyti i mano klausima, tai va... jei as noreciau dekoruoti buteli paprastai, be sendinimo, tai ko man reikia is priemoniu? siek tiek pasiskaicius atrodo, kad visu pirma reiketu lako, dazu, serveteliu ir kliju... bet turbut nera taip paprasta.. labai reiketu patarimo... blush2.gif aciu jums is anksto...
Atsakyti
technologija gana paprasta, tik neaisku kaip irma karta iseis. pirmiausiai manau sviesiai buteli nudazyti reikia, nes kitaip serveteles rastas nesimatys, tada uzklijuoji servetele ir lakuoji mirksiukas.gif

na o mano buteliai taip pat dekupuoti servetele suspaudau ir gaunasi ta faktura

Atsakyti
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 03, 23:00)
technologija gana paprasta, tik neaisku kaip irma karta iseis. pirmiausiai manau sviesiai buteli nudazyti reikia, nes kitaip serveteles rastas nesimatys, tada uzklijuoji servetele ir lakuoji mirksiukas.gif

na o mano buteliai taip pat dekupuoti servetele suspaudau ir gaunasi ta faktura

aciu labai uz siek tiek info ax.gif dar turiu toki klausima, o ar imanoma tam reikalui nupirkti pigesniu priemoniu, tokius kaip lakas, dazai, klijai, tarkim is senuku? g.gif nes buvau uzmetus aki i tas dekupazui skirtas priemones, tai tokios nemazos kainos.. blink.gif ir jei imanoma, gal patarsit, kas jau isbande, kokios yra geresnes, na kad nepageltonuotu ar kazkas panasaus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ivona* @ 2009 12 03, 22:20)
aciu labai uz siek tiek info ax.gif  dar turiu toki klausima, o ar imanoma tam reikalui nupirkti pigesniu priemoniu, tokius kaip lakas, dazai, klijai, tarkim is senuku? g.gif  nes buvau uzmetus aki i tas dekupazui skirtas priemones, tai tokios nemazos kainos.. blink.gif  ir jei imanoma, gal patarsit, kas jau isbande, kokios yra geresnes, na kad nepageltonuotu ar kazkas panasaus... rolleyes.gif

Na nesu profesionalė ir tikrai neperku tų specialių lakų, klijų ir t.t. klijai pas mane paprasčiausi PVA iš Maksimkės, dažai ir lakai iš Senukų. Nepastebėjau, kad kas pageltonuotų. Gal ant baltų servetėlių motyvų tai matytųsi, bet kad pas mane vis gaunaasi kas nors spalvotai..... ax.gif Tikrai nėra jokių pageltimų...... schmoll.gif .....
Atsakyti
QUOTE(*Ivona* @ 2009 12 03, 23:20)
aciu labai uz siek tiek info ax.gif  dar turiu toki klausima, o ar imanoma tam reikalui nupirkti pigesniu priemoniu, tokius kaip lakas, dazai, klijai, tarkim is senuku? g.gif  nes buvau uzmetus aki i tas dekupazui skirtas priemones, tai tokios nemazos kainos.. blink.gif  ir jei imanoma, gal patarsit, kas jau isbande, kokios yra geresnes, na kad nepageltonuotu ar kazkas panasaus... rolleyes.gif

4u.gif
na taip galima naudoti priemones is maximos, senuku ir t.t. as ir pati toli grazu ne profesionale, labai nesenai uzsiimineju siuo dalyku. laka perku toki kur masinom lakuot, auto daliu parduotuvej. bet klijus, serveteles tai tikrai perku tam skirtose pardotuvese. nusipirksit kliju num iki 20 lt ir tikrai klijavimo kokybes nera net ko lyginti.ir naudosit pue metu lotuliukas.gif dar labai daug ka duoda tinkamas teptukas. serveteles is maximos pvz labai raukslejasi net ir su spec klijais. as paskutini kart uz klijus 15lt mokejau, serveteles po lita dazniausiai buna. o dazus tai manau tikrai nera skirtumo kur pirksi. pvz baltu akriliniu nusipirkau seniuose. ir naudoju va ir nesibaigia niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
labutės smile.gif

ryt vedu vestuves.... tai va kokių butelkų iškepiau..... pirmi blynai blush2.gif

šampanas:
user posted image

o čia linkėjimų butelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 04 gruodžio 2009 - 13:44
4u.gif
user posted image
Atsakyti
labas

idedu savo pirmaji sedevra blush2.gif
nezinuu kodel ,bet nesuskilinejo graziai ,
kazkokiom dryzem sutrukinejo unsure.gif
na bet svarbu buvo isdrysti ir pradeti mokintis to meno wub.gif

user posted image

Atsakyti
Nu grazu mergaites tie buteliukai, o ar nebandot paskui kaip nors originaleti, kad butu darbeliai tikriai vienetiniai, isskirtiniai ir dar veliau panaudojami? rolleyes.gif
bandau forumiuka atgaivinti sukeldama diskusija 4u.gif
Atsakyti
vilmaamliv labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Rudaake labai šaunūs pirmi blynai.

vilmaamliv - tiesiog puiku. Ot tokie butelaičiai ir gali būti naudojami ne kartą biggrin.gif
Atsakyti