Šiaip tai aš Uups pritariu tavo nuomonei. Tos gėlytės ant puodelių ir kiti pagražinimai labai jau visokias dulkes traukia. Prisimenu kai buvau Italijoje indų parduotuvėje, tai viena pirkėja pirko puodelį su lėkštute. O jau ta Italų pardavėjų išmonė nereali. Jie taip gražiai įpakavo, visokių kvepiančių gėlyčių pridėjo į spec deželę. Kiek supratau net dėželes jie ten pagal puodelio spalvą parenka. Super buvo. O ta moteris ir visai ne dovanai pirko puodelius. Bet va tau , kad nori, ar gi ne puiku parsinešti iš indų parduotuvės vos ne meno kūrinį ir už tą pačią puodelio kainą
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 17:48)
welcom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai
Aš manyčiau, kad ten tik kaip virtuvės dekoracija tas puodelis liko Nu kaip iš jo gerti, kaip maišyti cukrų šaukšteliu su boružėlė? Juk viskas dar karštais klijais priklijuota
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 17:48)
welkom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai
Molinis, indaplovej ar siaip kriauklej jo neisplausi, nes iskart atsiklijuos viskas, jei nusibodo dekoracija galima gi viska nuimti ir naudoti puodeli pagal paskirti
Welcom1: tai va tai va, aš ir sakau, kad tik dekoracijai. Blem, aš namie jau ir taip daug visokių vazelių, uzbonėlių turiu. Kai reikia tris namo aukštus sutvarkyti tai nors į krūmus slėpkis
QUOTE(tesulka @ 2008 08 21, 17:33)
Welcom1: tai va tai va, aš ir sakau, kad tik dekoracijai. Blem, aš namie jau ir taip daug visokių vazelių, uzbonėlių turiu. Kai reikia tris namo aukštus sutvarkyti tai nors į krūmus slėpkis
Man kai nusibosta tai ismetu tokius dalykus, nes ir dulkiu prisirenka ir siaip jau aki netraukia
labai isudinga sekmes
aciukas
siuo metu tai neturiu laiko ka nors kurti
siuo metu tai neturiu laiko ka nors kurti
o kodel butinai dekoracija namie juk puikus dalykelis kokiam jubiliejui padovanoti kaip prieda prie dovanos ar geliu. kokiai mociutei kuri jau visa gyvenima visko turi, o cia se sampano butelis manau senyva motery tikrai nustebintu.
as tokius dalykus irgi darau, bet stengiuosi juos isdalinti, tiems zmonems kuriems patinka.
as tokius dalykus irgi darau, bet stengiuosi juos isdalinti, tiems zmonems kuriems patinka.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 09 23, 13:51)
o kodel butinai dekoracija namie juk puikus dalykelis kokiam jubiliejui padovanoti kaip prieda prie dovanos ar geliu. kokiai mociutei kuri jau visa gyvenima visko turi, o cia se sampano butelis manau senyva motery tikrai nustebintu.
Aš už tokias dovanas
Smagu gauti kažką tokio, nes jauti kad žmogus apie tave galvojo rinkdamas dovaną ir jam tai buvo svarbu, o ne šiaip dovanų kuponas (na nebent kažkas šalia jo mielo būtų )
QUOTE(ritperliukas @ 2008 09 23, 13:51)
manau tokios dovaneles nustebina zmones, vis kazkokia ivairove, galima dovanot ir vietoj geliu
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 18:31)
fainas darbelis, aš savo baiginėju ir taip pat įdėsiu