Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Garbane JU @ 2009 12 03, 18:56)
teptuku tiesiog tapsnok. taip dek bent du sluoksnius. O kai dekupazuosi ir sendinsi (jeigu sendinsi) tada manau tikrai sendintas variantas gausis  mirksiukas.gif

aciuks.gif pabandysiu taip ant kito butelio. Sendinti nesendinsiu, čia bus apskritai mano pirmas dekupažinimo bandymas ax.gif
Atsakyti
Kaip pastebejau pas jus butelaiciai dazniausiai buna dekoruoti dekupazo pagalba, bet noriu pasirodyti ir as su savo pirmuoju darbeliu (ant butelio)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 03 gruodžio 2009 - 19:23
Koxamte Kaip gražu wub.gif Fantastika kokios spalvos good.gif
O butelis kaip dažytas? Purštas dažais ar paprastai?
Man dabar didžiausias klausimas kaip lygiai padengti butelį dažais todėl ir klausinėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 03, 19:27)
Koxamte Kaip gražu  wub.gif Fantastika kokios spalvos good.gif
Man dabar didžiausias klausimas kaip lygiai padengti butelį dažais todėl ir klausinėju blush2.gif

Dekui 4u.gif

Taip purkstas masininiais dazais lotuliukas.gif O ant virsaus floristiniais auksiniais dazais, bet prie prieblandos daziau, tai nepavyko graziai su tuo auksiniu kaip norejau doh.gif
O purksti reikia is toliau, o ne prie pat, nes tada graziai pasidengia ir nesusilieja, nesubeja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes darbstuoles 4u.gif
labai grazus ir originalus visu darbai. thumbup.gif thumbup.gif

ir as jungiuosi prie jusu, nes megstu dovanoti savo dekoruotus butelius yvairiom progom.

kolkas dar neissiaiskinau kaip i foruma foto ikelt blush2.gif , tai siunciu nuoroda. prasau ivertinti, kritikuoti ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Koxamte puikus buteliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 03 gruodžio 2009 - 20:07
ragana99 puikūs buteliukai. O kaip tą "faktūrą" ant butelių padarot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 03, 19:27)
Koxamte Kaip gražu  wub.gif Fantastika kokios spalvos good.gif

Aš butelius ir ne tik juos dažau voleliu. Tai pirmu kartu gal nelabai lygiai dengiasi, bet antrą sykį viskas būna gerai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
ragana 99 nerealus butelaiciai thumbup.gif
net baltas pavydas uzpuole biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oleja @ 2009 12 03, 21:16)
ragana 99 nerealus butelaiciai thumbup.gif
net baltas pavydas uzpuole biggrin.gif  blush2.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 03, 18:05)
aciuks.gif pabandysiu taip ant kito butelio. Sendinti nesendinsiu, čia bus apskritai mano pirmas dekupažinimo bandymas  ax.gif

As dekupazo niekada nebandziau ir kazkaip netraukia. gal del to kad viska pati piesiu. g.gif Parase galima paziureti blush2.gif

QUOTE(Koxamte @ 2009 12 03, 19:22)
Kaip pastebejau pas jus butelaiciai dazniausiai buna dekoruoti dekupazo pagalba, bet  noriu pasirodyti ir as su savo pirmuoju darbeliu (ant butelio)
user posted image

Grazu. Subtilu. Puiki interjero detale. Gali pasitarnauti kaip vaza. neprekrauta. man grazu 4u.gif
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 03, 20:06)
kolkas dar neissiaiskinau kaip i foruma foto ikelt blush2.gif , tai siunciu nuoroda. prasau ivertinti, kritikuoti ir t.t. biggrin.gif

Jei foto yra internete tai ant nuotraukos paspuosk desini peles klavisa, pasirink copy image location ir paskui rasydama zinute per IMG ivest ta adresiuka kur nukopinai. ir tavo paveiklselis bus forume.
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 12 03, 21:35)
As dekupazo niekada nebandziau ir kazkaip netraukia. gal del to kad viska pati piesiu. g.gif Parase galima paziureti  blush2.gif
Grazu. Subtilu. Puiki interjero detale. Gali pasitarnauti kaip vaza. neprekrauta. man grazu  4u.gif

Jei foto yra internete tai ant nuotraukos paspuosk desini peles klavisa, pasirink copy image location ir paskui rasydama zinute per IMG ivest ta adresiuka kur nukopinai. ir tavo paveiklselis bus forume.

aciu 4u.gif
Papildyta:

num pas man nera tokiu parasymu desiniam klavise lotuliukas.gif ir kai nukopinu, vistiek tik nuoroda ikelia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana99: 03 gruodžio 2009 - 20:55