Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Jubiliejinis 1.50litro sampano butelys smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2009 11 30, 16:23)
Jubiliejinis  1.50litro sampano butelys smile.gif
user posted image

grazus, prabangus sampano butelys thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2009 12 01, 15:12)
grazus, prabangus sampano butelys  thumbup.gif  4u.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
NEREALIAI GRAZIAI PADEKORUOTAS BUTELYSSSS
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2009 11 30, 16:23)
Jubiliejinis  1.50litro sampano butelys smile.gif

bigsmile.gif o ba na...koks fainuolis...liux mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 12 03, 07:52)
bigsmile.gif  o ba na...koks fainuolis...liux mirksiukas.gif

Aciu SObieska,eduarda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu saunuols mergaites! kokiu ideju, kokiu puosmenu mokat padaryti. Manau, kad toki originalu buteli galima padovanoti net ir vietoj geliu puokstes. Geles grazu, bet nuvysta, o cia- toki grazu buteli net gaila ismesti, lieka grazus prisiminimas.

aussrrina - jei ne paslaptis, kokia priemone ispaiset ta raizgalyne ant butelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 03 gruodžio 2009 - 12:06
QUOTE(sigita @ 2009 12 03, 13:04)
nu saunuols mergaites! kokiu ideju, kokiu puosmenu mokat padaryti. Manau, kad toki originalu buteli galima padovanoti net ir vietoj geliu puokstes. Geles grazu, bet nuvysta, o cia- toki grazu buteli net gaila ismesti, lieka grazus prisiminimas.

aussrrina - jei ne paslaptis, kokia priemone ispaiset ta raizgalyne ant butelio?

ACIU sigita,cia karsti klijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
sumaniau Kalėdoms pasipuošti kalėdinio vyno buteliukų bigsmile.gif Galvojau nudažysiu ir poto dekupažinsiu. Ir turiu klausimą, kokiais jūs dažais dažote butelius ir kokius teptukus naudojate? Aš bandžiau dažyti akriliniais dažais ir paprastu statybiniu teptuku, tai man tokiais dryžiais gaunasi doh.gif bandžiau ir kempinėle tepti dažus, bet tada susiburbuliuoja verysad.gif Gal reikia specialių priemonių? Pasidalinkite, prašau, savo patirtimi ir pamokykite mane, neišmanėlę blush2.gif
Atsakyti
Jei norisi lygiai viską nudažyt tai manau geriausiai naudoti purškiamus dažus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 12 03, 17:11)
Jei norisi lygiai viską nudažyt tai manau geriausiai naudoti purškiamus dažus.  ax.gif

Neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 03, 15:17)
Sveikos merginos,
sumaniau Kalėdoms pasipuošti kalėdinio vyno buteliukų  bigsmile.gif Galvojau nudažysiu ir poto dekupažinsiu. Ir turiu klausimą, kokiais jūs dažais dažote butelius ir kokius teptukus naudojate? Aš bandžiau dažyti akriliniais dažais ir paprastu statybiniu teptuku, tai man tokiais dryžiais gaunasi  doh.gif bandžiau ir kempinėle tepti dažus, bet tada susiburbuliuoja  verysad.gif Gal reikia specialių priemonių? Pasidalinkite, prašau, savo patirtimi ir pamokykite mane, neišmanėlę  blush2.gif

teptuku tiesiog tapsnok. taip dek bent du sluoksnius. O kai dekupazuosi ir sendinsi (jeigu sendinsi) tada manau tikrai sendintas variantas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti