Jubiliejinis 1.50litro sampano butelys
QUOTE(aussrrina @ 2009 11 30, 16:23)
grazus, prabangus sampano butelys
NEREALIAI GRAZIAI PADEKORUOTAS BUTELYSSSS
QUOTE(aussrrina @ 2009 11 30, 16:23)
o ba na...koks fainuolis...liux
QUOTE(sobieska @ 2009 12 03, 07:52)
o ba na...koks fainuolis...liux
Aciu SObieska,eduarda
nu saunuols mergaites! kokiu ideju, kokiu puosmenu mokat padaryti. Manau, kad toki originalu buteli galima padovanoti net ir vietoj geliu puokstes. Geles grazu, bet nuvysta, o cia- toki grazu buteli net gaila ismesti, lieka grazus prisiminimas.
aussrrina - jei ne paslaptis, kokia priemone ispaiset ta raizgalyne ant butelio?
aussrrina - jei ne paslaptis, kokia priemone ispaiset ta raizgalyne ant butelio?
QUOTE(sigita @ 2009 12 03, 13:04)
nu saunuols mergaites! kokiu ideju, kokiu puosmenu mokat padaryti. Manau, kad toki originalu buteli galima padovanoti net ir vietoj geliu puokstes. Geles grazu, bet nuvysta, o cia- toki grazu buteli net gaila ismesti, lieka grazus prisiminimas.
ACIU sigita,cia karsti klijai
Sveikos merginos,
sumaniau Kalėdoms pasipuošti kalėdinio vyno buteliukų Galvojau nudažysiu ir poto dekupažinsiu. Ir turiu klausimą, kokiais jūs dažais dažote butelius ir kokius teptukus naudojate? Aš bandžiau dažyti akriliniais dažais ir paprastu statybiniu teptuku, tai man tokiais dryžiais gaunasi bandžiau ir kempinėle tepti dažus, bet tada susiburbuliuoja Gal reikia specialių priemonių? Pasidalinkite, prašau, savo patirtimi ir pamokykite mane, neišmanėlę
sumaniau Kalėdoms pasipuošti kalėdinio vyno buteliukų Galvojau nudažysiu ir poto dekupažinsiu. Ir turiu klausimą, kokiais jūs dažais dažote butelius ir kokius teptukus naudojate? Aš bandžiau dažyti akriliniais dažais ir paprastu statybiniu teptuku, tai man tokiais dryžiais gaunasi bandžiau ir kempinėle tepti dažus, bet tada susiburbuliuoja Gal reikia specialių priemonių? Pasidalinkite, prašau, savo patirtimi ir pamokykite mane, neišmanėlę
Jei norisi lygiai viską nudažyt tai manau geriausiai naudoti purškiamus dažus.
QUOTE(Skinte @ 2009 12 03, 17:11)
Jei norisi lygiai viską nudažyt tai manau geriausiai naudoti purškiamus dažus.
Neturiu
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 03, 15:17)
Sveikos merginos,
teptuku tiesiog tapsnok. taip dek bent du sluoksnius. O kai dekupazuosi ir sendinsi (jeigu sendinsi) tada manau tikrai sendintas variantas gausis