Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(cipa007 @ 2009 11 05, 12:35)
user posted image
Dar vienas butelaitis.....  ax.gif

labai graziai padarytas darbelis, tikrai thumbup.gif beje ten viduje labai skanus vynas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2009 11 05, 11:35)
user posted image
Dar vienas butelaitis.....  ax.gif

Kaip padarytos tos plytos, tiksliau ju imitacija? Kaip matau iskilimai yra ar cia tik optine apgaule? g.gif Siaip tai tikrai grazus buteliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 11 05, 16:31)
Kaip padarytos tos plytos, tiksliau ju imitacija? Kaip matau iskilimai yra ar cia tik optine apgaule? g.gif Siaip tai tikrai grazus buteliukas  thumbup.gif

Plytų imitacija padaryta su statybiniu glaistu. ax.gif Tas glaistas buvo skirtas medžiui, bet kažkaip gerai lipo ir prie stiklo. Paskui gi dar keletą sluoksnių lako užtepiau tai tikrai nebyra thumbup.gif
Rudaake, aš dažau akriliniais dažais, o sendinti su Antic tikrai nebandžiau. ax.gif
Labai ačiū visoms už įvertinimą, tai tikrai paskatina dar daugiau kažką gražaus nuveikti 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2009 11 05, 20:39)
Plytų imitacija padaryta su statybiniu glaistu. ax.gif  Tas glaistas buvo skirtas medžiui, bet kažkaip gerai lipo ir prie stiklo. Paskui gi dar keletą sluoksnių lako užtepiau tai tikrai nebyra  thumbup.gif

Na bet ir kantrybes turejimas sitokias smulkias taip lygiai ismuryt karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 11 05, 22:53)
Na bet ir kantrybes turejimas sitokias smulkias taip lygiai ismuryt  karsta.gif

Tai kad nereikia po vieną plytą mūryt smile.gif Galima pažiūrėt, kaip vyksta mūrijimo procesas:
http://www.auksarank...opic.php?t=2484
(pamokėlė iš kito forumo, bet tikiuosi, kad pamokėlės autorė nesupyks)
Atsakyti
DZIUGA tavo butelys nerealusssssss, super gal del to, kad as Dievinu folinopsius rolleyes.gif
Papildyta:
GARBANE JU, man tavo ir butelys ir labai patiko, bet as turiu babunios napoikes buteli ir mastau kaip ji panaudot, bet ir graziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eduarda @ 2009 11 05, 23:32)
GARBANE JU, man tavo ir butelys ir labai patiko, bet as turiu babunios napoikes buteli ir mastau kaip ji panaudot, bet ir graziai wink.gif

Kuris? hihihi.gif Kai pas mane paraso puslapyje daug ju tai nebzinau jau apie ka kalba eina, na bet ne esme irnesakyk.gif
Nepamenu kaip tas babunios butelis atrodo, bet jei yra kokie stiklo iskilimai as juos dazniausiai apklijuodavau kruopikem, padarydavau daugiau ornementu tokiu ir pripaisydavau ka nors kad bites apie iskilimus neitartu biggrin.gif
Atsakyti
Kaledinis butelaitis smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=aussrrina,2009 11 14, 19:41]
Kalaledinis butelaitis smile.gif

Labai šventiškas butelaitis wub.gif 4u.gif . Tikra Kalėdinė dvasia smile.gif
Atsakyti
[quote=rimute7,2009 11 14, 21:30]
[quote=aussrrina,2009 11 14, 19:41]
Kalaledinis butelaitis smile.gif
Labai šventiškas butelaitis wub.gif 4u.gif . Tikra Kalėdinė dvasia smile.gif
[/quote]
Aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.babyblog....ECOUPAGE/489921
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2009 11 15, 18:27)

sveikos, uzsukau visai netiketai prisipazinsiu blush2.gif ax.gif , bet kokie grazus darbeliai, tikrai nepagalvojau kad galima padaryti toki grazu buteli. thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif , tikrai atrodo superr. thumbup.gif

Gal neitema, bet gal zinosite........ g.gif esu gavusi dovanu stikline vazele ir ji yra apklijuota, smulkiais akmenukais uz smeli truputi didesni. Labai graziai atrodo. rolleyes.gif , tai va, tai sugalvojau pati ismeginti tokia aplikacija su smulkintu gintaru, bet neisivaizduoju su kokiais klijais juos reikia klijuoti, kad taip lygiai, graziai pasidengtu. Esu meginusi klijuoti su karstais klijais, bet tai buvo nesamone, greit sustingdavo ir nerikipdavo. schmoll.gif bigsmile.gif . Tai gal jus zinote, patarsite su kuo reikia priklijuoti? busiu labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti