Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Bandau pasirodyti blush2.gif user posted image

Buteliukas tuščias, buvo vynas... o gavosi vaza ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 31 rugpjūčio 2009 - 14:30
QUOTE(Garbane JU @ 2009 08 31, 15:30)
Grazu. Pirmas zodis soves i galva buvo "simpatiska" Tik norejau paklausti kaip ikeliat jus tas nuotraukas i teksto laukeli? Man ko tais tik nuorodas leidzia ideti  g.gif

Tai va ir aš dabar mokausi. Pabandysiu nukopint kaip mane mokė : Eini į savo albumą, išsirenki norimą foto ir nusikopijuoji 3 arba 9 adresą ir dedi tiesiai į žinutės tekstą.
Bet kokio atsakymo atveju, žinutę pirmiausia reikia peržiūrėti, tada ir pamatysi, ar viskas teisingai.
user posted image

Pacitavau kaip mane mokė. Kopini su Ctrl+c , o perkeli su Ctrl+v. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 31 rugpjūčio 2009 - 14:38
QUOTE(Garbane JU @ 2009 08 31, 15:45)
http://images49.fotk...IMAG0019-th.jpg

g.gif Man neleidzia nukopinti. Jei su desiniu klavisu peles spaudziu tai raso copy picture, bet tada neleidzia paste daryti zinutes lauklyje. O siaip bet kuri paveiksleli esu taip bandziu daryt vistiek neleidzia. Va tik nuoroda jis man meta ir viskas  aggressive.gif

Nežinau, aš irgi prasta kompiuterastė g.gif . Man irgi tik šiandien pavyko, nors plušu jau keletą kartų. Mano foto www.radikal.ru, o kaip kitur nežinau g.gif ?
Pabandyk RANKDARBIŲ forume paieškot nuotraukų įkėlimą, ten gal ką rasi naudingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 08 31, 16:56)
Nežinau, aš irgi prasta kompiuterastė  g.gif . Man irgi tik šiandien pavyko, nors plušu jau keletą kartų. Mano foto www.radikal.ru, o kaip kitur nežinau g.gif ?
Pabandyk RANKDARBIŲ forume paieškot nuotraukų įkėlimą, ten gal ką rasi naudingo mirksiukas.gif

Mano albumiukas yra www.fotki.com Reiks pasiknaisiot dar kas kaip cia kelia tas nuotraukikes
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 08 31, 16:10)
Mano albumiukas yra www.fotki.com Reiks pasiknaisiot dar kas kaip cia kelia tas nuotraukikes

Bandyk ieškoti čia http://www.supermama...showtopic=61583
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 29, 11:55)
Matei,matei...lauksiu tavo rezultatu mirksiukas.gif

Nu va. Jau ta buteliuka ir as apdorojau
http://images52.fotk...HPIM1283-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 09 02, 10:28)
Nu va. Jau ta buteliuka ir as apdorojau
http://images52.fotk...HPIM1283-vi.jpg

Labai gražu, tik spalvų norėtųsi linksmesnių ax.gif . O kokiais klijais klijuojat tuos biručius dalykėlius ir kas jie yra g.gif ? Ar juos irgi lakuojat po to?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 02, 12:35)
Labai gražu, tik spalvų norėtųsi linksmesnių ax.gif . O kokiais klijais klijuojat tuos biručius dalykėlius ir kas jie yra g.gif ? Ar juos irgi lakuojat po to?

Na man tie drugiukai biski pralinksmina vaizdeli o siaip to margumo pakanka. Nu cia mano akimis ax.gif O tie biruciai tai soru kruopos. Lipalu priklijuoju. paskui viska dazau ir viska lakuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 09 02, 11:37)
Na man tie drugiukai biski pralinksmina vaizdeli o siaip to margumo pakanka. Nu cia mano akimis  ax.gif O tie biruciai tai soru kruopos. Lipalu priklijuoju. paskui viska dazau ir viska lakuoju  mirksiukas.gif

Tikrai nenorėjau kritikuoti schmoll.gif , tik kur drugeliai, ten MAN norisi ryškumo. Atsiprašau, nenorėjau įžeisti blush2.gif. O mintis su kruopom tikrai superinė thumbup.gif biggrin.gif . Įdomiai, gražiai ir "pigiai" sugalvota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 02, 16:14)
Tikrai nenorėjau kritikuoti schmoll.gif , tik kur drugeliai, ten MAN norisi ryškumo. Atsiprašau, nenorėjau įžeisti blush2.gif. O mintis su kruopom tikrai superinė thumbup.gif  biggrin.gif . Įdomiai, gražiai ir "pigiai" sugalvota 4u.gif

Neisizeidziau. Viskas gerai thumbup.gif Kritika visada priimu. Pati pakomentuoju tik kaip man atrode ir kaip dariau. viskas yra liuks thumbup.gif

O su tuom kruopom tai gerai. Jos nei pelija, nei ka. Sudziuvusios ir uzdazytos labai gerai laiko. Aksciau kitokiom klijavau bet siuksliu daug budavo, o paskui atradau sias grazias mielas apvalias kruopikes ax.gif
Atsakyti
kadais ir aš butelius aptraukinėjau, bet jau atsikandau. ax.gif
čia vienas toks gal labiau vykęs..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 rugsėjo 2009 - 17:30

! 
Necituokite žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus trinamos !
Atsakyti