Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Stai mano pirmas darbelis mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
mirksiukas.gif ir dar

user posted image

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 rugpjūčio 2008 - 12:46
Labai grazu! Tikra saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitute: 14 rugpjūčio 2008 - 18:44
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 18:31)
Stai mano pirmas darbelis mirksiukas.gif  4u.gif

Labai gražu thumbup.gif
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2008 08 14, 19:40)
Labai grazu! Tikra saunuole  mirksiukas.gif

aciukas ax.gif

QUOTE(sanrea @ 2008 08 17, 22:11)
Labai gražu  thumbup.gif
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau  ax.gif

aciukas 4u.gif Perku Kauno urmo bazeje, dirbtiniu geliu skyriuje, ten ir visokiu karoliuku yra, zodziu visko visko turek tik pinigu ir fantazijos mirksiukas.gif , o klijuoju karstais klijais (pistoletu ir kliju yra taip pat bazeje, lyg 8 sandely arba senukuose)
Atsakyti
O as butelius dekoruoju taip
Buteliai
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
Buteliai

bigsmile.gif O su kuo ten apipurkšta ar aplieta?
Atsakyti
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį thumbup.gif

Gaila visus išdovanojus, neturiu nuotraukų parodyti.
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
Buteliai

oho, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(monaziu @ 2008 08 19, 17:32)
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį thumbup.gif

Gaila visus išdovanojus, neturiu nuotraukų parodyti.

o kur perki viska? ir kaip taip graziai padarai? wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
welcom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 20 rugpjūčio 2008 - 16:49
ash tai suprantu tik saikingai dekoruotus gelem ar kokiais ten shakigaliais dovanojamus pilnus butelius ax.gif nors ir tai, man mieliau jie specialioj dezhelej ar maishelyj....

o pasistatyt apklijuota dirbtinem gelem ar shiaip apdazhyta buteli ar puodeli tai nelabai suvokiu kam...kad dulkes kaupt?

o dar nufotografuotas (turbut ir stovi) margas objektas, ant margo pagrindo, margam fone jokio estetinio pasigerejimo nesukelia...bent man asmenishkai rolleyes.gif

daug grazhiau pastatyt to butelio vietoj lakonishku formu vaza.... rolleyes.gif

nemushkit uzh nuomone pomidorai2.gif
Atsakyti