Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

QUOTE(Angelocek @ 2009 06 03, 21:43)
Man patiko atostogauti su Guliverio kelione!  thumbup.gif  Ir aptarnavimas geras buvo,mergina tokia maloni, padejo apsispresti kur geriau nuvazuoti ir kur geriau sedeti autobuse.
Pacioj Kroatijoj uztekdavo laiko r pailseti prie juros ir nuvazuoti i ekskursija.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas 4u.gif .Mes nusipirkom Gulivery kelionę i Kroatiją smile.gif .Norėjau paklausti kaip gidas pačioj Kroatijoj,lyg Arvydas vardas?Ar pas jus kitas buvo?Kur gyvenot?Ir kur ten tam auto geriau sedėt g.gif ?Pirmą kart autobusu keliausim tai labai daug klausimų kyla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2009 06 09, 13:10)
Labas 4u.gif .Mes nusipirkom Gulivery kelionę i Kroatiją smile.gif .Norėjau paklausti kaip gidas pačioj Kroatijoj,lyg Arvydas vardas?Ar pas jus kitas buvo?Kur gyvenot?Ir kur ten tam auto geriau sedėt g.gif ?Pirmą kart autobusu keliausim tai labai daug klausimų kyla blush2.gif

Esam buvę su Guliveriu Kroatijoj prieš, berods, trejus metus smile.gif. Gyvenom Makarskoj, kurortiniam miestuky. Smagu ten smile.gif. Ilsintis ten siūlomos ekskursijos, kuriose įdomu sudalyvauti (kad ir plaukti laivu į Brač, Hvar salą smile.gif).
Pačiam autobuse (tada) priekyje buvo vėsiau, nes geriau veikė kondicionierius. O šiaip tai turbūt nėra tokių tobulų vietų, nebent žiūrėti individualiai į kiekvieną autobusą. smile.gif
Turbūt daugiausia informacijos surasit Kroatijos temoj, ten siūlau ir paieškot 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia geras nusiteikimas ir pozityvumas. Brt kokiu atveju, kelionės yra savęs patikrinimas: kaip sugebi susitvarkyti su savo emocijomis, surasti santyki su šalia prieky ar už tavęs sėdinčiu bendrakeleiviu, sugebėti negirdėti kas tau nepatinka ir priimti tik malonią žinią... Jei žmogui lengvai bendraujasi su kitais žmonėmis, tai ir bet kokie kelioniniai nesklandumai tampa kelioniniu nuotykiu. O Kroatija nuostabi. Gerų įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 06 09, 18:08)
Esam buvę su Guliveriu Kroatijoj prieš, berods, trejus metus smile.gif. Gyvenom Makarskoj, kurortiniam miestuky. Smagu ten smile.gif. Ilsintis ten siūlomos ekskursijos, kuriose įdomu sudalyvauti (kad ir plaukti laivu į Brač, Hvar salą smile.gif).
Pačiam autobuse (tada) priekyje buvo vėsiau, nes geriau veikė kondicionierius. O šiaip tai turbūt nėra tokių tobulų vietų, nebent žiūrėti individualiai į kiekvieną autobusą. smile.gif
Turbūt daugiausia informacijos surasit Kroatijos temoj, ten siūlau ir paieškot  4u.gif

Mes ir važiuojam į Makarską.Būtinai varysim į ekskursijas,nes esam aktyvesnio poilsio megėjai biggrin.gif ,gulėti visas dieną paplūdimy ne mums schmoll.gif Tik negalim apsispręst ką pasirinkt iš dviejų-ar Biokovo nac parką ar kelionę įSplitą,Triogirą g.gif ?Gal ką patartum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2009 06 22, 11:13)
Mes ir važiuojam į Makarską.Būtinai varysim į ekskursijas,nes esam aktyvesnio poilsio megėjai biggrin.gif ,gulėti visas dieną paplūdimyDeja ne mums schmoll.gif Tik negalim apsispręst ką pasirinkt iš dviejų-ar Biokovo nac parką ar kelionę įSplitą,Triogirą g.gif ?Gal ką patartum ax.gif

Kai važiavom mes, buvo "nemokamos" (na, įskaičiuotos į kelionės kainą) ekskursijos po Makarską, Splitą, Dubrovniką. Dar Zagrebas ir Šibenikas, berods, vėliau buvo.
Tad nelabai galėčiau ką patarti, nes iš šių trijų (Splito, Triogiros ir Biokovo) objektų esu buvus tik Splite. O į Plitvicę važiuojat? Jei taip, tai manau gal ir Plitvicės užtektų, tada Splitą ir Triogirą imt.
Štai ką Grūda siūlo (ekskursijos juk visur panašios turėtų būt).

Pusvalandžio kopimas akmenų taku į įspūdingą Biokovo kalnų viršūnę. Abejojantiems savo fizinėmis galimybėmis ar sveikata, rekomenduojame į viršūnę nekopti ir palaukti grupės apačioje. Nusileidus nuo viršūnės - apie valandą trunkantis pasivaikščiojimas vakarinės saulės nutviekstais kalnų takais. Jūsų laukia nepamirštama iškylos kulminacija – besikeičiančiomis spalvomis per kalnų viršūnes nuslystantis saulėlydis

Beje, nuvykus į pačią Kroatiją išsamiau papasakoja apie keliones, tada gal bus lengviau apsispręst. 4u.gif

Net nežinau, ką jūsų vietoj rinkčiausi smile.gif . Čia jau teks galvot ko norit labiau - miestų ar gamtos smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 22 birželio 2009 - 11:23
QUOTE(ooo @ 2009 06 29, 13:29)
nepatikimi.

O įrodymai? O jei aš tą patį pareikšiu apie Novaturą biggrin.gif

Kam įdomu apie Star-u grupę gali pasiskaityti čia:
http://www.balsas.lt...tm_campaign=rss
ir čia, pačioj apačioj:
http://simonas.bartk...jo-43/#comments

Mano galva, Starai dabar kaip tik patikimiausi, nes kaip naujokai turi stengtis, kad užsitarnautų vardą bei įsitvirtintų rinkoj, turi savo lėktuvą, t.y. gali siūlyti lankstesnes kelionių kainas + naujokai dar nespejo prisigeneruoti skolų kaip turizmo grandai smile.gif

Kad neapkaltintumėt šališkumu - nesinaudojų išvis jokių kelionių organizatorių paslaugomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 29 birželio 2009 - 18:36
Tai vis dėlto ar yra keliavusių su Star holidays? Realiai svarstom galimybę pirkti kelionę iš jų ir kiek nedrąsu...
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 06 29, 19:34)
O įrodymai? O jei aš tą patį pareikšiu apie Novaturą biggrin.gif
Mano galva, Starai dabar kaip tik patikimiausi, nes kaip naujokai turi stengtis, kad užsitarnautų vardą bei įsitvirtintų rinkoj, turi savo lėktuvą, t.y. gali siūlyti lankstesnes kelionių kainas + naujokai dar nespejo prisigeneruoti skolų kaip  turizmo grandai smile.gif

Kad neapkaltintumėt šališkumu - nesinaudojų išvis jokių kelionių organizatorių paslaugomis.

ne visa info galima skelbti internete cool.gif
dabar visi lankstus kainose. Naujokams sunkiau susideret su viesbuciais geresnes kainas ir t.t., o turizmo grandai jau turi senus kontaktus. Be to, turizmo grandai tikrai nenores atiduoti savo rinkos perbegeliams, ikurusiems naujas agenturas.
As taip pat nesusijusi su kelioniu organizatoriais.
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2009 06 30, 09:00)
Tai vis dėlto ar yra keliavusių su Star holidays? Realiai svarstom galimybę pirkti kelionę iš jų ir kiek nedrąsu...

Man jie atrodo taip pat nepatikimai kaip ir Teztour, iš kurio atėjo šitos naujos kontoros vadas.

Sudaro greito bizniuko kontoros įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 06 30, 10:09)
Man jie atrodo taip pat nepatikimai kaip ir Teztour, iš kurio atėjo šitos naujos kontoros vadas.
Sudaro greito bizniuko kontoros įspūdį.

drinks_cheers.gif perbegeliai man niekada nedaro gero ispudzio - pasiima firmos, kurioje dirbo, patirti, kontaktus, info, dar "pri...ika" iseidami ir bando kurt "savo".
Beje, jie negavo leidimo skrydziui i Turkija. Organizavimas neislaiko kritikos - pirma isparduoda keliones, susodina zmone si lektuva, o tada paaiskeja, kad negali skristi. cool.gif
Beje, keliones pardavinejo dar licencijos skraidinti keleivius neturedami...
labai patikimai atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 30 birželio 2009 - 10:13
pirma karta vaziavau per NOVATURA viskas labai patiko, nesiskundziu thumbup.gif todel antra karta pirkdama kelione, net ilgai negalvojau per ka vel vaziuosiu, vel pasirinkau NOVATURA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 06 30, 11:11)
drinks_cheers.gif  perbegeliai man niekada nedaro gero ispudzio - pasiima firmos, kurioje dirbo, patirti, kontaktus, info, dar "pri...ika" iseidami ir bando kurt "savo".
Beje, jie negavo leidimo skrydziui i Turkija. Organizavimas neislaiko kritikos - pirma isparduoda keliones, susodina zmone si lektuva, o tada paaiskeja, kad negali skristi.  cool.gif
Beje, keliones pardavinejo dar licencijos skraidinti keleivius neturedami...
labai patikimai atrodo?  g.gif

Dar pridėkim, kad Star1 administracijoje šmėžuoja Flylal gaujoje matytos pavardės...

Kiekvienas išvadas tepasidaro pats. Man tiek žinių užtenka:)
Atsakyti