Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 22, 09:53)
Tai tame ir yra didziausia problema, kad Tez tour nuskraidine i sali, pasako, kad,deja, bet tavo uzsisakytame viesbutyje nebera vietu ir apgyvendina kitame, kuris paprastai turi maziau zvaigzduciu, nei tavo uzsisakytasis.

Tris kartus su Teztouru skridau, nieko panašaus nebuvo. Bet, žinoma, neteigiu, kad jei man taip nenutiko, tai ir kitiems negalėjo taip būt smile.gif

Apie tą apgyvendinimą viešbutyje su mažiau žaigždžių, nei užsakyta, norėjau parašyt. Kartą prieš kokius 5 metus važiavau į 2 žv. viešbutį (su kažkokiu Omnituru). Kai nuvežė, tai man kaip ir viskas tiko, nes tik 2 žv. teužsisakinėjau, bet mūsų, patekusių į tą viešbutį, tarpe buvo trys moteriškės, kurioms agentūroje užsisakinėjant viešbutį parodė ne to, o kito tos pačios grandinės 4 ar 5 žv. viešbučio nuotraukas. Tai jos į jį keltis nesutiko, pareiškė, kad praleis naktį lauke, jei reikės. Na ir aš su jom pasėdėjau. Rezultate po poros valandų mus perkėlė į geresnį viešbutį, aš viena gavau suite 2 kambarių numerį.
Todėl man truputį keista, kaip žmonės sutinka būti apgyvendinami viešbutyje su mažiau žvaigždučių. Juolab, kad arba gauni patvirtinimą iš viešbučio prieš sumokėdamas už kelionę arba gauni garantuotus kambarius.
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 05 22, 13:04)
As tikrai sutinku, kad is tiesu tokia sitaucija yra tragiska (ypac jei labai svarbu koks viesbutis) Bet kazkaip  nei man nei kam nors is artimuju to nepasitaike ir as net pradejau itarti ar cia ne Novaturas tokius faktus skleidzia. gal ir ne, bet man tokie itarimai kilo, nes mes buvao pirkdami fortuna viesbuti is anksto turedavom prognoze, kur gyvensim ir ji visada pasitvirtindavo, tai as net neisivaizduoju kaip gali buti kad negauni pasirinkto viesbucio ar gauni dar prastesni...

Pasirodo gali buti, mano pazistamu rate tai ivyko 4 kartus, tai po tiek atveju ir susimastai...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 05 22, 20:03)
Na va Star Holiday apsireiškė , skrydžių grafikas:

Kiek naujokas Star Holiday patikimas? Kazkaip su ju reklama kol kas silpnai, tik neoture maciau, interneto puslapio nera...
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 06 01, 12:22)
Kiek naujokas Star Holiday patikimas? Kazkaip su ju reklama kol kas silpnai, tik neoture maciau, interneto puslapio nera...

Gal apie Star express kalba?
http://www.starexpre...l/index_new.php
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 06 01, 13:25)

Nezinau. Star holidays:
http://www.neoturas....ews/view/?id=36
Nesuprantu, cia tie patys, ar ne? Ar cia kuriasi tipo "zvaigzdziu" grupe, ar konkurentu zaidimeliai, ar tiesiog idiotiska mada pavadinimams naudoti tris angliskus zodzius juos kaitaliojant vietomis?
Atsakyti
Radau, kad Laivio čia viskas. Va straipsnis iš Verslo žinių http://vz.lt/Default...f7-553cfc71127e
"Planuojama, kad „Star Express“ vykdys užsakomuosius skrydžius, reguliariųjų skrydžių įmonę žadama krikštyti panašiu į „Star Airlines“ vardu, o „Star Holidays“ organizuos keliones."
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 06 01, 13:57)
Radau, kad Laivio čia viskas. Va straipsnis iš Verslo žinių http://vz.lt/Default...f7-553cfc71127e
"Planuojama, kad „Star Express“ vykdys užsakomuosius skrydžius, reguliariųjų skrydžių įmonę žadama krikštyti panašiu į „Star Airlines“ vardu, o „Star Holidays“ organizuos keliones."

Aciu. Reiskias turesim "zvaigzdziu" grupe smile.gif
Idomu, ar patikima pirkti kelione is ju? Nebus kaip su flyLAL-u, susirinko pinigelius ir atia! Ir kokiais lektuvais skraidins?
Atsakyti
Kątik grįžom iš kelionės su starais smile.gif Persigrupavę kitų agentūrų darbuotojai. Nusiskundimų nėra. Netgi patenkinti labai likom jais. Kol kas geriausią įspūdį palikusi organizacija (keliavom dar su Novaturu ir Tezais).
Atsakyti
Nemaišyti prašom , yra Star Holidays ir Star travels smile.gif . Jūs vykote su Star travels .
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 06 01, 16:41)
Nemaišyti prašom , yra Star Holidays ir Star travels smile.gif . Jūs vykote su Star travels .

star express? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 22, 23:36)
Pasirodo gali buti, mano pazistamu rate tai ivyko 4 kartus, tai po tiek atveju ir susimastai...

Nu kaip keista man. Niekad nera taip pasitaike. Zinau tik, kad vartotoju teises yra gan griezta salyga, kad negali agentura taip daryti ir turi suteikti viska, kas sutarta is anksto arba ka zadejo lankstinuke ir pan. Butinai reikia reikalaut jeigu nuvaziavus nera taip. Vat butent kai zmones nereikalauja, agenturos ir toliau sau leidzia taip elgtis.
Atsakyti
Man patiko atostogauti su Guliverio kelione! thumbup.gif Ir aptarnavimas geras buvo,mergina tokia maloni, padejo apsispresti kur geriau nuvazuoti ir kur geriau sedeti autobuse.
Pacioj Kroatijoj uztekdavo laiko r pailseti prie juros ir nuvazuoti i ekskursija. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti