QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 22, 09:53)
Tai tame ir yra didziausia problema, kad Tez tour nuskraidine i sali, pasako, kad,deja, bet tavo uzsisakytame viesbutyje nebera vietu ir apgyvendina kitame, kuris paprastai turi maziau zvaigzduciu, nei tavo uzsisakytasis.
Tris kartus su Teztouru skridau, nieko panašaus nebuvo. Bet, žinoma, neteigiu, kad jei man taip nenutiko, tai ir kitiems negalėjo taip būt

Apie tą apgyvendinimą viešbutyje su mažiau žaigždžių, nei užsakyta, norėjau parašyt. Kartą prieš kokius 5 metus važiavau į 2 žv. viešbutį (su kažkokiu Omnituru). Kai nuvežė, tai man kaip ir viskas tiko, nes tik 2 žv. teužsisakinėjau, bet mūsų, patekusių į tą viešbutį, tarpe buvo trys moteriškės, kurioms agentūroje užsisakinėjant viešbutį parodė ne to, o kito tos pačios grandinės 4 ar 5 žv. viešbučio nuotraukas. Tai jos į jį keltis nesutiko, pareiškė, kad praleis naktį lauke, jei reikės. Na ir aš su jom pasėdėjau. Rezultate po poros valandų mus perkėlė į geresnį viešbutį, aš viena gavau suite 2 kambarių numerį.
Todėl man truputį keista, kaip žmonės sutinka būti apgyvendinami viešbutyje su mažiau žvaigždučių. Juolab, kad arba gauni patvirtinimą iš viešbučio prieš sumokėdamas už kelionę arba gauni garantuotus kambarius.