QUOTE(mikito @ 2009 05 21, 22:43)
hm... tikrai daug keliauju ir dazniau su teztour. Niekaip nesuprantu kaip galima susigadinti atostogas, kai organizatorius tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbuti ir is jo po to paima. Kelis kartus pirkom paskutine minute. Viskas visada be problemu.
Paskutini karta pries pora men. uz 1200 Lt ilsejausi Egipte 4+ viesbutyje Makadi SolYmar komplekse su AI sistema. Ko dar noreti? O pirkau 4**** fortuna

Nezinau ar man sekasi, ar man viskas dzin, bet as nematau skirtumo kas mane nuves iki viesbucio ir parves atgal.
Tai tame ir yra didziausia problema, kad Tez tour nuskraidine i sali, pasako, kad,deja, bet tavo uzsisakytame viesbutyje nebera vietu ir apgyvendina kitame, kuris paprastai turi maziau zvaigzduciu, nei tavo uzsisakytasis. Automatiskai gaunas, kad ir vietoje jau kitoje gyveni, galbut ne prie to papludimio ar kito objekto pagal kuri rinkaisi viesbuti. Veliau dar ir grizes nervus gadiniesi bandydamas atsiimti bent sumos skirtuma...

Apie sia tipine Tez tour sukelta situacija visi forumai marga, mano pacios pazistamiems ir draugams taip daugeli kartu yra nutike, vienus net perkeldinejo is vieno viesbucio i kita pagyvenus vos kelias dienas...
O kelioniu organizatorius, beje, ne tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbucius, bet ir rupinasi tavimi visa tavo atostogavimo lakotarpi: organizuoja ekskursijas, konsultuoja, sprendzia problemas ir pan. Taigi manau labai svarbu pasirinkti patikima kelioniu organizatoriu