Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

Atsiliepimus bei ivertinimus apie organizatorius bei agenturas galite patys parasyti ar paskaityti puslapyje topkelioniuagenturos.lt
Ten nebus Teztour ir Novaturo, nes manau komentarai nebetilptu biggrin.gif

Atsakyti
sveiki, jei pamenate praeitoje temoje rasiau apie kelione i Turkija su tezais.... tai vat kaip bebutu jie mus vije parvije ir pasiunte, vistiek grazino puse keliones pinigu 4u.gif aisku kreipemes i vartotojus, teismu neprireike blush2.gif
Atsakyti
Visada naudojuosi kelioniu organizatoriaus "Novaturas" paslaugomis, nei karto jie nenuvyle smile.gif Personalas nuostabus, organizuotumas thumbup.gif Visada stengiasi del savu turistu smile.gif Kaina tai labiau "Tez tour" vilioja, bet kazkaip visi pazystami turejo su jais problemu, tai kazkaip baisu rizikuot ir gadint nervus per atostogas ax.gif Ir kazkaip norisi man tarp lietuviu turistu but, ekskursiju gidus lietuviskai kalbancius girdet ir viesbuciuose gyvent, kuriuose maziau rusu turistu g.gif Nepatinka man ju mentalitetas, sukauja, vaikai ju laukiniai, patys be kulturos... schmoll.gif
Atsakyti
Oba, Travelmano jau nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 19, 17:32)
tai kad as jau senokai girdejau kad jo nebera... nu gal pries menesi kad tezai juos perreme berods...  g.gif

Jei ka, tai Teztour ir Travelman, tai ta pati kompanija, net visi rekvizitai tie patys, nes Travelman buvo tiesiog kitas Teztour padalinys. Matyt del sumazejusiu kelioniu uzsakymu, nuspresta atsisakyti to padalinio, arba tai susieta su Laivio isejimu, nes lygtai jis zada pardavineti keliones i tas kryptis, kur Travelman siule.
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 19, 11:41)
Visada naudojuosi kelioniu organizatoriaus "Novaturas" paslaugomis, nei karto jie nenuvyle  smile.gif  Personalas nuostabus, organizuotumas  thumbup.gif  Visada stengiasi del savu turistu  smile.gif  Kaina tai labiau "Tez tour" vilioja, bet kazkaip visi pazystami turejo su jais problemu, tai kazkaip baisu rizikuot ir gadint nervus per atostogas  ax.gif  Ir kazkaip norisi man tarp lietuviu turistu but, ekskursiju gidus lietuviskai kalbancius girdet ir viesbuciuose gyvent, kuriuose maziau rusu turistu  g.gif Nepatinka man ju mentalitetas, sukauja, vaikai ju laukiniai, patys be kulturos...  schmoll.gif

hm... tikrai daug keliauju ir dazniau su teztour. Niekaip nesuprantu kaip galima susigadinti atostogas, kai organizatorius tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbuti ir is jo po to paima. Kelis kartus pirkom paskutine minute. Viskas visada be problemu.
Paskutini karta pries pora men. uz 1200 Lt ilsejausi Egipte 4+ viesbutyje Makadi SolYmar komplekse su AI sistema. Ko dar noreti? O pirkau 4**** fortuna smile.gif
Nezinau ar man sekasi, ar man viskas dzin, bet as nematau skirtumo kas mane nuves iki viesbucio ir parves atgal.

Atsakyti
Aš ir visad sakiau, kad koks skirtumas su kokiu organizatorium keliaut,o dabar pati šiuio metu, vis dar pikta ant Tezų bash.gif .Jie man visą dieną atostogų nudžiovė, nesugebėjo laiku nuskraidint. Gal jie patys tiesiogiai ir nelabai kalti, bet visvien pyktis ima, na jei jau lėktuvas sugedo, ar kas ten nutiko, galėjo suorganizuot kitą, o neverst visą parą Viliuje viešbutyje prakiurksot doh.gif .
Atsakyti
aš keliavus su Aviaturu, Novaturu, visais patenkinta.Bet kuo daugiau skraidai, tuo labiau prieini išvados, jog pačiam keliones organizuotis GERIAU ir PIGIAU.Ir tai visai nesunku.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2009 05 22, 08:54)
aš keliavus su Aviaturu, Novaturu, visais patenkinta.Bet kuo daugiau skraidai, tuo labiau prieini išvados, jog pačiam keliones organizuotis GERIAU ir PIGIAU.Ir tai visai nesunku.

smile.gif zinai, as turiu plana chuligana - pigus skrydis i Maroka (su rynairu), o ten su kuprine i medina, medinoje i koki romantiska viesbutuka (svarbu ,kas svarus ir is terasos matytusi gatveles) ir atostogos. Paziurejau kaip kiti pigiai susisuka, ir as noriu, be jokiu organizatoriu, tik as su vyru, kuprines ir musu kelione. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 05 21, 22:43)
hm... tikrai daug keliauju ir dazniau su teztour. Niekaip nesuprantu kaip galima susigadinti atostogas, kai organizatorius tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbuti ir is jo po to paima. Kelis kartus pirkom paskutine minute. Viskas visada be problemu.
Paskutini karta pries pora men. uz 1200 Lt ilsejausi Egipte 4+ viesbutyje Makadi SolYmar komplekse su AI sistema. Ko dar noreti? O pirkau 4**** fortuna smile.gif
Nezinau ar man sekasi, ar man viskas dzin, bet as nematau skirtumo kas mane nuves iki viesbucio ir parves atgal.

Tai tame ir yra didziausia problema, kad Tez tour nuskraidine i sali, pasako, kad,deja, bet tavo uzsisakytame viesbutyje nebera vietu ir apgyvendina kitame, kuris paprastai turi maziau zvaigzduciu, nei tavo uzsisakytasis. Automatiskai gaunas, kad ir vietoje jau kitoje gyveni, galbut ne prie to papludimio ar kito objekto pagal kuri rinkaisi viesbuti. Veliau dar ir grizes nervus gadiniesi bandydamas atsiimti bent sumos skirtuma... doh.gif Apie sia tipine Tez tour sukelta situacija visi forumai marga, mano pacios pazistamiems ir draugams taip daugeli kartu yra nutike, vienus net perkeldinejo is vieno viesbucio i kita pagyvenus vos kelias dienas... doh.gif
O kelioniu organizatorius, beje, ne tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbucius, bet ir rupinasi tavimi visa tavo atostogavimo lakotarpi: organizuoja ekskursijas, konsultuoja, sprendzia problemas ir pan. Taigi manau labai svarbu pasirinkti patikima kelioniu organizatoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 22, 11:53)
O kelioniu organizatorius, beje, ne tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbucius, bet ir rupinasi tavimi visa tavo atostogavimo lakotarpi: organizuoja ekskursijas, konsultuoja, sprendzia problemas ir pan. Taigi manau labai svarbu pasirinkti patikima kelioniu organizatoriu  smile.gif

Čia šiek tiek sumaišei - būtent tezai ir yra kelionių organizatorius. O perki kelionių agentūroje.
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 05 22, 10:53)
Tai tame ir yra didziausia problema, kad Tez tour nuskraidine i sali, pasako, kad,deja, bet tavo uzsisakytame viesbutyje nebera vietu ir apgyvendina kitame, kuris paprastai turi maziau zvaigzduciu, nei tavo uzsisakytasis. Automatiskai gaunas, kad ir vietoje jau kitoje gyveni, galbut ne prie to papludimio ar kito objekto pagal kuri rinkaisi viesbuti. Veliau dar ir grizes nervus gadiniesi bandydamas atsiimti bent sumos skirtuma...  doh.gif  Apie sia tipine Tez tour sukelta situacija visi forumai marga, mano pacios pazistamiems ir draugams taip daugeli kartu yra nutike, vienus net perkeldinejo is vieno viesbucio i kita pagyvenus vos kelias dienas...  doh.gif
O kelioniu organizatorius, beje, ne tik parduoda kelione ir isvezioja i viesbucius, bet ir rupinasi tavimi visa tavo atostogavimo lakotarpi: organizuoja ekskursijas, konsultuoja, sprendzia problemas ir pan. Taigi manau labai svarbu pasirinkti patikima kelioniu organizatoriu  smile.gif

As tikrai sutinku, kad is tiesu tokia sitaucija yra tragiska (ypac jei labai svarbu koks viesbutis) Bet kazkaip nei man nei kam nors is artimuju to nepasitaike ir as net pradejau itarti ar cia ne Novaturas tokius faktus skleidzia. gal ir ne, bet man tokie itarimai kilo, nes mes buvao pirkdami fortuna viesbuti is anksto turedavom prognoze, kur gyvensim ir ji visada pasitvirtindavo, tai as net neisivaizduoju kaip gali buti kad negauni pasirinkto viesbucio ar gauni dar prastesni...
Atsakyti