Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(dzhina @ 2008 09 26, 15:23)
o man nepasileidzia filmukai kai atsisiunciau su tuo USD...issoka lentele kad tipo nera kazkokios programos ir t.t. o iki tol viskas budavo kuo geriausia, anksciau atsiustus rodo... g.gif

na jau. rodyk ta nuoroda is kurios parsisiusto netrodo. jei parsisiuntei suarchyvuota ir neisskleidei, tai pirma isskleisk. pvz. su winrar.
jei paemei mano ar vetres, tai greiciausiai bus daugiatomis archyvas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 09 26, 16:01)
na jau. rodyk ta nuoroda is kurios parsisiusto netrodo. jei parsisiuntei suarchyvuota ir neisskleidei, tai pirma isskleisk. pvz. su winrar.
jei paemei mano ar vetres, tai greiciausiai bus daugiatomis archyvas.  drinks_cheers.gif

tikrai nesuarchyvuoti filmukai kurie man neatsidaro, siunciausi toma ir dzeri, sugrizima i gaja, lapina reinara, atsisiunte ziuriu su tuo USD tik biski filmuko, ne visas g.gif gal del to neatidaro, bet kodel tada ne visas atsisiunte su USD? raset kad nenutrukstamai siunciasi...
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 09 26, 16:07)
tikrai nesuarchyvuoti filmukai kurie man neatsidaro, siunciausi toma ir dzeri, sugrizima i gaja, lapina reinara, atsisiunte ziuriu su tuo USD tik biski filmuko, ne visas g.gif  gal del to neatidaro, bet kodel tada ne visas atsisiunte su USD? raset kad nenutrukstamai siunciasi...

Tu, minėjai, kad tavo internetas dažnai atsijunginėja ,gal ir USD yra ribos, užtai pareina ne visas filmas arba nustatymuose kur kokios varnelės neuždėjai ar per daug uždėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 26, 16:31)
Tu, minėjai, kad tavo internetas dažnai atsijunginėja ,gal ir USD yra ribos, užtai pareina ne visas filmas arba nustatymuose kur kokios varnelės neuždėjai ar per daug uždėjai  g.gif

o tai kur tenka reikia uzdeti? parasykit man tundrai blink.gif
Atsakyti
user posted image

Bjaurusis ančiukas Magiškoje istorijoje LT 1 dalis

Bjaurusis ančiukas Magiškoje istorijoje LT 2 dalis

Bjaurusis ančiukas Magiškoje istorijoje LT 3 dalis

Tikiuosi, kad jums patiks 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Bjaurusis ančiukas užburtame miške LT 1 dalis

Bjaurusis ančiukas užburtame miške LT 2 dalis

Bjaurusis ančiukas užburtame miške LT 3 dalis

Su šiuo filmu, baigiu Bjauriojo ančiuko istotrijas 4u.gif Toliau seks visiškai tokio pat stiliaus 3 meškiukų istorijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 09 26, 14:39)
o gal gauni toki pranesima?
[i]"Your Free-Traffic is exceeded!
...Ar dar koki kita? pacituok. imk USDownloaderi is mano paraso, isarchyvuok kompe ir tegu siunciasi (esu rases, paziurek mano pasisakymus smile.gif )

4-ios dalys parsisiuntė, o toliau schmoll.gif Gaunu štai tokį File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID).
Ačiū, bandysiu kitaip.
Atsakyti
Laba diena, gal galetumet kas nors idet filmuka linksmosios pedutes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydringa @ 2008 09 28, 16:21)
Laba diena, gal galetumet kas nors idet filmuka linksmosios pedutes blush2.gif  4u.gif

Aš buvau įkėlusi šį filmą su LT subtitrais senoje temoje, tačiau linkai nebegyvi. Antrą kartą tų pačių didelių filmų aš tikrai nebedėsiu, nebent tie, kurie parsisiuntė, galėtų įkelti ax.gif
Kaip paguodą, galiu pasiūlyti per kompą pažiūrėti tiesiogiai filmuką, įgarsintą LT per www.lzd.lt

Linksmos pėdutės LT

Gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 09 26, 17:52)
o tai kur tenka reikia uzdeti? parasykit man tundrai blink.gif

nereikia "nesiusti, tik tikrinti adresus"
reikia "pratesti siuntima, jei leidzia serveris" (2shared palaikydavo. uploaded.to nezn.)

4-ios dalys parsisiuntė, o toliau Gaunu štai tokį File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID).
Ačiū, bandysiu kitaip.

manau daugiau i uploaded.to nebekelsiu... kai pribegsiu, galiu pazadet ikelt tuos pacius i kitokias saugyklas.... (jei kas neaplenks, siaip yra ir kitur... ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

3 meškiukų nuotykiai LT 1 dalis 4u.gif

3 meškiukų nuotykiai LT 2 dalis smile.gif

3 meškiukų nuotykiai LT 3 dalis mirksiukas.gif

Atsakyti
jetus kiek visokio gerio pridejot 4u.gif ...nebespeju siustis...kompas jau braska...baigiu uzpildyti jau dvd 3 x 10 blink.gif
Atsakyti