http://www.rapidownl...lection-dvdrip/
Is sio tinklapio galite siustis Disney ir Pixar animacijas, tokiais kaip "Grazuole ir Pabaisa", "Pelene", "Undinele", "Ledynmetis" ir daugeli kitu.
Igarsinta angliskai.
Ar pamenat per BTV rodytą animacinį serialą apie Bjaurųjį ančiuką, jo draugus - fermos gyventojus -viščiukus, paršelį, žebenkštis, norinčius pakenkti ančiukui
Beveik jau parsisiunčiau visą filmukų ciklą lietuvių kalba apie 20 GB
Man šis nuoširdus serialas vaikams labai patiko pačiai. Prisimenu kaip būdama smagiai jį žiūrėdavau ar norėsit Kiekvienas filmas apima apie 1,36 - 1,46 GB Pagalvokit ar tikrai siųsitės, nes jei aš kelsiu, o siųsis tik 1, tai kaip čia pasakius - 20 GB įkelti kruvinas darbas
Man šis nuoširdus serialas vaikams labai patiko pačiai. Prisimenu kaip būdama smagiai jį žiūrėdavau ar norėsit Kiekvienas filmas apima apie 1,36 - 1,46 GB Pagalvokit ar tikrai siųsitės, nes jei aš kelsiu, o siųsis tik 1, tai kaip čia pasakius - 20 GB įkelti kruvinas darbas
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 20, 22:57)
Ar pamenat per BTV rodytą animacinį serialą apie Bjaurųjį ančiuką, jo draugus - fermos gyventojus -viščiukus, paršelį, žebenkštis, norinčius pakenkti ančiukui
Isduok paslapti is kur atsisiuntei
gal is ten ir mes prigriebsim
QUOTE(dzhina @ 2008 09 21, 09:05)
Išduosiu www.erdvese.org per torentus Bet ten pagal mane gali siųstis tik VIP nariai, kurie užsiregistravę ir kas mėnesį moka 3 lt
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 21, 16:19)
Išduosiu www.erdvese.org per torentus Bet ten pagal mane gali siųstis tik VIP nariai, kurie užsiregistravę ir kas mėnesį moka 3 lt
aaa...
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 20, 22:57)
Pagalvokit ar tikrai siųsitės, nes jei aš kelsiu, o siųsis tik 1, tai kaip čia pasakius - 20 GB įkelti kruvinas darbas
Aš tai paimčiau , jei bus daugiau norinčių.
niu, man irgi tiktų...
QUOTE(Aila @ 2008 09 22, 16:54)
Aš tai paimčiau , jei bus daugiau norinčių.
QUOTE(Aušrytė @ 2008 09 22, 18:21)
niu, man irgi tiktų...
Tikiuosi kad prie judviejų prisijungs ir daugiau norinčių
Tuos 20 GB sudaro 15 animacinių filmukų
3 meškiukai Helovino naktis.
3 meškiukų nuotykiai.
Balinas.
Bjauriojo ančiuko atostogos.
Bjaurusis ančiukas ir didžiosios lenktynės.
Bjaurusis ančiukas istorijoje apie elfus ir drakonus.
Bjaurusis ančiukas Magiškoje istorijoje.
Bjaurusis ančiukas Užburtame miške.
Istorija apie 3 meškiukus.
Ratatujis.
Skrufis ir Helovinas.
Skrufis ir Legenda apie Šv. Džordžą.
Skrufis ir Vasarvidžio nakties sapnas.
Skrufis pelenės puotoje.
Skrufis_Kalėdinė istorija.
Kai viską baigsiu siųstis ir perrašysiu į diskus, po vieną pabandymui pradėsiu kelti, gal jums dar nepatiks, nebereiks nei kelti Kas pamiršo apie ką kalba, sukelsiu paveikslėlius
Bjauriojo ančiuko atostogos LT 1 dalis
Bjauriojo ančiuko atostogos LT 2 dalis
Bjauriojo ančiuko atostogos LT 3 dalis
Bjauriojo ančiuko atostogos LT 4 dalis
Prašom siųstis Iš pradžių kelsiu ančiuko istorijas
as is linkomanijos atsisiunciau "astunkojus is antro auksto", dar net pati neziurejau
jei bus norinciu gal pabandysiu ikelti bet dar niekada nebandziau...
QUOTE(dzhina @ 2008 09 24, 15:02)
as is linkomanijos atsisiunciau "astunkojus is antro auksto", dar net pati neziurejau
Aštunkojus buvau įkėlusi į RU tėmelę, tu tikriausisi atsisiuntei LT?
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 24, 15:07)
Aštunkojus buvau įkėlusi į RU tėmelę, tu tikriausisi atsisiuntei LT?
aha lietuviskai kalba, ziurejau tik pradzia, viso ziureti dar neradau laiko