zidinga dekui labai labai uz toma ir jery mano mazyliai juokiasi dabara skanei susede,o ir ramybes biskutis buna
QUOTE(*irma* @ 2008 08 26, 11:13)
zidinga dekui labai labai uz toma ir jery mano mazyliai juokiasi dabara skanei susede,o ir ramybes biskutis buna
džiugu ,kad mažyliams patinka,ir mamytei ramybės nors truputi yra.
gal kam aktualu: rugsėjo 1d. linkomanijoje laisva registracija, t.y. be pakvietimų.
QUOTE(kipse @ 2008 08 30, 12:54)
gal kam aktualu: rugsėjo 1d. linkomanijoje laisva registracija, t.y. be pakvietimų.
Kaip ten patekt?O prisiregistruoji,o kas toliau?
gal galima psl adresa suzinoti? ivedu linksmomanija.lt ir neranda
QUOTE(gania @ 2008 09 01, 14:08)
gal galima psl adresa suzinoti? ivedu linksmomanija.lt ir neranda
taigi ne likSMomanija.lt o linKomanija.lt
QUOTE(Aušrytė @ 2008 09 01, 14:12)
o as prisiregistravau linkomanija.net, nes jei .lt tai ten nieko nesuprantu...
QUOTE(dzhina @ 2008 09 01, 14:26)
o as prisiregistravau linkomanija.net, nes jei .lt tai ten nieko nesuprantu...
taip linkomanija.net toks puslapis
Jau kaip norim nauju filmuku.....
Norim nauju filmu....Gal kas turit Nerealieji?VETRE...AUUUUUUUUUUUUUUUU.....
semkaa reik pagalbos
pagaliau man, vienas gudresnis uz mane zmogeliukas, idejo i mano kompa ta USD, kazka jau pradedu ten suprasti bet iskilo toks klausimukas...idejau 2 adresus filmu bet siunciasi tik pirmas, o antrasis ne...ar tik po viena siunciasi
? ka dar nepadariau ar ka blogai padariau tik prasau aiskinti labai jau paprastai ir liaudiskai, nes as tu visu terminu nibumbum
ACIU is anksto
pagaliau man, vienas gudresnis uz mane zmogeliukas, idejo i mano kompa ta USD, kazka jau pradedu ten suprasti bet iskilo toks klausimukas...idejau 2 adresus filmu bet siunciasi tik pirmas, o antrasis ne...ar tik po viena siunciasi
? ka dar nepadariau ar ka blogai padariau tik prasau aiskinti labai jau paprastai ir liaudiskai, nes as tu visu terminu nibumbum
ACIU is anksto
QUOTE(zidinga @ 2008 08 15, 19:50)
Dar parsisiunčiau Tomo ir Džerio 7 diskus,po 700 mb,ten anglų kalba,bet kad ten pačios žinot ,mažai tos kalbos. Tad jei bus norinčių galėsiu per laiką įkelti.
Labai aciu uz toma ir dzeri
tik nerandu 3 dalies ...gal tik as nerandu