Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(Kristalinee @ 2008 12 26, 02:19)
merginos o kaip jus i cia galite ikelti multikus ??

o gi labai paprastai, spaudi multi upload, užeini ant mygtuko browse, pasirenki iš kurios vietos tavo kompiuteryje ir kokį failą įkelti, paspaudi ant jo, tada užeini ant mygtuko upload ir lauki... 4u.gif tik kartais ryšys trūkinėja, tai vėl bandai iš naujo...
ax.gif
Atsakyti
MULAN 1998m. LT
Atsakyti
Mergaitės,gal kuri turit filmą PRARASTA ŽEMĖ. Kažkada jį rodė per TV.Jis apie mielus dinozauriukus.Mano mažasis matė kelias serijas,tai dabar svaigsta dėl jų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 23, 03:36)
user posted image

Pažaiskite su tvyniais ir visais jų mylimais draugais gyvūnais.
Bela, Milas, Fisė ir Džeikas žiūri į nuostabius baleto šokėjus, persirengusius kaip gyvūnai, paskui nusprendžia ir patys persirengti.
Džudė nuvyksta į fermą pasižiūrėti, kaip melžiamos karvės.
Fisė domisi jūros žvaigžde ir dainuoja.
Lėlių spektakliui Maksas padeda tvyniams daryti lėles.
Tvyniai klausosi nuostabaus pasakojimo apie liūtus ir peles.
Milas padeda drakonui, kuris nebegali spjaudytis liepsnomis  smile.gif

Tvyniai.Gyvunai draugai LT

ATNAUJINTA!

Tvyniai. Gyvūnai ir draugai LT

Aš jau tikriausiai viršijau uploadinimo 20 GB limitą, tai mano įkeltus failus saugykla, jei niekas nesisiųs, labai greitai trins lauk verysad.gif Teks jums patiems išmokti ir įkelti pakartotinai tuos filmus, kurių linkai bus nebegyvi ax.gif Nes jei kartosiu aš, saugykla juos vis tiek labai greitai ištrins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busimastetukas @ 2008 12 28, 00:58)

Kas čia per nesąmonė? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 23, 10:46)
user posted image

Stebuklingos Mikio Kalėdos RU

Nors ir rusiškas, bet labai gražus  wub.gif

gal galit ideti is naujo-man neduoda atsisiusti verysad.gif
Raso"he file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search."
Atsakyti
gal kas turit šitą filmą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš irgi labai to filmo norėčiau ax.gif
Atsakyti
As norejau pasiteiratuti gal kuri zinotumete kur rasti pirkti ar turite pacios ir galetumete kaip nors atsiusti DISNEY klasika multiplikacinius filmukus, zinoma noreciau net ir lietuviu kalba, kadangi pati kai buvau maza visus juos ziurejau lietuviskai, nesuprantu, kas cia per deficitas.

Noreciau siu:

1. Aladinas
2. Grazuole ir pabaisa
3. Miegancioji grazuole
4. Pelene
5. Snieguole ir 7 nykstukai
6. Undinele
7. Mulan
8. Pokahonta

Labai lauksiu geru naujienu unsure.gif

Buciua be galo dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 31 gruodžio 2008 - 10:59
QUOTE(deimantech @ 2008 12 31, 12:58)
As norejau pasiteiratuti gal kuri zinotumete kur rasti pirkti ar turite pacios ir galetumete kaip nors atsiusti DISNEY klasika multiplikacinius filmukus, zinoma noreciau net ir lietuviu kalba, kadangi pati kai buvau maza visus juos ziurejau lietuviskai, nesuprantu, kas cia per deficitas.

Noreciau siu:

1. Aladinas
2. Grazuole ir pabaisa
3. Miegancioji grazuole
4. Pelene
6. Undinele
7. Mulan
8. Pokahonta

Pabandykit paieškoti čia http://www.2shared.com/search.jsp , įveskite pavadinimo bent vieną žodį ir ieškoti. Kas bus įkelta, tą išmes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantech @ 2008 12 31, 10:58)

Noreciau siu:

1. Aladinas
2. Grazuole ir pabaisa
3. Miegancioji grazuole
4. Pelene
6. Undinele
7. Mulan
8. Pokahonta

Kiek aš esu ieškojus (o ieškau jau seniai), nei 'Gražuolės ir pabaisos', nei 'Pelenės', nei 'Undinėlės' lietuviškai garsintų nėra. Nesuprantu, kodėl g.gif doh.gif 'Aladinas' pasirodė tik dabar, tuoj atsiras ir 'Heraklis' išverstas, nes LNK reklamuoja. Kodėl neišleidžia kitų klasikinių išverstų Disnėjaus pasakų, man nesuvokiamas klausimas. O 'Miegančioji gražuolė', 'Mulan' ir 'Pokahonta' tikrai internete sklando, nes šias radau ir turiu parsisiuntus. Man rodos, lyg 'Snieguolė su nykštukais' irgi yra.

Merginos, gal galit parekomenduoti kokių nors torrentų puslapių, kur galima būtų lietuviškai garsintų filmukų rasti? Be torrent.lt ir linkomanijos? Buvo kadaise labai man patikęs bt-geras, bet kažkur jis pradingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 01 01, 12:53)
Kiek aš esu ieškojus (o ieškau jau seniai), nei 'Gražuolės ir pabaisos', nei 'Pelenės', nei 'Undinėlės' lietuviškai garsintų nėra.

Man rodos, lyg 'Snieguolė su nykštukais' irgi yra.

Be torrent.lt ir linkomanijos?

Nebuvo, nes ir aš neturiu.

Buvo tikrai.

baltracker.net. reikia pakvietimų, deja, dar neturiu.
Atsakyti