Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(*Nerutė * @ 2008 12 21, 16:19)
Deja , bet pas mane Teo Zebras  unsure.gif

Tai per skypą nieko neišeis, nes galą gausi su tuo zebru smile.gif

Tai kaip kelti filmus buvo ne kartą rašyta, pamėgink mirksiukas.gif O kokios apimties tie Dalmantinai? Jei iki 1000 MB (1 GB) gali drąsiai kelti į 2Sharedą, nereiks jo nei dalinti dalimis, paskui nukopijavusi duotą linką, įdėsi mums forume 4u.gif

o smulkiai kaip įkelti, esu jau kartą rašiusi, pažiūrėk va čia

Vakarų animacija 2- 553 žinutė
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 12 20, 15:28)
Nusibos siust per skype biggrin.gif

na, nebūtinai mirksiukas.gif Pas mane siunčiasi laaabai greit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri turit "Peliuko Perio nuotykiai" dubliuotą lietuviškai g.gif
Būčiau labai dėkinga. aciuks.gif
Atsakyti
Pagaliau išmokau naudotis DVDrip o programa, ir pristatau jums savo premjerą 4u.gif
Čia mano dovana jūsų vaikams Kalėdų proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Švęskite geriausias tvynių Kalėdas kartu su Bela, Milu, Fise ir Džeiku! Padėkime tvyniams puošti namus. Kol visi puošia eglutę, Bela apsimeta Kalėdų fėja. Tvyniai sutinka mažąjį Kalėdų senelio padejėją. Žiūrėkite kaip tvyniai vaidina Kristaus gimimą. Patirkite visą kūčių jaudulį! Tvynius aplanko šaltukas smile.gif

Linksmų Kalėdų su tvyniais! LT 1 dalis

Linksmų Kalėdų su tvyniais! LT 2 dalis
Atsakyti
user posted image

Ei, ei, ar pasirengęs žaisti? Kodėl neateinate pažaisti? Metas ateiti ir žaisti. Kodėl neateinate žaisti su tvyniais!
Kadangi Milas pradeda triukšmauti, Maksas rodo tvyniams, kaip pasidaryti muzikos instrumentus.
Džeikas supranta, kad yra per mažas žaisti kamuoliu bet jis geriausiai slepiasi ir ir kasdien tampa didesnis.
Bela sulaužo lėlę ir sužino, kaip svarbu sakyti tiesą.
Fisė moko kitus šokti labai juokingą baletą.
„Tvyniai - tai naujoviški televizijos filmukai, skirti trejų ketverių metų vaikams. Čia tikras ir įsivaizduojamas situacijas linksmai vaidina žavūs veikėjai. Pasakojimai, dainos, žaidimai, užduotys, animacija ir tikro gyvenimo kadrai sužadins vaikų vaizduotę ir tiesiog, žaidžiant su tvyniais, padrąsins juos tyrinėti ir mokytis smile.gif

Pasirengę žaisti su tvyniais! LT
Atsakyti
user posted image

Pažaiskite su tvyniais ir visais jų mylimais draugais gyvūnais.
Bela, Milas, Fisė ir Džeikas žiūri į nuostabius baleto šokėjus, persirengusius kaip gyvūnai, paskui nusprendžia ir patys persirengti.
Džudė nuvyksta į fermą pasižiūrėti, kaip melžiamos karvės.
Fisė domisi jūros žvaigžde ir dainuoja.
Lėlių spektakliui Maksas padeda tvyniams daryti lėles.
Tvyniai klausosi nuostabaus pasakojimo apie liūtus ir peles.
Milas padeda drakonui, kuris nebegali spjaudytis liepsnomis smile.gif

Tvyniai.Gyvunai draugai LT
Atsakyti
VETRE TU looobis!!!
ACIUUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 12 23, 09:51)
VETRE TU looobis!!!
ACIUUUUUUU 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prašom mirksiukas.gif Džiaugsiuosi, jei jūsų vaikai tvynius mylės kaip maniškė dukra mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakare bus namuose šventė kai lelkai užleisiu.Mano didžioji irgi džiaugsisnes irgi buvusi fanė, tik tada dar neturėjome tiek daug clap.gif AČIŪ LABAI LABAI aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

Stebuklingos Mikio Kalėdos RU

Nors ir rusiškas, bet labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 23, 12:46)
user posted image

Nors ir rusiškas, bet labai gražus  wub.gif

ačiū labai aciuks.gif Kaip tik dabar renku viską apie Kalėdas vaikams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Violetakund @ 2008 12 22, 22:13)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri turit "Peliuko Perio nuotykiai" dubliuotą lietuviškai  g.gif

Čia šito filmo kur ieškau, gal nelabai galima priskirti prie animacijos, cia meninis filmas su animaciniu montažu... Bet nežinau, kur daugiau galima jį rasti, zmulėj jis nepilnas įkeltas, o jo dalis, iš linkomanijos ir torento mane išspyrė, nes jais nesinaudojau... Gal kas žinot, kur galėčiau jo ieškoti. Jis kaip tik dabar mums labai aktualus, nes čia apie peliukus, renkančius iškritusius dantukus...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2008 12 22, 20:13)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri turit "Peliuko Perio nuotykiai" dubliuotą lietuviškai  g.gif

zmule šis filmas yra smile.gif Jo dydis 1,44 GB.Negi čia nepilnas? rolleyes.gif
Atsakyti