Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(jurga11 @ 2008 12 17, 12:58)
aciuks.gif didziai dekinga  smile.gif

laaabai prasom 4u.gif
http://www.2shared.c...akkapart09.html
matyt nepastebejau kad neisikele is karto ta 9 dalis blush2.gif
Atsakyti
labukas.gal kuri mamyte turi garfieldas 2 ir galetu ikelti? labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaaake* @ 2008 12 17, 13:05)
labukas. o gal turite garfildas 2 ? ir gal galetute ikelti? labai buciau dekinga  4u.gif

QUOTE(Rudaaake* @ 2008 12 17, 14:44)
labukas.gal kuri mamyte turi garfieldas 2 ir galetu ikelti? labai dekinga  4u.gif

Nėra reikalo kartot prašymų kelis kartus mad.gif Jei kas turės ir įdės.
Atsakyti
QUOTE(Rudaaake* @ 2008 12 17, 14:44)
labukas.gal kuri mamyte turi garfieldas 2 ir galetu ikelti? labai dekinga  4u.gif

Aš turiu Garfieldas 2 (LT su Šapru),bet įkelti nemoku blush2.gif Galiu tik per Skype atsiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 12 17, 17:38)
Nėra reikalo kartot prašymų kelis kartus mad.gif Jei kas turės ir įdės.

is kur cia toks pyktis jezau smile.gif lygtais buciau pirma supermamose pakartojusi net 2 karta savo prasyma
Atsakyti
Gal kuri jau turit Madagaskarą 2 lietuviškai blush2.gif
Atsakyti
gal kas nors žinot, iš kur galima būtų atsisiųsti '101 dalmatiną' lietuviškai garsintą? Negaliu patikėti, bet niekur nerandu blink.gif
Atsakyti
Turiu Dalmantinus mirksiukas.gif , jei niekur nerastum galim bandyt siūst per skype bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nerutė *: 20 gruodžio 2008 - 15:15
QUOTE(*Nerutė * @ 2008 12 20, 17:14)
Turiu Dalmantinus  mirksiukas.gif , jei niekur nerastum galim bandyt siūst per skype  bigsmile.gif

Nusibos siust per skype biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2008 12 20, 16:14)
Turiu Dalmantinus  mirksiukas.gif , jei niekur nerastum galim bandyt siūst per skype  bigsmile.gif

Sakyk, kokia filmo apimtis ir koks pas tave internetas. Jei ne Teo zebras, gali man persiųsti per skypą, aš paskui visiems įkelsiu 4u.gif

Mano skype algis -dilys mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, gal kartais kuri turite filmukų apie liūtuką simbą LT ir pirmąją "Džiunglių knygos" dalį, nes čia radau tik antrą dalį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 20, 23:54)
Sakyk, kokia filmo apimtis ir koks pas tave internetas. Jei ne Teo zebras, gali man persiųsti per skypą, aš paskui visiems įkelsiu  4u.gif

Mano skype algis -dilys  mirksiukas.gif

Deja , bet pas mane Teo Zebras unsure.gif
Atsakyti