Gal kas turite Pelytę Margo, lietuviškai.
Būčiau labai dėkinga.
Madagaskaro pingvinai. Kaledu pokstas
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper yra kompiuterio sukurtas trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnypai.
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper yra kompiuterio sukurtas trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnypai.
QUOTE(dzhina @ 2008 12 07, 09:05)
tai čia 4 dalys
QUOTE(zbara @ 2008 12 07, 17:13)
tai čia 4 dalys
Taip 4 dalys, visas atsisiųsi, išskleisi, ir bus vientisas 1 filmas
Laba gal kas turit lietuviska- Kaip Grincas kaledas voge.
QUOTE(dzhina @ 2008 12 07, 10:05)
Madagaskaro pingvinai. Kaledu pokstas
Laba, gal galetumet man paaiskinti kaip pasileisti filmuka, kai atsisiunti visas keturias dalis. man neleidzia ju isskleisti, rodo kazkokia klaida
QUOTE(ailad @ 2008 12 09, 23:19)
Laba, gal galetumet man paaiskinti kaip pasileisti filmuka, kai atsisiunti visas keturias dalis. man neleidzia ju isskleisti, rodo kazkokia klaida
man irgi niekas čia nerodo
jau parsisiunčiau iš kitur. galiu persiust
ir čia Senoji animacija
Senosios Rusų animacijos rinkinys.
Jį sudaro:
1.Pagrandukas
2.Pasaka apie Pagranduką
3.Saprnuotasis, Gauruotasis ir Sviestinis
4.Uodegos
5.Lazda gelbėtoja
6.Pyragėlis
7.Trys metkerčiai
pasakykit kaip įdėti čia, nes per Skypą labai velkasi
Gal turit Paslapciu soda lietuviskai?
QUOTE(zbara @ 2008 12 10, 14:00)
man irgi niekas čia nerodo
QUOTE(*Jūra* @ 2008 12 10, 19:42)
pabandysiu is naujo ikelti naujai padariusi dalis, bet iki rytojaus teks palaukti
QUOTE(lile @ 2008 12 09, 17:46)
Laba gal kas turit lietuviska- Kaip Grincas kaledas voge.
labukas visiems as irgi noreciau grinco lietuviskai ,mano panele kiekvienais metais ji ziuri
QUOTE(kuzka @ 2008 12 10, 22:40)
labukas visiems as irgi noreciau grinco lietuviskai ,mano panele kiekvienais metais ji ziuri
paziuresiu gal linkomanijoje yra