Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

Gal kas turite Pelytę Margo, lietuviškai.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Madagaskaro pingvinai. Kaledu pokstas

user posted image

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper yra kompiuterio sukurtas trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnypai.
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 12 07, 09:05)
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper yra kompiuterio sukurtas trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnypai.

tai čia 4 dalys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 12 07, 17:13)
tai čia 4 dalys  unsure.gif

Taip 4 dalys, visas atsisiųsi, išskleisi, ir bus vientisas 1 filmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif gal kas turit lietuviska- Kaip Grincas kaledas voge.
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 12 07, 10:05)
Madagaskaro pingvinai. Kaledu pokstas

user posted image

Laba, gal galetumet man paaiskinti kaip pasileisti filmuka, kai atsisiunti visas keturias dalis. man neleidzia ju isskleisti, rodo kazkokia klaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 09 gruodžio 2008 - 23:22
QUOTE(ailad @ 2008 12 09, 23:19)
Laba, gal galetumet man paaiskinti kaip pasileisti filmuka, kai atsisiunti visas keturias dalis. man neleidzia ju isskleisti, rodo kazkokia klaida

drinks_cheers.gif man irgi niekas čia nerodo cool.gif

jau parsisiunčiau iš kitur. galiu persiust mirksiukas.gif

ir čia biggrin.gif Senoji animacija 4u.gif
user posted image
Senosios Rusų animacijos rinkinys.
Jį sudaro:
1.Pagrandukas
2.Pasaka apie Pagranduką
3.Saprnuotasis, Gauruotasis ir Sviestinis
4.Uodegos
5.Lazda gelbėtoja
6.Pyragėlis
7.Trys metkerčiai

pasakykit kaip įdėti čia, nes per Skypą labai velkasi verysad.gif
Atsakyti
Gal turit Paslapciu soda lietuviskai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 12 10, 14:00)
drinks_cheers.gif man irgi niekas čia nerodo  cool.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2008 12 10, 19:42)

pabandysiu is naujo ikelti naujai padariusi dalis, bet iki rytojaus teks palaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 12 09, 17:46)
Laba smile.gif gal kas turit lietuviska- Kaip Grincas kaledas voge.

labukas visiems as irgi noreciau grinco lietuviskai ,mano panele kiekvienais metais ji ziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 12 10, 22:40)
labukas visiems as irgi noreciau grinco lietuviskai ,mano panele kiekvienais metais ji ziuri  4u.gif

paziuresiu gal linkomanijoje yra g.gif
Atsakyti