Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(do22 @ 2008 11 25, 21:17)
sveikos, gal kas galetu pasakyti kaip elgtis su tuo shared psl, kaip per ji siustis ar ka... blush2.gif  i AZ noreciau atsakymo, aciu 4u.gif

labai paprastai kai atitarai shared puslapi patrauk truputi lapa zemiau apacioj rasi uzrasa Save file to your PC: click here paspausk click here issaugok kompe ir viskas smile.gif na o jei kartais nebus to uzraso tai truputi palauk kol jis uzsikraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 28, 16:27)
http://www.linkomani...Rip_XviD-LT-THC
jau yra 2 d. dvd rip LT!!!
jau siunciuosi po biskuti... ax.gif  per savaitele atsisiusiu, gal po to ir i 2shared idesiu po biskuti... mirksiukas.gif

Siunčiuos. Už poros val gal jau turėsiu. Jei tau savaitę tikrai eis, gal nevark mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 28, 17:27)
Siunčiuos. Už poros val gal jau turėsiu. Jei tau savaitę tikrai eis, gal nevark  mirksiukas.gif

OK thumbup.gif nutraukiu tada siuntima, nes man per pora val atsisiunte 1,6 proc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 28, 18:27)
Siunčiuos. Už poros val gal jau turėsiu. Jei tau savaitę tikrai eis, gal nevark  mirksiukas.gif

Kaip laukiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 28, 17:41)
OK thumbup.gif nutraukiu tada siuntima, nes man per pora val atsisiunte 1,6 proc doh.gif

QUOTE(*Nerutė * @ 2008 11 28, 19:38)
Kaip laukiu user posted image

Jau turiu. tik įgarsinimas n toks fainas kaip pirmos dalies- vienbalsis. Dab archyvuoju, gal ryt pavyks užkraut.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 28, 21:28)
Jau turiu. tik įgarsinimas n toks fainas kaip pirmos dalies- vienbalsis. Dab archyvuoju, gal ryt pavyks užkraut.

Radau erdvese 1,36 GB šviežiai įkeltas DVD rip, jei norėsit sakykit, įkelsiu. Dar neparsisiunčiau, bet jau greit turėsiu, nes labai greit siunčiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 28, 20:28)

QUOTE(vėtrė @ 2008 11 28, 21:57)
Radau erdvese 1,36 GB šviežiai įkeltas DVD rip, jei norėsit sakykit, įkelsiu. Dar neparsisiunčiau, bet jau greit turėsiu, nes labai greit siunčiasi  ax.gif

itariu kad cia tas pats dvdrip, nes tokio pat dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 28, 23:51)
itariu kad cia tas pats dvdrip, nes tokio pat dydzio mirksiukas.gif

Tai gerai, kipšė jau suarchyvavo ir įkels.Aš galvojau, kad kur jūs siunčiatės virš 4 GB, tai būčiau pasiūliusi mažesnį biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, o gal matėt kur nors interneto platybėse 'Smalsutės Doros' filmukus lietuviškai įgarsintus? Mano mažasis baisiai mėgsta, bet savaitgalio rytais pramiega. Galėtų išleist kokį DVD, ar ką.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal galetumete padeti is kur galiu parsisiuti TWEENIU filmuku ,mano maze pamisus del ju. ax.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Tvyniai Laikas dainuoti 4u.gif
QUOTE(Lince J @ 2008 11 29, 10:16)
Sveikos mamytes,gal galetumete padeti is kur galiu parsisiuti TWEENIU filmuku ,mano maze pamisus del ju. ax.gif  aciu labai  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 29, 12:45)

aciu sita turim jau ir dar turim pazaiskime su TWEENIAIS norime kazko kito blush2.gif
Atsakyti