Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(kuzka @ 2008 11 12, 12:26)
"Smeshariki"
"Торжество разума". Выпуск 5.
o šitie multikai per DVD eina? g.gif

pas mus eina smile.gif
Papildyta:
Smeshariki
6 sezonas "Приятные новости"

06-01
06-02
06-03
06-04
06-05
06-06
06-07
06-08

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 13, 19:50)
Tikrai nelaikau nei vieno filmo kompiuteryje, o WinRARų tuo labiau nelaikau  ax.gif Viskas diskuose. Kad nenukabintum, dzina, nosies, įkelsiu tau tą filmą iš naujo  smile.gif
Papildyta:
Tik nelabai suprantu, kurį čia filmą iš tau pakartoti? ax.gif

oi skubu pasakyti, kad musu gerasis semkaa man i az atsiunte tuos filmukus, as ryt sukelsiu i cia ax.gif siandien nebespeju blush2.gif
Aciu vetre uz rupesti ir semkaai uz varga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 11 13, 15:24)
viena (9 ? ) dalis pabego, kartojau. jei truks parasyk

Tai raso kad nera 9 dalies o surasytos visos 16 (bet yra 17 o nera 9). Tai kaip dabar sutvarkyt unsure.gif Pernumeruot ar 17 dali siust i 9 vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 13, 20:31)
oi skubu pasakyti, kad musu gerasis semkaa man i az atsiunte tuos filmukus, as ryt sukelsiu i cia ax.gif  siandien nebespeju blush2.gif
Aciu vetre uz rupesti ir semkaai uz varga 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bjaurusis anciukas uzburtame miske 17 daliu

bjaurusis anciukas magiskojoje istorijoje 17 daliu

dar karta didelis ACIU semkaai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 14 lapkričio 2008 - 09:59
QUOTE(astukas @ 2008 11 13, 22:17)
Tai raso kad nera 9 dalies ...

pabegele smile.gif http://www.2shared.c...DRippart09.html
Papildyta:
QUOTE(dzhina @ 2008 11 14, 10:59)
dar karta didelis ACIU....

prasom. bet kur tamstele klaidziojot spalio menesi ?
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 11 14, 10:27)

prasom. bet kur tamstele klaidziojot spalio menesi ?

siunciuosi visus is eiles, dabar atejo situ eile, bet kai su savo toookiu letu interneto greiciu tai ir kapanojuosi vietoje blush2.gif
Atsakyti
net apsiverkiau is nevilties verysad.gif
atsisiunciau dvi dalis is triju 3 meskiuku nuotykiu, siandien siunciausi trecia dali, liko kokie 85 proc ir staiga raso "failas nerastas serveryje", man besiunciant eme ir istryne is 2shared, o dar pries dedama i USD pasitikrinau visos dalys buvo veikiancios...
jei kada kas nors susimyles ir ides is naujo 3 meskiuku filmukus, nes ziuriu visu jau ne visos dalys veikiantios, o dar pries savaitele patikrinau tai dar veike unsure.gif
nu nespeju su savo internetu siustis greitai...kompas pas mane neisjungiamas nuo tada kai po vasaros su vaikais grizom is sodo i namus atvesus orams... doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 14, 14:13)
o dar pries dedama i USD pasitikrinau visos dalys buvo veikiancios...

kada tai buvo? siaip USD turi galimybe "nesiusti, tik tikrinti". tai su ijungta ta funkcija praleisk visa sarasa. jis tada kiekvieno failo pradeda siustis po gera 1mb. ir nutraukia. saugykla tai priskaiciuoja kaip siuntimasi ir failo galiojimas pratesiamas. blush2.gif
gali imest man sarasa, tuoj patikrinsiu ar gyvi (usd lange zymi kaip worde [ctrl] + [a] tada kopijuoji [ctrl] + [c] ir iterpi i zinute )
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 11 14, 11:42)
kada tai buvo? siaip USD turi galimybe "nesiusti, tik tikrinti". tai su ijungta ta funkcija praleisk visa sarasa. jis tada kiekvieno failo pradeda siustis po gera 1mb. ir nutraukia. saugykla tai priskaiciuoja kaip siuntimasi ir failo galiojimas pratesiamas.  blush2.gif
gali imest man sarasa, tuoj patikrinsiu ar gyvi (usd lange zymi kaip worde [ctrl] + [a] tada kopijuoji [ctrl] + [c]  ir iterpi i zinute  )
drinks_cheers.gif

Čia geras, reikės ir man savo sąrašiuką pratikrinti, nes nespėju suktis su siuntimais.
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 11 14, 13:42)
kada tai buvo? siaip USD turi galimybe "nesiusti, tik tikrinti". tai su ijungta ta funkcija praleisk visa sarasa. jis tada kiekvieno failo pradeda siustis po gera 1mb. ir nutraukia. saugykla tai priskaiciuoja kaip siuntimasi ir failo galiojimas pratesiamas.  blush2.gif
gali imest man sarasa, tuoj patikrinsiu ar gyvi (usd lange zymi kaip worde [ctrl] + [a] tada kopijuoji [ctrl] + [c]  ir iterpi i zinute  )
drinks_cheers.gif

del meskiuku su viena mamyte jau susitarem susitikti ir man irasys i dvd, nes issiaiskinom kad kaimynkos esam thumbup.gif
o del kitu paziuresiu ir padarysiu kaip pasakei, tik kinderius suguldysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 14, 11:44)
siunciuosi visus is eiles, dabar atejo situ eile, bet kai su savo toookiu letu interneto greiciu tai ir kapanojuosi vietoje blush2.gif

Jei su Zebra internetu plūkiesi, tai nepavydžiu rolleyes.gif Jei tik baigsis sutartis, aišku jei nesi užmiestyje, tai siūlyčiau atsisakyti, vietinės miesto kabelinės televizijos teikia žymiai kokybiškesnes interneto paslaugas smile.gif

Aš čia pasiknisau po Codekus ir rdau Full versiją, kurią kažkadaise rekomendavo Supervyras, nes ji tinka visiems Windausams
K-Lite Codec 2.76 Full versija
spausti kur dešiniam šone, žalia juosta viršuj, Download This Version 17.69 MB
kas turėjo problemų su filmuku garsu, ar vaizdas trūkinėjo, šių kodekų pagalba problemų neturėsite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 14, 14:00)
Jei su Zebra internetu plūkiesi, tai nepavydžiu  rolleyes.gif Jei tik baigsis sutartis, aišku jei nesi užmiestyje, tai siūlyčiau atsisakyti, vietinės miesto kabelinės televizijos teikia žymiai kokybiškesnes interneto paslaugas  smile.gif

net nezinau koks internetas, kaimynas is salia namo permete laida lotuliukas.gif as rimtai blush2.gif
Atsakyti