Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(jolitag @ 2008 11 05, 14:16)
Ka as be jusu daryciau g.gif  biggrin.gif

tada jau tektu mokytis ieskotis info internete blush2.gif
Atsakyti
"Smeshariki"
PIrmojo sezono pirmoji serija

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 24, 17:01)

man vis nesiseka si filmuka isskleisti, raso kad kazkas netvarkoje su 1 ir 2 dalimis, atsisiunciau antra karta ir vel tas pats...ar cia man vienai ar ir dar kazkam taip... g.gif
Atsakyti
"Smeshariki"
1 Sezonas "Kuda uhodit staryj god?" :

01-01
01-02
01-03
01-04
01-05
01-06
01-07
01-08
01-09

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 07, 14:47)
man vis nesiseka si filmuka isskleisti, raso kad kazkas netvarkoje su 1 ir 2 dalimis, atsisiunciau antra karta ir vel tas pats...ar cia man vienai ar ir dar kazkam taip... g.gif

Pabandyk taisyti 1 ir 2 dalį su pačia WinRAR programa. Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną dalį, tada pasirink baltą čiumodanėlį su raudonu kryžiuku ir taisyk smile.gif Turėtų pavykti, nes atstatymo įrašą aš tikrai uždėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 07, 15:54)
Pabandyk taisyti 1 ir 2 dalį su pačia WinRAR programa. Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną dalį, tada pasirink baltą čiumodanėlį su raudonu kryžiuku ir taisyk  smile.gif Turėtų pavykti, nes atstatymo įrašą aš tikrai uždėjau  smile.gif

Aciu labai 4u.gif
bandysiu, nors ne karto to nedariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 07, 17:01)
Aciu labai 4u.gif
bandysiu, nors ne karto to nedariau blush2.gif

Niekis, ir aš to nedariau, nes neprireikė biggrin.gif O kai prireiks, būtinai taisysiu 4u.gif

Jau pradėjau jums kelti Batuoto katino tęsinius - 2 filmus:Batuotas katinas laukiniuose vakaruose ir Batuotas katinas kelionėje aplink pasaulį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 07, 16:19)
Niekis, ir aš to nedariau, nes neprireikė  biggrin.gif O kai prireiks, būtinai taisysiu  4u.gif

nu ir nieks man nesigavo doh.gif reiks kai brolis atvaziuos kad paziuretu, nes bijau kad ka nors kaip sugadinsiu... ax.gif
Atsakyti
ar kas nors siuntesi si robotai filma?
ar geras lietuviskas igarsinimas?
as turiu is linkomanijos atsisiuntusi tai kazkoks keistas failo pavadinimas (Matroska file), rodo gerai, bet 1,03 GB, o cia mazesnio dydzio... ax.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif turim prašymą: labai norim pokemonų filmuko ax.gif gal kas turi ir gali įkelt?iš anksto labai dėkojame biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 07, 17:49)
nu ir nieks man nesigavo doh.gif  reiks kai brolis atvaziuos kad paziuretu, nes bijau kad ka nors kaip sugadinsiu...  ax.gif

Nenusimink, tik neišmesk visų filmo dalių. Pažiūrėsi kaip taiso brolis, pati mokėsi ir mus išmokysi smile.gif
QUOTE(dzhina @ 2008 11 07, 18:05)
ar kas nors siuntesi si robotai filma?
ar geras lietuviskas igarsinimas?
as turiu is linkomanijos atsisiuntusi tai kazkoks keistas failo pavadinimas (Matroska file), rodo gerai, bet 1,03 GB, o cia mazesnio dydzio... ax.gif

Robotai įgarsinti monotoniškai, vieno žmogaus, „ant “rusiško vertimo, bet garsas tai geras smile.gif

user posted image

Batuoto Katino kelionė aplink pasaulį LT

user posted image

Batuotas Katinas Laukiniuose Vakaruose LT
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 07, 19:39)
Nenusimink, tik neišmesk visų filmo dalių. Pažiūrėsi kaip taiso brolis, pati mokėsi ir mus išmokysi  smile.gif
Robotai įgarsinti monotoniškai, vieno žmogaus, „ant “rusiško vertimo, bet garsas tai geras  smile.gif

aha, aciu 4u.gif
o rusiskas vertimas ar girdisi fone? nes to kur is loinkomanijos tai girdisi tik svarus lietuviskas ax.gif
Atsakyti