Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(HERBERA @ 2008 08 17, 12:57)
Sveikos mamytės ačiū, kad dalinatės filmukais.
Vakar bandžiau kels filmukus parsisiusti, bet nesėkmingai.
Pvz. Mike Pukuotuka atsisiunčiau ir tik 124 Mb, antrą kartą atsisiunčiau tik 16 Mb
Nors rodo, kad siuntimas baigtas
Tas pats ir su kitais filmukais:
Wolto Disnejaus Pasakos
Peliukas Mikis
Paparciu slenis-paskutinis tropiku miskas

dabar siunciuosi Wolto dysnei pasakas ir peliuko mikio antra kompakta,pirmas tai tikrai labai gerai rodo thumbup.gif mano mazoji megaujasi juom pries miegeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2008 08 17, 13:57)
Sveikos mamytės ačiū, kad dalinatės filmukais.
Vakar bandžiau kels filmukus parsisiusti, bet nesėkmingai.
Pvz. Mike Pukuotuka atsisiunčiau ir tik 124 Mb, antrą kartą atsisiunčiau tik 16 Mb
Nors rodo, kad siuntimas baigtas
Tas pats ir su kitais filmukais:
Wolto Disnejaus Pasakos
Peliukas Mikis
Paparciu slenis-paskutinis tropiku miskas

Nu atsisiųskit tą Semkoos programą US Downloaderį ir nebus tokių problemų, o anksčiau man irgi vis nulūšdavo, o dabar siunčiu ir kaifuoju, atsiunčia iš pirmo sykio thumbup.gif
Atsakyti
man tai labai gerai viskas parsisiunte thumbup.gif thumbup.gif ryt vaikai gales ziureti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 08 17, 20:09)
Nu atsisiųskit tą Semkoos programą US Downloaderį ir nebus tokių problemų, o anksčiau man irgi vis nulūšdavo, o dabar siunčiu ir kaifuoju, atsiunčia iš pirmo sykio thumbup.gif

blush2.gif Aciu, programa nemano, tik as ja labai pamegau. Juk ir lietuviu kalba jau yra... Atsisiuncia tai tikrai ne is pirmo karto, bet kai 2shared serveris leidzia siuntima pratesti, tai programa pakartoja bandyma ir gauna siustis toliau. Tai keleta kartu greiciau nei badyt nuorodas rankom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Trumpučiai filmukai 4u.gif
Gufis-kaip tapti detektyvu LT

Peliukas Mikis-žirgų lenktynės LT

Kaubojus Bilis LT

Geniukas Vudis - Tegul jį kurmis LT

Geniukas Vudis - Šnipas LT

Geniukas Vudis - Pasiruošęs mano peržiūrai LT

Geniukas Vudis - Lenktynininko nuotykiai LT

geniukas Vudis - Gyvulių vakarėlis LT

Pinkis ir Makaulė.Napoleonas LT

Atsakyti
Geniukas Vudis. Uodukė ir uodegytė mugėje LT

Atsakyti
Vėžliukai nindzės. Šrederio sugrįžimas LT
Atsakyti
"Tomas ir Džeris" 1.

http://www.2shared.c..._Jerry_CD1.html
Atsakyti
Labutis 4u.gif
nerandu niekaip Garfildo pirmo filmo blush2.gif ...tik antras yra...prisizvengem visa seima thumbup.gif
gal kas idetu pirma filma mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 08 18, 09:03)
blush2.gif Aciu, programa nemano, tik as ja labai pamegau. Juk ir lietuviu kalba jau yra...  Atsisiuncia tai tikrai ne is pirmo karto, bet kai 2shared serveris leidzia siuntima pratesti, tai programa pakartoja bandyma ir gauna siustis toliau. Tai keleta kartu greiciau nei badyt nuorodas rankom.  drinks_cheers.gif

Parsisiunčiau aš tą programą, bet nesiseka man su ja susidraugauti, vis mėto kažkokias klaidas.
Gal yra kur aprašymas kaip su ja dirbti.
Ačiū
Atsakyti
"Tomas ir Džeris" 2.

http://www.2shared.c..._Jerry_CD2.html
Atsakyti
"Tomas ir Džeris" 4
http://www.2shared.c...d_Jerry_04.html
Atsakyti