Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(semkaa @ 2008 10 23, 08:40)
as vertejauju gyvai smile.gif
Pagal mano isitikinima is kompo turetu dirbt greiciau. tik nezinau kaip yra su tom originaliu apsaugom. ar neleidzia kopijuot i kompa, ar neleidzia daryt disko kopijos ar dar kaip. tikrai mano zinios jau senos...  kazkada apsaugas apeidavo berods su lapes galva programele, tik dabar nepasakysiu ar jos pavadinime yra fox ar ne. pasiieskok rusiskuose naujienu psl. kokiu "clone" "riper" "coder" (del virusu negarantuoju smile.gif )
drinks_cheers.gif

Aš turiu DVDFab
http://www.dvdfab.com/

iki šiolei ripino viską, nebent kompaktas sugadintas būdavo. Nepirkom ax.gif suorganizuosiu, jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 10 28, 13:01)
Aš turiu DVDFab
http://www.dvdfab.com/

iki šiolei ripino viską, nebent kompaktas sugadintas būdavo. Nepirkom  ax.gif  suorganizuosiu, jei reikia.

Turiu 2 ripinimo programas tik dar vis niekaip neprisėdu prie Tvynių, neatlaisvinu kompo o ir vaikas žiauriai serga verysad.gif
O, Donalita tu ripini diską tik įsidėjusi į DVD ar nusikopinusi į PC?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 28, 12:23)
Turiu 2 ripinimo programas tik dar vis niekaip neprisėdu prie Tvynių, neatlaisvinu kompo o ir vaikas žiauriai serga  verysad.gif
O, Donalita tu ripini diską tik įsidėjusi į DVD ar nusikopinusi į PC?

g.gif g.gif g.gif g.gif o kas tas yr?? rolleyes.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 28, 13:30)
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif o kas tas yr?? rolleyes.gif  blush2.gif  ax.gif

Net nežinau kaip čia moksliškai paaiškinti, čia semkoos kompetencija. o liaudiškai tariant, iš originalo disko, pirkto parduotuvėje, kuris apsaugotas visokiomis teisėmis padarai DVDripą(kopiją, tai jau nebe originalas). Visi filmai, vaikštantys po interneto platybes, tame tarpe ir tie, kuriuos aš jums keliu, yra kažkieno nuripinti ir įkelti jums, kad galėtumėte žiūrėti per savp kompus ar DVD, jei turite Dvixą Prie filmų kai atsisiunčiate, prie pavadinimo, dažnai būna parašyta DVDrip .
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 28, 12:43)
Net nežinau kaip čia moksliškai paaiškinti, čia semkoos kompetencija. o liaudiškai tariant, iš originalo disko, pirkto parduotuvėje, kuris apsaugotas visokiomis teisėmis padarai DVDripą(kopiją,  tai jau nebe originalas). Visi filmai, vaikštantys po interneto platybes, tame tarpe ir tie, kuriuos aš jums keliu, yra kažkieno nuripinti ir įkelti jums, kad galėtumėte žiūrėti per savp kompus ar DVD, jei turite Dvixą  Prie filmų kai atsisiunčiate, prie pavadinimo, dažnai būna parašyta DVDrip .

Šiek tiek supratau.... hihihi.gif tamsus miškas man tokie dalykai...atrodo ir nemažai moku... doh.gif
Atsakyti
Įsidedu kompaktą į dvd nuskaitytuvą, kuris pas mane kompe įtaisytas. Paleidžiu programą. Ji automatiškai tikrina, kokie kompaktai yra kompe ir iškart parodo (jei nekyla problemų dėl sugadinto kompakto). Pasirenku, kur ripinti kompaktą ir OK. Galima pasirinkti, kad iškart įrašinėtų į kitą dvd, pasirinkti, kad ripintų tik pagrindinį filmą (be įkyrių reklamų, bet deja ir be subtitrų). Nuripinami atskiri dvd formato failiukai. Tada jei mano vyras turi ūpo, apjungia juos į vieną ir konvertuoja į avi. Šitų plonybių man neaiškino, nes nevisada pačiam pavyksta. Pvz turim parsitempę Vienas namuose dvd formato, ir paskutinė serija vos ne 6 gigabaitai. Tokį filmą jau reikia konvertuoti, bet pasirodo, kad tie failiukai padaryti su skirtingais kodekais, dėl ko kilo krūva problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 28, 10:17)
Aišku, nemačiau tokio niekur  ax.gif Gal kas iš jūsų turi televizorių su hardu ar DVD tokį, kad jau iš kart galima būtų įrašyti iš televizoriu norimus filmus. Tada galėtų ir su mumis pasidalinti ir paslapčių sodu ir Dora  mirksiukas.gif

Mielai dalinciausi, jei: 1.tureciau toki DVD ar telika su hardu (turim toki senuka JVC ir dziaugiames, kad isvis dar spalvotai rodo biggrin.gif )
2. mes tuos multikus ziurim per TV olandu kalba blush2.gif ... nors tame paslapciu sode, kaip ir teletabiuose teksto beveik nera rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas visiems
Gal kas turite Tvynius? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2008 10 28, 00:38)
Atsakysiu as, jei galima  blush2.gif  biggrin.gif
Cia turejo galvoje kita filmuka, kur dabar neseniai pradejo rodyti per berods LTV  g.gif
Ten principe, kaip Teletabiai - patiems maziausiems ziurovams  mirksiukas.gif

Bet siandien labai nudziugau pamaciusi, kad TV3 rodys Doros ir jo draugo bezdzioniuko nuotykius  bigsmile.gif  thumbup.gif  tik neaisku, kaip ten su vertimu bus  g.gif tikiuosi geras  thumbup.gif

čia šitą tikriausiai turėjo omeny
http://www.youtube.c...h?v=ey3fT1kauBc
jis maka paka vadinasi (nelietuviškai jei)
Atsakyti
Tvyniai Laikas dainuoti LT
QUOTE(rasiukass @ 2008 10 30, 15:28)
Labukas visiems
Gal kas turite Tvynius?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2008 10 30, 17:01)
čia šitą tikriausiai turėjo omeny
http://www.youtube.c...h?v=ey3fT1kauBc[/url]
jis maka paka vadinasi (nelietuviškai jei)

Taip. tikrai tas. Igarsina LTV aktorius tas pats kur ir aviuka Sona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 10 30, 16:06)

Ačiū, bet šitą mes turime, labai patinka vaikui, todėl ieškau kitų-padėkite rasti mirksiukas.gif
Atsakyti