Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(berniukai @ 2008 10 23, 10:29)
o kaip taip padaryt blush2.gif jau iš manes kompiuteristė tikrai prasta doh.gif

QUOTE(dzhina @ 2008 10 23, 10:41)
as irgi... 4u.gif
i google ivesk free codec (atrodo taip) ir paskui ieskok basic codec ir juos paleisk (nemoku paaiskinti tiksliai) blush2.gif

Kodekus imkit iš čia

kodekai
Atsakyti
as cia biski ne i tema betgal padesit... blush2.gif
is linkomanijos atsisiunciau filmuka bet kazkoks keistas formatas ir nebezinau ka daryti...
raso CD-Image file
3.68 gb
o kai noriu paleisti atsidaro nero programa o toliau ir bijau ka ir bedaryti, nes po mano eksperimentu tenka broliui reabilitacijai vesti kompa doh.gif
Atsakyti
Turiu viena prašyma.2 dalyje Vetre buvo ikelusi "Ronja plešiko dukte", bet bent jau man nuoroda neveikia. Gal kas nors pakartotu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 10 23, 11:40)
ar yra kompe garso plokste ir garsiakalbiai. ar yra idiegtos tvarkykles.  lotuliukas.gif  juokauju, nemanau, kad ju gali dar nebut.
dar netrink. pataisyt dazniausiai galima. padaryt dazniausiai buna paprasciau, nei paaiskint nuo ko pradet smile.gif
pabandyk VLC plejeri is Videolan.org, jis turetu rodyt be kodeku. jei vlc su garsu - kitos programos be- tai tikrai bus kodeku beda.
Toki filma galima perkoduot kitokiu kodeku, arba isidiegt trukstamus kodekus.
Dar gali but filmas be garso takelio. Chaplinas tokius kure.
Isvis butu gerai, kad parodytum nuoroda, ar pas visus ziurovus nera garso, ar tik su konkrecia programa

parsisiunciau,tai per VLC yra garsas thumbup.gif Tie kodekai is DivX pas mane buvo,parsiunciau dabar dar kart,bet garso nera schmoll.gif Kaip juos reik atnaujint ar idiegt naujus g.gif
O filmus pabandziau siustis is cia http://kinozal.tv/ bet kai kurie tai su garsu.
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 23, 12:24)
Kodekus imkit iš čia

kodekai

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 10 23, 14:11)
raso CD-Image file
3.68 gb

I savo kompo irengini, kuris gali rasyt DVD diskus (nes tam tu ji ir pirkai), idedi tuscia DVD-r arba DVD-Rw, kuri tam tycia pagaliau nusipirkai artimiausioj didesnej parduotuvej, diska ir leidi disku rasymo programai ta image irasyt. tegu burzgia, mirksi... pabaigus duos pranesima. tipo viskas OK .
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 10 23, 16:16)
I savo kompo irengini, kuris gali rasyt DVD diskus (nes tam tu ji ir pirkai), idedi tuscia DVD-r arba DVD-Rw, kuri tam tycia pagaliau nusipirkai artimiausioj didesnej parduotuvej, diska ir leidi disku rasymo programai ta image irasyt. tegu burzgia, mirksi... pabaigus duos pranesima. tipo viskas OK .
drinks_cheers.gif

aciu labai 4u.gif
bandysiu su RW ax.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 10 23, 15:26)
kai kurie tai su garsu.

Kiekvienas piratas skirtingai piratauja lotuliukas.gif
isleidziami filmai taigi tik superiniuose DVD, HDDVD ....
bet ten ir 5-7... kanalu garsas, keleto kalbu igarsinimas, keleto kalbu subtitrai...

mum gi gerai ir kamera salej filmuoti ir filmuoti nuo ekrano+irasytas per laidus garsas. DVDRip jau tikras lobis ( jei 1,4Gb ) . Zodziu "Na haliavu uksus sladkij" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzhina @ 2008 10 23, 16:25)
aciu labai 4u.gif
bandysiu su RW :

Aha. dar yra pakankamai populiarus formatas mdf. tai cia jau reikalinga Alcohol120 programa, ji pati raso diskus.
galvoju, kad zinau, nors nepabandes negaliu pasakyt ar patiko (cia pratesiant minti pradeta su vetre...)
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 10 23, 16:30)
Kiekvienas piratas skirtingai piratauja  lotuliukas.gif
isleidziami filmai taigi tik superiniuose DVD, HDDVD ....
bet ten ir 5-7... kanalu garsas, keleto kalbu igarsinimas, keleto kalbu subtitrai...

mum gi gerai ir kamera salej filmuoti ir filmuoti nuo ekrano+irasytas per laidus garsas. DVDRip jau tikras lobis ( jei 1,4Gb ) . Zodziu "Na haliavu uksus sladkij"  lotuliukas.gif

tai jau taip.... lotuliukas.gif
Jus cia tokiom aukstom frazem parasot,kad suprast ne man doh.gif biggrin.gif Bet labai smagu paziuret filma uz kuri moket nereik blush2.gif O dabar pasinaudosiu VLC aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 16:17)
Po ranka turiu kompe tik Skrufis ir kalėdos, tai garsas puikus ir įgarsinimas tikrai ne monotoniškas  ax.gif  nesupratau,  kas jums ten netinka ax.gif  Jei garsas blogas, bandyk žiūrėti per kitą plejerį, aš dažniausiai kompe žiūriu per media player clasic, tai garso problemų neturiu, atsinaujink kodekus 

Ponia, čia jums ne pageidavimų koncertas

Ačiū už pastangas ir patarimus - pabandysiu žiūrėti kitaip, nes aš irgi ne kompiuteristė ir man tikrai nevisada suvokiama ką ir kaip daryti
...ir atsiprašau, kad išsakiau tai, kas man pasirodė negerai... tikrai nesitikėjau, kad visų garbinama vėtrė galėtų šitaip apš... dūšią - pasižadu daugiau nieko neklausti, jei tamstelė skaitai tarp eilučių ir tave tai žeidžia.

QUOTE(semkaa @ 2008 10 22, 16:43)
Tai gal du skirtingi garso takeliai yra? kaikurie plejeriai leidzia pasirinkti kuri takeli grot. pabandyk VLC is Videolan.org. tik siulau imt is senesniu. pakanka

aciuks.gif Iš tikro peržiūrėdama net nesirinkau programos, atidarė su windows media player... dabar pabandžiau su media player classic, tai viskas thumbup.gif - štai ką reiškia geri patarimai.
semkaa, o kaip tuomet perrašyt į diskelį, kad garsas būtų normalus?
Visus ir visas, kuriuos žeidžia mano klausimas, prašau neatsakyti mirksiukas.gif
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 17:17)
Nesupratau, o kur moteriškas solidarumas, ką?

Solidarumas tarp dviejų moterų - didis dalykas thumbup.gif
Atsakyti
semkaa, kol kas klausimai - atsakymai atšaukiami mirksiukas.gif Jau vakar įrašiau kelis Skrufio filmukus į diskelį, tai paleidus per kompą viskas su garsu taip, kaip jau rašiau, o per DVD grotuvą - viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 10 23, 20:09)
Ačiū už pastangas ir patarimus - pabandysiu žiūrėti kitaip, nes aš irgi ne kompiuteristė ir man tikrai nevisada suvokiama ką ir kaip daryti
...ir atsiprašau, kad išsakiau tai, kas man pasirodė negerai... tikrai nesitikėjau, kad visų garbinama vėtrė galėtų šitaip apš... dūšią - pasižadu daugiau nieko neklausti, jei tamstelė skaitai tarp eilučių ir tave tai žeidžia.

irnesakyk.gif hihihi.gif niekis, nereikia taip reaguoti, gi ir tu mano juoko tarp eilučių neįskaitei smile.gif . Kai aš atėjau į senąją animaciją, tai išvis klausti bent ko bijojau senųjų grandų, nes jie jau buvo pavargę nuo nuolatinių aiškinimųsi ir prašinėjimų ax.gif Pasakydavo mums naujokams ir skaudžiau tongue.gif Po vieno mano nedrąsaus prašymo, gavau tokį atsakymą cool.gif , kad paskatino viską išmokti pačiai daryti, ir su torentais siūstis ir pan ir dar jums kažką duoti. Bet žinok, visi kaip bebūtų gerbiami ar negerbiami, ima ir pavargsta nuo jūsų pretenzijų rolleyes.gif ištikro tai labai išgyvenu, jei aš pati vargstu, per naktis deginu savo kompą, keliu jums filmus, ir amžinai turiu aiškintis ir jaustis kaltai, kad jums RARai neišssiskleidžia, o tavo priekaištas, kad Skrufis monotoniškai įgarsintas, visai išmušė iš vėžių. Dar kartą kartoju, ne aš juos įgarsinu, aš tik siūlau tai, kas internete įkelta. Ir siūlau ne asmeniškai jums, o jūsų vaikams, kad jie džiaugtųsi wub.gif Ir jei jau jums kas neaišku, tai būkit geri, skaitykit, skaitykit ir dar kartą skaitykit visas mūsų temas. Klausimai vieni ir tie patys, mes ir patys ne kažin kokie kompiuteristai, savamoksliai. Beje, net atsakinėdami nežinom, nei kokios pas jus programos įdiegtos, ko trūksta, kas negerai ax.gif Šiaip tai pirmoje vakarų animacijos temos žinutėje Supervyras esminius dalykus išsakė nuorodomis, o mes faktiškai kartojam tą patį smile.gif

Tiek, kiek suprasiu, patarsiu visiems, kas norės ir džiaugsiuosi, kam tie patarimai padės, a ne edinka ,visai nieko tas media payer clasic, juk taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 11 26, 18:28)
PIRMOJI TEMA

Dažniausiai gėrybėmis dalinamės puslapyje www.2shared.com
Nemokami kodekai peržiūrai K-Lite Codec Pack (Rekomenduoju Full versiją).
Pasenę kodekai dažnai yra įvairių problemų priežastis.
Programos FlashGet, Fresh Download skirtos dideliems failams atsisiųsti.
Šios programos leidžia pratęsti nutrūkusį atsisiuntimą (net kitą dieną).

Populiarios failų keitimosi programos yra DC++, eMule.

Taip pat daug kas keičiasi failais naudodami Torrent'us.
Populiariausios programos: uTorrent, Azureus, BitComet, BitTorrent.
http://www.linkomanija.net tik su pakvietimais!
http://torrent.lt tik su pakvietimais!
http://savas_vdnet_lt/forum
http://www.erdvese.o...forum.php?f=105

Malonu, kad ši tema tapo tokia populiari  smile.gif

Čia yra praktiškai visos gairės, kurių reikia pradedančiąjam, skaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti