QUOTE(edinka @ 2008 10 23, 20:09)
Ačiū už pastangas ir patarimus - pabandysiu žiūrėti kitaip, nes aš irgi ne kompiuteristė ir man tikrai nevisada suvokiama ką ir kaip daryti
...
ir atsiprašau, kad išsakiau tai, kas man pasirodė negerai... tikrai nesitikėjau, kad visų garbinama vėtrė galėtų šitaip apš... dūšią - pasižadu daugiau nieko neklausti, jei tamstelė skaitai tarp eilučių ir tave tai žeidžia.
niekis, nereikia taip reaguoti, gi ir tu mano juoko tarp eilučių neįskaitei
. Kai aš atėjau į senąją animaciją, tai išvis klausti bent ko bijojau senųjų grandų, nes jie jau buvo pavargę nuo nuolatinių aiškinimųsi ir prašinėjimų
Pasakydavo mums naujokams ir skaudžiau
Po vieno mano nedrąsaus prašymo, gavau tokį atsakymą
, kad paskatino viską išmokti pačiai daryti, ir su torentais siūstis ir pan ir dar jums kažką duoti. Bet žinok, visi kaip bebūtų gerbiami ar negerbiami, ima ir pavargsta nuo jūsų pretenzijų
ištikro tai labai išgyvenu, jei aš pati vargstu, per naktis deginu savo kompą, keliu jums filmus, ir amžinai turiu aiškintis ir jaustis kaltai, kad jums RARai neišssiskleidžia, o tavo priekaištas, kad Skrufis monotoniškai įgarsintas, visai išmušė iš vėžių. Dar kartą kartoju, ne aš juos įgarsinu, aš tik siūlau tai, kas internete įkelta. Ir siūlau ne asmeniškai jums, o jūsų vaikams, kad jie džiaugtųsi
Ir jei jau jums kas neaišku, tai būkit geri, skaitykit, skaitykit ir dar kartą skaitykit visas mūsų temas. Klausimai vieni ir tie patys, mes ir patys ne kažin kokie kompiuteristai, savamoksliai. Beje, net atsakinėdami nežinom, nei kokios pas jus programos įdiegtos, ko trūksta, kas negerai
Šiaip tai pirmoje vakarų animacijos temos žinutėje
Supervyras esminius dalykus išsakė nuorodomis, o mes faktiškai kartojam tą patį
Tiek, kiek suprasiu, patarsiu visiems, kas norės ir džiaugsiuosi, kam tie patarimai padės, a ne
edinka ,visai nieko tas media payer clasic, juk taip