Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 14:29)
user posted image

Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo.

Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!

Paršelio filmas LT 1 dalis  smile.gif

Paršelio filmas LT 2 dalis  mirksiukas.gif

Paršelio filmas LT 3 dalis  4u.gif

aciu 4u.gif labai norejau situ filmuku smile.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaaaabai gaila, nu bet jau Skrufio visi filmukai kaip šlykščiai įgarsinti doh.gif - vienodai garsiai ir lietuviškai, ir rusiškai. Aš ausis ištempus nesuprantu ką sako, tai kaip vaikams suprast... blink.gif Nejau nėra nieko geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 10 22, 16:08)
Laaaaaaaaaaabai gaila, nu bet jau Skrufio visi filmukai kaip šlykščiai įgarsinti  doh.gif  - vienodai garsiai ir lietuviškai, ir rusiškai. Aš ausis ištempus nesuprantu ką sako, tai kaip vaikams suprast... blink.gif  Nejau nėra nieko geriau  ax.gif

Po ranka turiu kompe tik Skrufis ir kalėdos, tai garsas puikus ir įgarsinimas tikrai ne monotoniškas ax.gif nesupratau, kas jums ten netinka ax.gif Jei garsas blogas, bandyk žiūrėti per kitą plejerį, aš dažniausiai kompe žiūriu per media player clasic, tai garso problemų neturiu, atsinaujink kodekus 4u.gif

O šiaip tai tavo postas nuskambėjo lyg aš čia pati garsinčiau tuos filmus biggrin.gif Ponia, čia jums ne pageidavimų koncertas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 10 22, 16:08)
Laaaaaaaaaaabai gaila, nu bet jau Skrufio visi filmukai kaip šlykščiai įgarsinti  doh.gif  - vienodai garsiai ir lietuviškai, ir rusiškai. Aš ausis ištempus nesuprantu ką sako, tai kaip vaikams suprast... blink.gif  Nejau nėra nieko geriau  ax.gif

Tai gal du skirtingi garso takeliai yra? kaikurie plejeriai leidzia pasirinkti kuri takeli grot. pabandyk VLC is Videolan.org. tik siulau imt is senesniu. pakanka
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 16:17)
... Ponia, čia jums ne pageidavimų koncertas  lotuliukas.gif

Rimtai?

QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 16:17)
lyg aš čia pati garsinčiau tuos filmus

O ka ? nesakyk, kad nepatinka, kol nepabandei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 10 22, 16:43)
Rimtai?
O ka ? nesakyk, kad nepatinka, kol nepabandei  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 10 22, 16:43)
Tai gal du skirtingi garso takeliai yra? kaikurie plejeriai leidzia pasirinkti kuri takeli grot. pabandyk VLC is Videolan.org. tik siulau imt is senesniu. pakanka
Papildyta:

Rimtai?
O ka ? nesakyk, kad nepatinka, kol nepabandei  lotuliukas.gif

Aktorinio aš nebaigiau biggrin.gif monogamijos juk pvz. edinka nemėgsta biggrin.gif o tu jau ir pabandęs, ir patiko, a ne ? cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
semkaa tau turiu 1 klausimą ax.gif Ar norint nuripinti iš originalo disko, reikia, kad jis visas būtų įrašytas į kompą, ar užtenka, kad būtų įdėtas į DVD plejerį (kompe aišku) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 22, 17:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nesupratau, o kur moteriškas solidarumas, ką? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 17:17)
Nesupratau, o kur moteriškas solidarumas, ką?  tongue.gif

nugi vietoj... mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Gal galit paskyt ko trūksta,kai parsisiunti filmą ir nėra jokio garso doh.gif Ar jį jau trint lauk ar dar galima kažką pataisyt blush2.gif g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 10 23, 09:36)
Laba diena smile.gif

Gal galit paskyt ko trūksta,kai  parsisiunti filmą ir nėra jokio garso doh.gif Ar jį jau trint lauk ar dar galima kažką pataisyt  blush2.gif g.gif Ačiū 4u.gif

kiek zinau reikia kompe atnaujinti kodekus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 10 23, 10:12)
kiek zinau reikia kompe atnaujinti kodekus ax.gif

o kaip taip padaryt blush2.gif jau iš manes kompiuteristė tikrai prasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 10 23, 10:29)
o kaip taip padaryt blush2.gif jau iš manes kompiuteristė tikrai prasta doh.gif

as irgi... 4u.gif
i google ivesk free codec (atrodo taip) ir paskui ieskok basic codec ir juos paleisk (nemoku paaiskinti tiksliai) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 22, 17:17)
o tu jau ir pabandęs, ir patiko, a ne ? cool.gif  biggrin.gif
tau turiu 1 klausimą

as vertejauju gyvai smile.gif
Pagal mano isitikinima is kompo turetu dirbt greiciau. tik nezinau kaip yra su tom originaliu apsaugom. ar neleidzia kopijuot i kompa, ar neleidzia daryt disko kopijos ar dar kaip. tikrai mano zinios jau senos... kazkada apsaugas apeidavo berods su lapes galva programele, tik dabar nepasakysiu ar jos pavadinime yra fox ar ne. pasiieskok rusiskuose naujienu psl. kokiu "clone" "riper" "coder" (del virusu negarantuoju smile.gif )
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(berniukai @ 2008 10 23, 09:36)
ko trūksta,kai  parsisiunti filmą ir nėra jokio garso
Ar jį jau trint lauk ar dar galima kažką pataisyt

ar yra kompe garso plokste ir garsiakalbiai. ar yra idiegtos tvarkykles. lotuliukas.gif juokauju, nemanau, kad ju gali dar nebut.
dar netrink. pataisyt dazniausiai galima. padaryt dazniausiai buna paprasciau, nei paaiskint nuo ko pradet smile.gif
pabandyk VLC plejeri is Videolan.org, jis turetu rodyt be kodeku. jei vlc su garsu - kitos programos be- tai tikrai bus kodeku beda.
Toki filma galima perkoduot kitokiu kodeku, arba isidiegt trukstamus kodekus.
Dar gali but filmas be garso takelio. Chaplinas tokius kure.
Isvis butu gerai, kad parodytum nuoroda, ar pas visus ziurovus nera garso, ar tik su konkrecia programa

Atsakyti