Gal kas turit Medžioklės sezonas atidarytas 2 lietuviškai įgarsintą ?
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 15:56)
Skrufis Pelenės puotoje LT 1 dalis
Skrufis Pelenės puotoje LT 2 dalis
Skrufis Pelenės puotoje LT 3 dalis
Negaliu išpakuot, rašo kad pažeistas failas... kūūū daryt?
Paslaptingas sodas LT 1 dalis
Paslaptingas sodas LT 2 dalis
Paslaptingas sodas LT 3 dalis
Mažoji Merė laimingai ir nerūpestingai gyveno Indijoje kartu su mama ir tėčiu, kol per choleros epidemiją ji liko našlaitė. Likusi viena mergaitė vyksta į Angliją pas savo dėdę Medloką.
Dėdės dvaras Merę sužavi, jai čia viskas patinka. Tiesa, yra vienas mažas trūkumas: dėdė Medlokas nemyli vaikų, kurie visada ir visur kiša savo nosį. Jo gyvenimas ir namai apgaubti kažkokia paslaptimi. Smalsi mergaitė atskleidžia paslapties skraistę
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2008 10 19, 11:47)
Negaliu išpakuot, rašo kad pažeistas failas... kūūū daryt?
Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną failą, susirask tokį čiumodanėlį meniu juostoj su raudonu kryžiuku, jis reiškia taisyti ir taisyk Atstatymo įrašą aš tikrai uždėjau Pabandyk, tikrai pagydysi, actimelo ir gerųjų bakterijų tikrai neprireiks
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 19, 12:33)
Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną failą...
Ačiū, pabandysiu
QUOTE(*Nerutė * @ 2008 10 18, 17:50)
Gal kas turit Medžioklės sezonas atidarytas 2 lietuviškai įgarsintą ?
ir mums labai labai reiketu
Vetre, turiu baisiai dideli prasyma
praejusioje temoje buvot ikelusi nenugalima gelezini zmogu - as ji suradau, bandziau siustis, bet nuoroda neveikia.... mano mazas mane bigia uzterorizuoti, kiap jis nori "oboto" (roboto). nu niekur as jo kitur nerandu, ir parduotuves perejau, ir nuomas - beliko prasyti pagalbos!
praejusioje temoje buvot ikelusi nenugalima gelezini zmogu - as ji suradau, bandziau siustis, bet nuoroda neveikia.... mano mazas mane bigia uzterorizuoti, kiap jis nori "oboto" (roboto). nu niekur as jo kitur nerandu, ir parduotuves perejau, ir nuomas - beliko prasyti pagalbos!
QUOTE(jurga11 @ 2008 10 20, 12:24)
Vetre, turiu baisiai dideli prasyma
jurga11 nenugalimo geležinio žmogaus nuoroda kuo puikiausiai veikia, bandyk siųstis Jei siuntimas nutrūksta, neparsisiunti viso filmo, tai jokiu būdu kalta ne nuoroda, o jūsų internetas, kompiuteris ar interneto tiekėjas
Nenugalimas geležinis žmogus LT
Kartais spaudžiant nuorodą, išmeta tokias lentutes, kad adresas neteisingas ar pan., spauskit gerai ir vistiek atidarys puslapį, kur yra filmo adresas
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 20, 21:14)
jurga11 nenugalimo geležinio žmogaus nuoroda kuo puikiausiai veikia,
o, blyn nuoroda tikrai neveikia, kaip keista adresą duoda, o kai spaudi siųstis, rašo, kad linkas negyvas, dar niekad taip man nebuvo
Pabandysiu dar kartą tau atsiųsti
sveikutes,noreciau ir as antrojo sezono o gal kas nors turi su zmogum voru kokiu nors filmuku?nes mano sunui jis labai patinka
beja gal kas turit pirmaja dali garfildo?,nu nerandu visai