Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

Gal kas turit Medžioklės sezonas atidarytas 2 lietuviškai įgarsintą ? blush2.gif
Atsakyti

Septintas broliukas LT

Apie šuniuką, atsidūrusį miške. Čia jo tyko daug nuotykių ir pavojų... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 15:56)

Negaliu išpakuot, rašo kad pažeistas failas... kūūū daryt?
Atsakyti

Paslaptingas sodas LT 1 dalis

Paslaptingas sodas LT 2 dalis

Paslaptingas sodas LT 3 dalisuser posted image

Mažoji Merė laimingai ir nerūpestingai gyveno Indijoje kartu su mama ir tėčiu, kol per choleros epidemiją ji liko našlaitė. Likusi viena mergaitė vyksta į Angliją pas savo dėdę Medloką.
Dėdės dvaras Merę sužavi, jai čia viskas patinka. Tiesa, yra vienas mažas trūkumas: dėdė Medlokas nemyli vaikų, kurie visada ir visur kiša savo nosį. Jo gyvenimas ir namai apgaubti kažkokia paslaptimi. Smalsi mergaitė atskleidžia paslapties skraistę
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2008 10 19, 11:47)
Negaliu išpakuot, rašo kad pažeistas failas... kūūū daryt?

Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną failą, susirask tokį čiumodanėlį meniu juostoj su raudonu kryžiuku, jis reiškia taisyti ir taisyk mirksiukas.gif Atstatymo įrašą aš tikrai uždėjau ax.gif Pabandyk, tikrai pagydysi, actimelo ir gerųjų bakterijų tikrai neprireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 19, 12:33)
Atsidaryk WinRARo programą, pasirink taisytiną failą...

Ačiū, pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2008 10 18, 17:50)
Gal kas turit Medžioklės sezonas atidarytas 2 lietuviškai įgarsintą ? blush2.gif

ir mums labai labai reiketu bigsmile.gif
Atsakyti
Vetre, turiu baisiai dideli prasyma blush2.gif

praejusioje temoje buvot ikelusi nenugalima gelezini zmogu - as ji suradau, bandziau siustis, bet nuoroda neveikia.... mano mazas mane bigia uzterorizuoti, kiap jis nori "oboto" (roboto). nu niekur as jo kitur nerandu, ir parduotuves perejau, ir nuomas - beliko prasyti pagalbos!
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 10 20, 12:24)
Vetre, turiu baisiai dideli prasyma  blush2.gif

praejusioje temoje buvot ikelusi nenugalima gelezini zmogu - as ji suradau, bandziau siustis, bet nuoroda neveikia.... mano mazas mane bigia uzterorizuoti, kiap jis nori "oboto" (roboto). nu niekur as jo kitur nerandu, ir parduotuves perejau, ir nuomas - beliko prasyti pagalbos!

jurga11 nenugalimo geležinio žmogaus nuoroda kuo puikiausiai veikia, bandyk siųstis 4u.gif Jei siuntimas nutrūksta, neparsisiunti viso filmo, tai jokiu būdu kalta ne nuoroda, o jūsų internetas, kompiuteris ar interneto tiekėjas smile.gif

Nenugalimas geležinis žmogus LT

Kartais spaudžiant nuorodą, išmeta tokias lentutes, kad adresas neteisingas ar pan., spauskit gerai ir vistiek atidarys puslapį, kur yra filmo adresas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 20, 21:14)
jurga11 nenugalimo geležinio žmogaus nuoroda kuo puikiausiai veikia,

o, blyn doh.gif nuoroda tikrai neveikia, kaip keista adresą duoda, o kai spaudi siųstis, rašo, kad linkas negyvas, dar niekad taip man nebuvo blush2.gif
Pabandysiu dar kartą tau atsiųsti ax.gif
Atsakyti
user posted image

Nenugalimas geležinis žmogus LT mirksiukas.gif

Prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau ir as antrojo sezono ax.gif o gal kas nors turi su zmogum voru kokiu nors filmuku?nes mano sunui jis labai patinka 4u.gif
Atsakyti
beja gal kas turit pirmaja dali garfildo?,nu nerandu visai doh.gif
Atsakyti