Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

Eilinį kartą dėkui Semkaai, pabandžiau Meškėniuko tomus taisyti su Winraru ir pavyko!Ir aišku dėkui Vėtrei ir kitoms, kas įkelia mūsų mažyliams filmukų oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image

Skrufis ir legenda apie šv.Džordžą LT 1 dalis

Skrufis ir legenda apie šv.Džordžą LT 2 dalis

Skrufis ir legenda apie šv. Džordžą LT 3 dalis
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 19:32)

Tai žinoma kad dirbu, bet tik slenkančiu grafiku (vaikų reanimacijoje sesele  biggrin.gif )
Aš gi nesėdžiu ir akių įsmeigusi nežiūriu kaip filmai kraunasi į 2Sharedą  ax.gif Užstatau krauti ir einu, kur man reikia  biggrin.gif
Aušryte, o tau mano įkeliami WinRARai išsiskleidžia normaliai, o tai man jau paranoja  ax.gif

Nebijok, nesergi dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas thumbup.gif
Atsakyti
Vėtre, man tavo ikelti filmukai visi issiskleidzia. Bent jau tuos, kuriuos prsisiunciau (visu dar nespejau biggrin.gif ) Dar nei su vienu nebuvo problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jooo, su filmukais viskas gerai thumbup.gif , čia pas mane su Winraru problemos, bet vakar visus taisiau su Winraru ir padėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 10 08, 14:06)
... visus taisiau su Winraru ir padėjo biggrin.gif

Valio, tai cia Vetre saunuole, kad uzdejo rarui atstatymo irasa. be atstatymo iraso turbut nebutu ka taisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 08, 11:26)
Nebijok, nesergi dar lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif viskas  thumbup.gif

QUOTE(SilvijaG @ 2008 10 08, 12:36)
Vėtre, man tavo ikelti filmukai visi issiskleidzia. Bent jau tuos, kuriuos prsisiunciau (visu dar nespejau biggrin.gif ) Dar nei su vienu nebuvo problemu mirksiukas.gif

QUOTE(semkaa @ 2008 10 09, 11:42)
Valio, tai cia Vetre saunuole, kad uzdejo rarui atstatymo irasa. be atstatymo iraso turbut nebutu ka taisyt smile.gif

Nuraminot biggrin.gif galėsiu toliau jums ką nors kelti 4u.gif Atstatymo įrašą, bent jau taip pati įsivaizduoju, uždedu visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 09, 14:51)
Atstatymo įrašą, bent jau taip pati įsivaizduoju, uždedu visada  biggrin.gif

Jei winraras issaugo nustatymus, tai atstatymo irasa viena karta uzdejus, jis ir toliau dedamas. tik reikia issaugot nustatymus. tas pats ir su isskleistu arhyvu. ji galima salint automatiskai, klausti ar salint ir nedaryti nieko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal kas turite savo arcyvuose "Ančiuką Donaldą". Pageidautina būtų lietuvių klaba, dabar kaip tik dieną rodo per TV, bet neturime galimybės įsirašyti.
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2008 10 09, 19:25)
Sveikos mamytes,
Gal kas turite savo arcyvuose "Ančiuką Donaldą". Pageidautina būtų lietuvių klaba, dabar kaip tik dieną rodo per TV, bet neturime galimybės įsirašyti.

Seniau buvau įdėjus keletą serijų 2 temoje. paieškok, gal nuorodos veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Skrufis ir Helovynas LT 1 dalis

Skrufis ir Helovynas LT 2 dalis

Skrufis ir Helovynas LT 3 dalis

Su šiuo filmu pabaigiu Skrufio istorijas, kaip ir viskas tam kartui mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

neisivaizduoju kada ir atsisiusiu, nes dabar ziuriu kad greitis 1.82KB/s doh.gif
gal ir nepatikesit, bet as dar vis siunciuosi toma ir dzeri kuris yra pirmuose temos psl...jau toooks tas letas mano internetas verysad.gif
Atsakyti