Eilinį kartą dėkui Semkaai, pabandžiau Meškėniuko tomus taisyti su Winraru ir pavyko!Ir aišku dėkui Vėtrei ir kitoms, kas įkelia mūsų mažyliams filmukų
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 19:32)
Tai žinoma kad dirbu, bet tik slenkančiu grafiku (vaikų reanimacijoje sesele )
Aš gi nesėdžiu ir akių įsmeigusi nežiūriu kaip filmai kraunasi į 2Sharedą Užstatau krauti ir einu, kur man reikia
Aušryte, o tau mano įkeliami WinRARai išsiskleidžia normaliai, o tai man jau paranoja
Nebijok, nesergi dar viskas
Vėtre, man tavo ikelti filmukai visi issiskleidzia. Bent jau tuos, kuriuos prsisiunciau (visu dar nespejau ) Dar nei su vienu nebuvo problemu
Jooo, su filmukais viskas gerai , čia pas mane su Winraru problemos, bet vakar visus taisiau su Winraru ir padėjo
QUOTE(Aivita @ 2008 10 08, 14:06)
... visus taisiau su Winraru ir padėjo
Valio, tai cia Vetre saunuole, kad uzdejo rarui atstatymo irasa. be atstatymo iraso turbut nebutu ka taisyt
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 08, 11:26)
Nebijok, nesergi dar viskas
QUOTE(SilvijaG @ 2008 10 08, 12:36)
Vėtre, man tavo ikelti filmukai visi issiskleidzia. Bent jau tuos, kuriuos prsisiunciau (visu dar nespejau ) Dar nei su vienu nebuvo problemu
QUOTE(semkaa @ 2008 10 09, 11:42)
Valio, tai cia Vetre saunuole, kad uzdejo rarui atstatymo irasa. be atstatymo iraso turbut nebutu ka taisyt
Nuraminot galėsiu toliau jums ką nors kelti Atstatymo įrašą, bent jau taip pati įsivaizduoju, uždedu visada
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 09, 14:51)
Atstatymo įrašą, bent jau taip pati įsivaizduoju, uždedu visada
Jei winraras issaugo nustatymus, tai atstatymo irasa viena karta uzdejus, jis ir toliau dedamas. tik reikia issaugot nustatymus. tas pats ir su isskleistu arhyvu. ji galima salint automatiskai, klausti ar salint ir nedaryti nieko
Sveikos mamytes,
Gal kas turite savo arcyvuose "Ančiuką Donaldą". Pageidautina būtų lietuvių klaba, dabar kaip tik dieną rodo per TV, bet neturime galimybės įsirašyti.
Gal kas turite savo arcyvuose "Ančiuką Donaldą". Pageidautina būtų lietuvių klaba, dabar kaip tik dieną rodo per TV, bet neturime galimybės įsirašyti.
QUOTE(HERBERA @ 2008 10 09, 19:25)
Sveikos mamytes,
Seniau buvau įdėjus keletą serijų 2 temoje. paieškok, gal nuorodos veikia
Skrufis ir Helovynas LT 1 dalis
Skrufis ir Helovynas LT 2 dalis
Skrufis ir Helovynas LT 3 dalis
Su šiuo filmu pabaigiu Skrufio istorijas, kaip ir viskas tam kartui
Labai ACIU
neisivaizduoju kada ir atsisiusiu, nes dabar ziuriu kad greitis 1.82KB/s
gal ir nepatikesit, bet as dar vis siunciuosi toma ir dzeri kuris yra pirmuose temos psl...jau toooks tas letas mano internetas
neisivaizduoju kada ir atsisiusiu, nes dabar ziuriu kad greitis 1.82KB/s
gal ir nepatikesit, bet as dar vis siunciuosi toma ir dzeri kuris yra pirmuose temos psl...jau toooks tas letas mano internetas