ACIU LABAI
vetre esi looobis
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 05, 18:34)
Kadangi aš pati įdėjau, tai pati parsisiuntusi visas tris WinRARo dalis, kuo puikiausiai išskleidžiau ir kuo puikiausiai viską rodo Pasitikrink ar visų 3 tomų visi MB parėjo, o gal su labai senu WinRARu dirbi?
Tokių lobių linkomanijoje nerasta bent jau man
Super filmukus dedat bet, iš kur atsiūsti tą naujesnį Winrar Visų beje nebandžiau NHu bandysiu apie mike pukuotuką labai jau mielas filmukas žiūrėsim kas gausis
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 14:46)
Super filmukus dedat bet, iš kur atsiūsti tą naujesnį Winrar Visų beje nebandžiau NHu bandysiu apie mike pukuotuką labai jau mielas filmukas žiūrėsim kas gausis
Ką jūs turėjot omeny visų Dideli filmai, kuriuos aš keliu, yra suglaudinti, ar kitaip suspausti su WinRARu ir susideda iš 3 tomų. Vienam filmui reikia parsisiųsti visas 3 dalis mano įkeltas. Ir su DP klavišu paspaudus ant 1 dalies pasispausti - išskleisti failus... nurodai kur ir filmas išsiskleidžia į atskirą aplankalą O apie kompiuterio programas iš kur gaut,i tai nežinau Bandyk per Google susirasti FREE ir atsisiųsti į savo kompą
Papildyta:
Nežinau ar čia man tik taip, 3 dalies Paršelio negaliu atidaryti, tai dedu nuorodą iš naujo
Paršelio filmas LT 3 dalis
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 15:00)
Nežinau ar čia man tik taip, 3 dalies Paršelio negaliu atidaryti, tai dedu nuorodą iš naujo
Paršelio filmas LT 3 dalis
aha, ir aš negalėjau atidaryt...
nu bet tu, vėtre, tikra vėtra....jau norėjau rašyt, kad neatidaro...jau įkėlei per naujo... super
Filmukai, kurie nesuglaudinti puikiai atsisiunčia, o kurie suglaudinti, tai tas US Downloaderis atsiunčia ir vis trūksta kelių kilobaitų ir tada Winraras vis klaidas meta, jau nebežinau, ką daryti, o taip nooooriu filmukų
QUOTE(Aivita @ 2008 10 07, 15:08)
Filmukai, kurie nesuglaudinti puikiai atsisiunčia, o kurie suglaudinti, tai tas US Downloaderis atsiunčia ir vis trūksta kelių kilobaitų ir tada Winraras vis klaidas meta, jau nebežinau, ką daryti, o taip nooooriu filmukų
Aš su US Downloadriu nedirbu, tai nežinau ką patarti, čia semkaa reiktų kad patartų, bet kur anas prapuolęs
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 14:46)
is linkomanijos parsisiunciau astunkojus is antro auksto ir bite maja, bandau i 2shared ikelti bet su mano internetu nieko nesigauna, max iki 19 proc o po to stop o zip padaryti nemoku tik atvirsciai moku...
QUOTE(Aivita @ 2008 10 07, 15:08)
keista. rodyk kuri nuoroda blogai atsisiuncia. USDownloaderis turetu pakartotinai siustis jei neatitinka failo dydis. kol failas nebaigtas siust jis turi pratesima *.pusd jo nereikia liest. Winraras jei keikiasi, kad kazkuri dalis bloga, galima pabandyti ta dali taisyti su winraru. jei yra atstatymo irasas gali pavykti. jei nepavyksta tai trinam ta bloga dali ir siunciames is naujo (rankom, kojom ar kuo), jei visi kartai blogi-reiskia ikelimo i saugykla klaida. atnaujink USD. Nustatymuose yra mygtukas atnaujinti dabar. tik gali tekti irasyti veikianti atsinaujinimu adresa is cia : http://forum.ru-boar...=...mit=1&m=3#1
Papildyta:
gal kartais 2shared nepalaiko pratesimu. tada reikia nuimt varnele "pratest siuntimus". man atrodo, kad netaip jau prastas tas lietuviskas programos vertimas
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 18:44)
Vėtre, tu dar kur nors dirbi???
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 07, 18:47)
Tai žinoma kad dirbu, bet tik slenkančiu grafiku (vaikų reanimacijoje sesele )
Aš gi nesėdžiu ir akių įsmeigusi nežiūriu kaip filmai kraunasi į 2Sharedą Užstatau krauti ir einu, kur man reikia
Aušryte, o tau mano įkeliami WinRARai išsiskleidžia normaliai, o tai man jau paranoja