Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

ACIU LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vetre esi looobis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 05, 18:34)
Kadangi aš pati įdėjau, tai pati parsisiuntusi visas tris WinRARo dalis, kuo puikiausiai išskleidžiau ir kuo puikiausiai viską rodo  4u.gif Pasitikrink ar visų 3 tomų visi MB parėjo, o gal su labai senu WinRARu dirbi?

Tokių lobių linkomanijoje nerasta doh.gif bent jau man biggrin.gif
Super filmukus dedat bigsmile.gif bet, iš kur atsiūsti tą naujesnį Winrar g.gif Visų beje nebandžiau blush2.gif NHu bandysiu apie mike pukuotuką labai jau mielas filmukas žiūrėsim kas gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 14:46)
Super filmukus dedat bigsmile.gif bet, iš kur atsiūsti tą naujesnį Winrar  g.gif Visų beje nebandžiau blush2.gif NHu bandysiu apie mike pukuotuką labai jau mielas filmukas žiūrėsim kas gausis ax.gif

Ką jūs turėjot omeny „visų“ ax.gif Dideli filmai, kuriuos aš keliu, yra suglaudinti, ar kitaip suspausti su WinRARu ir susideda iš 3 tomų. Vienam filmui reikia parsisiųsti visas 3 dalis mano įkeltas. Ir su DP klavišu paspaudus ant 1 dalies pasispausti - išskleisti failus... nurodai kur ir filmas išsiskleidžia į atskirą aplankalą smile.gif O apie kompiuterio programas iš kur gaut,i tai nežinau ax.gif Bandyk per Google susirasti FREE ir atsisiųsti į savo kompą 4u.gif
Papildyta:
Nežinau ar čia man tik taip, 3 dalies Paršelio negaliu atidaryti, tai dedu nuorodą iš naujo ax.gif

Paršelio filmas LT 3 dalis
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 15:00)

Nežinau ar čia man tik taip, 3 dalies Paršelio negaliu atidaryti, tai dedu nuorodą iš naujo  ax.gif

Paršelio filmas LT 3 dalis

aha, ir aš negalėjau atidaryt...
nu bet tu, vėtre, tikra vėtra....jau norėjau rašyt, kad neatidaro...jau įkėlei per naujo... blink.gif super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Filmukai, kurie nesuglaudinti puikiai atsisiunčia, o kurie suglaudinti, tai tas US Downloaderis atsiunčia ir vis trūksta kelių kilobaitų ir tada Winraras vis klaidas meta, jau nebežinau, ką daryti, o taip nooooriu filmukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 10 07, 15:08)
Filmukai, kurie nesuglaudinti puikiai atsisiunčia, o kurie suglaudinti, tai tas US Downloaderis atsiunčia ir vis trūksta kelių kilobaitų ir tada Winraras vis klaidas meta, jau nebežinau, ką daryti, o taip nooooriu filmukų verysad.gif

Aš su US Downloadriu nedirbu, tai nežinau ką patarti, čia semkaa reiktų kad patartų, bet kur anas prapuolęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 14:46)

is linkomanijos parsisiunciau astunkojus is antro auksto ir bite maja, bandau i 2shared ikelti bet su mano internetu nieko nesigauna, max iki 19 proc o po to stop doh.gif o zip padaryti nemoku tik atvirsciai moku... blush2.gif
Atsakyti
Tęsiam toliau... mirksiukas.gif

user posted image

Skrufis Pelenės puotoje LT 1 dalis

Skrufis Pelenės puotoje LT 2 dalis

Skrufis Pelenės puotoje LT 3 dalis
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 10 07, 15:08)

keista. rodyk kuri nuoroda blogai atsisiuncia. USDownloaderis turetu pakartotinai siustis jei neatitinka failo dydis. kol failas nebaigtas siust jis turi pratesima *.pusd jo nereikia liest. Winraras jei keikiasi, kad kazkuri dalis bloga, galima pabandyti ta dali taisyti su winraru. jei yra atstatymo irasas gali pavykti. jei nepavyksta tai trinam ta bloga dali ir siunciames is naujo (rankom, kojom ar kuo), jei visi kartai blogi-reiskia ikelimo i saugykla klaida. atnaujink USD. Nustatymuose yra mygtukas atnaujinti dabar. tik gali tekti irasyti veikianti atsinaujinimu adresa smile.gif is cia : http://forum.ru-boar...=...mit=1&m=3#1
Papildyta:
gal kartais 2shared nepalaiko pratesimu. tada reikia nuimt varnele "pratest siuntimus". man atrodo, kad netaip jau prastas tas lietuviskas programos vertimas blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Skrufis ir Vasarvidžio nakties sapnas LT 1 dalis

Skrufis ir Vasarvidžio nakties sapnas LT 2 dalis

Skrufis ir Vasarvydžio nakties sapnas LT 3 dalis

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 18:44)

Vėtre, tu dar kur nors dirbi??? mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 07 spalio 2008 - 17:59
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 07, 18:47)
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 07, 18:44)

Vėtre, tu dar kur nors dirbi??? mastau.gif hihihi.gif

Tai žinoma kad dirbu, bet tik slenkančiu grafiku (vaikų reanimacijoje sesele biggrin.gif )
Aš gi nesėdžiu ir akių įsmeigusi nežiūriu kaip filmai kraunasi į 2Sharedą ax.gif Užstatau krauti ir einu, kur man reikia biggrin.gif
Aušryte, o tau mano įkeliami WinRARai išsiskleidžia normaliai, o tai man jau paranoja ax.gif
Atsakyti