Mergaitės super tema Jūs šaunuolės Bet pabandžiau pirmą kartelį iš jūsų įdėto linko siūstis ir nepavyko
Labai norėjau sunučiui Skrufio bet atsiuntė man pažeistą failiuką bandau pas save suekstraktinti, bet metą klaidą, kad blogas failiukas
Ar kas nors bandėt atsisiunti Skrufį normaliai
Sinbadas:septynių jūrų legenda LT 1 dalis
Sinbadas:septynių jūrų legenda LT 2 dalis
Sinbadas: septynių jūrų legenda LT 3 dalis
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 10 04, 12:35)
Toje nuorodoje paršelio filmas rusų k. Lietuviškai dar niekur nepasitaikė rasti. Mes čia dėdami filmukus ar bent nuorodas stengiames parašyti Rus arba Lt.
Ką tik šviežiai erdvese įdėjo LT Paršelio filmą Tuoj parsisiųsiu ir jums įdėsiu, jei tikrai lietuviškas vertimas
QUOTE(wikonda @ 2008 10 04, 22:48)
Mergaitės super tema Jūs šaunuolės Bet pabandžiau pirmą kartelį iš jūsų įdėto linko siūstis ir nepavyko
Labai norėjau sunučiui Skrufio bet atsiuntė man pažeistą failiuką bandau pas save suekstraktinti, bet metą klaidą, kad blogas failiukas
Kadangi aš pati įdėjau, tai pati parsisiuntusi visas tris WinRARo dalis, kuo puikiausiai išskleidžiau ir kuo puikiausiai viską rodo Pasitikrink ar visų 3 tomų visi MB parėjo, o gal su labai senu WinRARu dirbi?
Vėtre, tu auksas. Labai tau ačiū
Sveikutes.Gal kas turite Sreko 3 dali
oi kaip tau ačiu vėtrė.Aš šnd naršydama irgi radau kad yra erdvese bet niekaip šnd negaliu prisiregistruoti kad galėčiau atsisiusti,tai tada labai lauksiu kada idėsi čia.Tikrai labai didelis tau ačiū bus.
Sveikutes,
gal kas turite "zaislu istorijos" abi dalis?
gal kas turite "zaislu istorijos" abi dalis?
QUOTE(SilvijaG @ 2008 10 06, 09:24)
Aš toli gražu ne auksas Bet prašom
QUOTE(zavin @ 2008 10 06, 15:46)
oi kaip tau ačiu vėtrė.Aš šnd naršydama irgi radau kad yra erdvese bet niekaip šnd negaliu prisiregistruoti kad galėčiau atsisiusti,tai tada labai lauksiu kada idėsi čia.Tikrai labai didelis tau ačiū bus.
Dieną labai trūkinėjo įkėlimas, tai bandysiu dabar krauti Paršelį
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 06, 19:48)
Aš toli gražu ne auksas Bet prašom
Šiandien pasuoju, tikrai nebepakrausiu paršelio filmo, nebeturiu kantrybės
Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo.
Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!
Paršelio filmas LT 1 dalis
Paršelio filmas LT 2 dalis
Paršelio filmas LT 3 dalis