Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 3 dalis,

Mergaitės super tema Jūs šaunuolės 4u.gif Bet pabandžiau pirmą kartelį iš jūsų įdėto linko siūstis ir nepavyko doh.gif
Labai norėjau sunučiui Skrufio unsure.gif bet atsiuntė man pažeistą failiuką bandau pas save suekstraktinti, bet metą klaidą, kad blogas failiukas unsure.gif
Ar kas nors bandėt atsisiunti Skrufį normaliai blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Sinbadas:septynių jūrų legenda LT 1 dalis

Sinbadas:septynių jūrų legenda LT 2 dalis

Sinbadas: septynių jūrų legenda LT 3 dalis
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 10 04, 12:35)
Toje nuorodoje paršelio filmas rusų k. Lietuviškai dar niekur nepasitaikė rasti. Mes čia dėdami filmukus ar bent nuorodas stengiames parašyti Rus arba Lt.

Ką tik šviežiai erdvese įdėjo LT Paršelio filmą bigsmile.gif Tuoj parsisiųsiu ir jums įdėsiu, jei tikrai lietuviškas vertimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 04, 22:48)
Mergaitės super tema Jūs šaunuolės 4u.gif Bet pabandžiau pirmą kartelį iš jūsų įdėto linko siūstis ir nepavyko doh.gif
Labai norėjau sunučiui Skrufio unsure.gif bet atsiuntė man pažeistą failiuką bandau pas save suekstraktinti, bet metą klaidą, kad blogas failiukas unsure.gif
Ar kas nors bandėt atsisiunti Skrufį normaliai blush2.gif

Kadangi aš pati įdėjau, tai pati parsisiuntusi visas tris WinRARo dalis, kuo puikiausiai išskleidžiau ir kuo puikiausiai viską rodo 4u.gif Pasitikrink ar visų 3 tomų visi MB parėjo, o gal su labai senu WinRARu dirbi?
Atsakyti
Vėtre, tu auksas. Labai tau ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes.Gal kas turite Sreko 3 dali
Atsakyti
oi kaip tau ačiu vėtrė.Aš šnd naršydama irgi radau kad yra erdvese bet niekaip šnd negaliu prisiregistruoti kad galėčiau atsisiusti,tai tada labai lauksiu kada idėsi čia.Tikrai labai didelis tau ačiū bus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas turite "zaislu istorijos" abi dalis?
Atsakyti
Srekas 3 filmas LT
QUOTE(diwa27 @ 2008 10 06, 11:40)
Sveikutes.Gal kas turite Sreko 3 dali

Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2008 10 06, 09:24)
Vėtre, tu auksas. Labai tau ačiū aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Aš toli gražu ne auksas biggrin.gif Bet prašom 4u.gif
QUOTE(zavin @ 2008 10 06, 15:46)
oi kaip tau ačiu vėtrė.Aš šnd naršydama irgi radau kad yra erdvese bet niekaip šnd negaliu prisiregistruoti kad galėčiau atsisiusti,tai tada labai lauksiu kada idėsi čia.Tikrai labai didelis tau ačiū bus.  thumbup.gif

Dieną labai trūkinėjo įkėlimas, tai bandysiu dabar krauti Paršelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 06, 19:48)
Aš toli gražu ne auksas  biggrin.gif Bet prašom  4u.gif
Dieną labai trūkinėjo įkėlimas, tai bandysiu dabar krauti Paršelį  ax.gif

Šiandien pasuoju, tikrai nebepakrausiu paršelio filmo, nebeturiu kantrybės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 10 06, 19:36)

Aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo.

Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!

Paršelio filmas LT 1 dalis smile.gif

Paršelio filmas LT 2 dalis mirksiukas.gif

Paršelio filmas LT 3 dalis 4u.gif
Atsakyti