Trys meškiukai Helovyno naktis LT 1 dalis
Trys meškiukai ir Helovyno naktis LT 2 dalis
Trys meškiukai Helovyno naktis LT 3 dalis
Linksmas trumpų filmukų rinkinukas apie peliuką Baliną
Balinas LT
Ketrina ir jos pasipūtęs pusbrolis Metijus įstrigo senoje Anglijos žaislų parduotuvėje. Čia jie susitinka nepaprastus draugus: klouną Raflsą, kuris visiems įkyri savo sena programa, sentementalią begemotę Henrietą, kurios širdis savo vietoje, o kojos - ne, seną laikrodį Klarensą, kuriam visada trūksta laiko, sunkvežimiuką Vilį, kuriam trūksta vienos padangos ir lėlytę Sarą, kuri tampa Ketrinos sesutę.
Bet stebuklų šalis virsta košmaru, kai parduotuvės šeimininkas piktasis juokdarys Džekas užsimano valdyti Žaislų karalystę ir padaryti Ketriną karaliene. Savo burtais jis paverčia ją mažą lėlyte. Tokia ji liks amžiams jeigu žaislai neįveiks Džeko iki saulėtekio.
Žaislų parduotuvė LT
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 02, 23:54)
Ketrina ir jos pasipūtęs pusbrolis Metijus įstrigo senoje Anglijos žaislų parduotuvėje. Čia jie susitinka nepaprastus draugus: klouną Raflsą, kuris visiems įkyri savo sena programa, sentementalią begemotę Henrietą, kurios širdis savo vietoje, o kojos - ne, seną laikrodį Klarensą, kuriam visada trūksta laiko, sunkvežimiuką Vilį, kuriam trūksta vienos padangos ir lėlytę Sarą, kuri tampa Ketrinos sesutę.
Bet stebuklų šalis virsta košmaru, kai parduotuvės šeimininkas piktasis juokdarys Džekas užsimano valdyti Žaislų karalystę ir padaryti Ketriną karaliene. Savo burtais jis paverčia ją mažą lėlyte. Tokia ji liks amžiams jeigu žaislai neįveiks Džeko iki saulėtekio.
Žaislų parduotuvė LT
Labai labai Aciu
Labai ačiū už "žaislų parduotuvę"
Pradėsiu kelti smagių filmukų serijas apie mielą šuniuką Skrufį Mano dukrytė vos praplėšusi ryte akis, jau reikalauja Skrufio
Skrufis.Kalėdinė istorija LT 1 dalis
Skrufis.Kalėdinė istorija LT 2 dalis
Skrufis. Kalėdinė istorija LT 3 dalis
Skrufis.Kalėdinė istorija LT 1 dalis
Skrufis.Kalėdinė istorija LT 2 dalis
Skrufis. Kalėdinė istorija LT 3 dalis
Ar norit filmo Sinbadas: septynių jūrų legenda LT
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 03, 15:03)
Norim. Ir labai patys tingim ieskot
QUOTE(semkaa @ 2008 10 03, 16:50)
Norim. Ir labai patys tingim ieskot
Kur jau tu ieškosi, kaip jaunas mėnulis užklysti čia Gal darbą pakeitei
Sveikutės visos.Iš karto norėjau padėkoti kad pridedat tiek daug gražiu filmukų ir džiuginat mūsų vaikiukus.
Aš norėjau paklausti, naršydama internete radau kad yra iš mikės pukuotuko serijos filmukas pavadinimu ,,paršelio filmas", ir radau kad galima atsisiusti iš dowloand, idėčiau čia nuoroda bet nemoku.Bet man kankina klausimas kaip man žinoti kad atsisiusiu lietuviškai išversta.Gal prie pavadinimo nturi būti žodis LT?
jei galėtumėte atsakyti i ši klausima labai jums ačiu būtu.Nes dukrytė pakvaišusi nuo mikės istoriju
Aš norėjau paklausti, naršydama internete radau kad yra iš mikės pukuotuko serijos filmukas pavadinimu ,,paršelio filmas", ir radau kad galima atsisiusti iš dowloand, idėčiau čia nuoroda bet nemoku.Bet man kankina klausimas kaip man žinoti kad atsisiusiu lietuviškai išversta.Gal prie pavadinimo nturi būti žodis LT?
jei galėtumėte atsakyti i ši klausima labai jums ačiu būtu.Nes dukrytė pakvaišusi nuo mikės istoriju
QUOTE(zavin @ 2008 10 04, 11:20)
yra iš mikės pukuotuko serijos filmukas pavadinimu ,,paršelio filmas", ir radau kad galima atsisiusti iš dowloand, idėčiau čia nuoroda bet nemoku.Bet man kankina klausimas kaip man žinoti kad atsisiusiu lietuviškai išversta.Gal prie pavadinimo nturi būti žodis LT?
Toje nuorodoje paršelio filmas rusų k. Lietuviškai dar niekur nepasitaikė rasti. Mes čia dėdami filmukus ar bent nuorodas stengiames parašyti Rus arba Lt.
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 03, 15:03)
As si filma jau baigiu is linkomanijos parsisiusti
ir vis dar kankinuosi noredama ideti astunkojus is antro auksto...nu niekaip neina...pasikrauna max iki 8 proc ir tada sustoja...bl...