Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

Sveikos mamytės smile.gif mes jau taip pat nuo rugsėjo žingsniuosime į darželį ''Gluosnis'' buvau nuėjusi nesenai tai patekome thumbup.gif dabar rugpjūčio 25-26 dienomis reikės nueiti parašyti kažkokį ar prašymą ar ką ir sakė galėsite lankyti smile.gif gal kas ką žinote apie tą darželį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 06 02, 14:48)
Sveikos mamytės  smile.gif mes jau taip pat nuo rugsėjo žingsniuosime į darželį ''Gluosnis'' buvau nuėjusi nesenai tai patekome  thumbup.gif dabar rugpjūčio 25-26 dienomis reikės nueiti parašyti kažkokį ar prašymą ar ką ir sakė galėsite lankyti smile.gif gal kas ką žinote apie tą darželį? smile.gif

Mano didžioji lanko, mes nepriekabūs, todėl viskas patinka thumbup.gif ir mažąją užrašėm į tą patį darželį. Lopšelio grupės auklėtojos Regina ir Dalia wub.gif tikrai nuostabios, auklytė ten irgi šauni thumbup.gif
Dabar mes zuikučių grupėje- auklėtojos Nijolė ir Irena, auklytė Jūratė wub.gif tikrai labai nuostabios, čia einam jau 3 m. Kitais metais keliausim į kitą grupę, tai labai gaila ir sunku atsisveikinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 06 02, 15:00)
Mano didžioji lanko, mes nepriekabūs, todėl viskas patinka  thumbup.gif ir mažąją užrašėm į tą patį darželį. Lopšelio grupės auklėtojos Regina ir Dalia  wub.gif tikrai nuostabios, auklytė ten irgi šauni  thumbup.gif
Dabar mes zuikučių grupėje- auklėtojos Nijolė ir Irena, auklytė Jūratė  wub.gif tikrai labai nuostabios, čia einam jau 3 m. Kitais metais keliausim į kitą grupę, tai labai gaila ir sunku atsisveikinti verysad.gif

Tai mūsų vaikai eis į vieną grupę bigsmile.gif thumbup.gif Regina pažystu auklitoją ji mano draugo mama labai faina moteriškė,na taip galvoju kad ir mes neturėsime prie ko prikibti žiūrėsime kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 06 02, 15:07)
Tai mūsų vaikai eis į vieną grupę bigsmile.gif  thumbup.gif Regina pažystu auklitoją ji mano draugo mama labai faina moteriškė,na taip galvoju kad ir mes neturėsime prie ko prikibti žiūrėsime kaip bus  smile.gif

na ,kad ne, neisim mes į vieną grupę ax.gif mano mažajai dar tik 2 mėn blush2.gif mes iš anksto užrašėm... o didžioji jau eis į 5-6 m vaikų grupę ax.gif O Regina tikrai nuostabi auklėtoja wub.gif atsimenu, kai pirmą dieną vedėm merginą savo į darželinę grupę: ta bėga atgal į lopšį ir rėkia ant viso darželio: kur čia einat? aš nenoriu, veskit pas Reginą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 06 02, 15:18)
na ,kad ne, neisim mes į vieną grupę  ax.gif mano mažajai dar tik 2 mėn  blush2.gif mes iš anksto užrašėm... o didžioji jau eis į 5-6 m vaikų grupę  ax.gif O Regina tikrai nuostabi auklėtoja  wub.gif atsimenu, kai pirmą dieną vedėm merginą savo į darželinę grupę: ta bėga atgal į lopšį ir rėkia ant viso darželio: kur čia einat? aš nenoriu,  veskit pas Reginą  doh.gif

aa....aišku dabar jau viskas galvojau nuo šio rugsėjo eisite 4u.gif smile.gif
jo tikrai apie ją tik geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 02 birželio 2009 - 14:23
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 06 02, 15:22)
2 mėn  blush2.gif tai tokią mažą į darželį?ar aš čia ko nors nesuprantu? blush2.gif

neee , tik užrašėm dabar, eisim kai bus 2 metai gi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 06 02, 15:23)
neee , tik užrašėm dabar, eisim kai bus 2 metai gi  blush2.gif

paskaitei dar neredaguotą žinutę paskui jau pasitaisiau blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 06 02, 13:48)
Sveikos mamytės  smile.gif mes jau taip pat nuo rugsėjo žingsniuosime į darželį ''Gluosnis'' buvau nuėjusi nesenai tai patekome  thumbup.gif dabar rugpjūčio 25-26 dienomis reikės nueiti parašyti kažkokį ar prašymą ar ką ir sakė galėsite lankyti smile.gif gal kas ką žinote apie tą darželį? smile.gif

Sveiki,
maniškis trimetis lanko šį darželį. Normaliai viskas, vaikui patinka, grupė tvarkinga, auklėtojos rūpestingos. Mažę irgi ten rašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilė @ 2009 06 03, 12:31)
Sveiki,
maniškis trimetis lanko šį darželį. Normaliai viskas, vaikui patinka, grupė tvarkinga, auklėtojos rūpestingos. Mažę irgi ten rašysiu  smile.gif

smagu girdėti gerus atsiliepimus tikiuosi bus ir mums gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kenkeja @ 2009 06 01, 19:44)
tai kazka panasaus rousiasi privati mokyklele pabiruciai daryt, na bent man taip atrodo...jau priesmokykline grupe rousiasi sudaryti (kiek ju tinklapyje skaiciau), tai touj bus visokiu grupiu...

Skambinau ten: mėnesiui 700, be to, dar 150 už maistą, taigi, iš viso 850. Aš sau to negaliu leisti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 05 22, 12:28)

Na,uždaryt neuždarė,bet grupes mažina ir auklėtojas varo nemokamų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 06 02, 15:00)
Mano didžioji lanko, mes nepriekabūs, todėl viskas patinka  thumbup.gif ir mažąją užrašėm į tą patį darželį. Lopšelio grupės auklėtojos Regina ir Dalia  wub.gif tikrai nuostabios, auklytė ten irgi šauni  thumbup.gif
Dabar mes zuikučių grupėje- auklėtojos Nijolė ir Irena, auklytė Jūratė  wub.gif tikrai labai nuostabios, čia einam jau 3 m. Kitais metais keliausim į kitą grupę, tai labai gaila ir sunku atsisveikinti verysad.gif

maniškė man atrodo nuo rugsėjo mėn į zuikučių grupę eis, pergyvenu truputį, tokios geros auklėtojos ir šeimininkutė Pūkučių grupėje smile.gif lopšelinukų....
Atsakyti