Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

QUOTE(bonitute20 @ 2009 04 17, 11:17)
man irgi sake,kad nuo geguzes, manau,kad nepapulsim i sarasa.  unsure.gif  teks dar metus sedeti su vaiku.  4u.gif na reiks eit teirautis.

eik pasiteirauti
beje sąrašai turėtų būti iškabinti, atkreipk dėmesį kelinti (kad paskui žinotum ar "neperšoko" jūsų eilės) Juk visko būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 04 17, 12:04)
Iš savo patirties patarčiau geriau nelaukti skambučio o eiti pasiteirauti vis ar patekote ar ne (man tai sakė paskambinsim, o kai nesulaukiau ir nuėjau tai tipo kur jūs anksčiau buvote  doh.gif ) Tai ir likau nesupratusi kas čia kaltas - ar jie kad eilę "peršoko", ar aš kad į akis nelindau ir nenešiau, o laukiau skambučio  g.gif
Bet šiaip kiek žinau tai naujos grupės formuojamos gegužės mėn. (bent jau man taip sakė)

Kiek girdejau tevai turi butinai patys apsilankyti darzelyje iki geguzes pirmos dienos, nelaukiant skambucio, del vaiku priemimo, skaiciau lygtai savivaldybes tinklalapyje apie vaiku komplektavima i darzeli, o nepasiteirave braukiami is sarasu kaip neatvyke
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 04 17, 18:29)
Kiek girdejau tevai turi butinai patys apsilankyti darzelyje iki geguzes pirmos dienos, nelaukiant skambucio, del vaiku priemimo, skaiciau lygtai savivaldybes tinklalapyje apie vaiku komplektavima i darzeli, o nepasiteirave braukiami is sarasu kaip neatvyke

Papildymas is Šiaulių miesto savivaldybės tarybos 2008 m. lapkričio 20 d. sprendimo Nr. T-361
16. Tėvai (globėjai, rūpintojai) iki einamųjų metų gegužės 1 d. pakartotinai nepatvirtinę pageidavimo lankyti įstaigą nuo einamųjų metų rugsėjo 1d., praranda vietą eilėje pagal prašymo registravimo datą ir jų vaikas į pasirinktą ugdymo įstaigą priimamas tik esant laisvai vietai.
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 04 17, 21:55)
Papildymas is Šiaulių miesto savivaldybės tarybos 2008 m. lapkričio 20 d. sprendimo Nr.  T-361
        16. Tėvai (globėjai, rūpintojai) iki einamųjų metų gegužės 1 d. pakartotinai nepatvirtinę pageidavimo lankyti įstaigą nuo einamųjų metų rugsėjo 1d., praranda vietą eilėje pagal prašymo registravimo datą ir jų vaikas į pasirinktą ugdymo įstaigą priimamas tik esant laisvai vietai.

tai gerai kad parašėte 4u.gif , pasirodo pakeitė sąlygas doh.gif , tyliai ir ramiai. Bet kiek suprantu yra dar daug mamų kurioms taip kaip man buvo pasakyta - laukite paskambinsim doh.gif (beje man taip buvo dar iki tų naujų taisyklių, t.y. rodos 2005 m. ax.gif )
taip kad bonitute20 aš jūsų vietoje eičiau dar kartą ir ilgai nelaukiant ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, smile.gif gal kas lankot l/d saulute prie sodros? ax.gif manoji sulauke eiles tam darzeli.bet mazai zinau apie aukletojas ar priziurimi vaikai ir t.t. verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2009 04 20, 13:47)
bet mazai zinau apie aukletojas ar priziurimi vaikai ir t.t.  verysad.gif  g.gif

O ką konkrečiai norit žinot apie auklėtojas, jų biografiją, gyvenimo istoriją, kur su kuo gyvena, ką valgo ar ką biggrin.gif lotuliukas.gif
O ar vaikai prižiūrimi ar ne, tai paklausėt taip, lyg ten vaikus per duris įmetat ir su Dievo malone viskas.....Kur matėt kad vaikai būtų nesužiūrėti, palikti likimo valioj ir numesti....Auklėtojų darbas vaikus žiūrėt.... 4u.gif
Jei vaiko ir auklėtojos auros atitiks, tai ir vaikas bus laimingas, ir mama rami ir visa kita tvarkoj.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 04 20, 19:28)
O ką konkrečiai norit žinot apie auklėtojas, jų biografiją, gyvenimo istoriją, kur su kuo gyvena, ką valgo ar ką  biggrin.gif  lotuliukas.gif
O ar vaikai prižiūrimi ar ne, tai paklausėt taip, lyg ten vaikus per duris įmetat ir su Dievo malone viskas.....Kur matėt kad vaikai būtų nesužiūrėti, palikti likimo valioj ir numesti....Auklėtojų darbas vaikus žiūrėt....  4u.gif
Jei vaiko ir auklėtojos auros atitiks, tai ir vaikas bus laimingas, ir mama rami ir visa kita tvarkoj.... mirksiukas.gif

Na jus tikrai neteisi schmoll.gif . Juk mama tenorejo pasidometi ar geros aukletojos.
O kaip zinia,visokiu zmoniu pasitaiko ir darzeliuose. Tikrai turiu konkreciu pavyzdziu kur vaikai nera tinkamai priziureti. Pvz.: kai vaikai eina i lauka,nerisa jiems salikuciu ir pirstinyciu nemauna,o paskui visa grupe serga ir serga. Ir t.t.
Atsakyti
Tai tyčia ir neriša, kad daugiau sirgtų ir grupėj mažesnis lankomumas būtų unsure.gif taip yra ir tokių veikėjų.
Bet čia nesužinosi, palieki vaiką ir daugiau galvok kaip moki, kas ten su juo yra daroma, kaip jis prižiūrimas. Todėl klaust geros auklėtojos ar ne - yra mažų mažiausiai kvaila doh.gif Nes su tėvai kitos oi kaip saldžiai suokia, o kai su vaikais pasilieka tai ir sužvėrėja doh.gif
Reikia pagal vaiką orientuotis, gera jam toj grupėj ar ne. O iš to mažuliuko, labai lengva viską nuspręst ir pamatyt... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Nu tų auklėtojų visokiausių būna, mano Martynas pvz. visai nebenori eit į darželį, kažkaip auklėtojos nebeužsiima su jais, net į šventes vaikų nebetraukia unsure.gif

Vakar auklėtoja pasiūlė nuo ruudens paruošiamukus eit į "Sandoros" mokyklą, taip bandė įkalbėt g.gif Ar ką girdėjot? O gal yra dar kokių galimybių paruošiamą ne darželyje? Bet mum pusę dienos netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinakolada @ 2009 04 21, 09:52)
Na jus tikrai neteisi schmoll.gif . Juk mama tenorejo pasidometi ar geros aukletojos.
O kaip zinia,visokiu zmoniu pasitaiko ir darzeliuose. Tikrai turiu konkreciu pavyzdziu kur vaikai nera tinkamai priziureti. Pvz.: kai vaikai eina i lauka,nerisa jiems salikuciu ir pirstinyciu nemauna,o paskui visa grupe serga ir serga. Ir t.t.

klausiu nes esu girdejus blogu atsiliepimu apie si darzeli..norejau tik suzinoti daugiau is tu mamu kurios veda sava vaikus butent i si darzeli...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 04 21, 09:00)
Tai tyčia ir neriša, kad daugiau sirgtų ir grupėj mažesnis lankomumas būtų  unsure.gif  taip yra ir tokių veikėjų.
Bet čia nesužinosi, palieki vaiką ir daugiau galvok kaip moki, kas ten su juo yra daroma, kaip jis prižiūrimas. Todėl klaust geros auklėtojos ar ne - yra mažų mažiausiai kvaila  doh.gif  Nes su tėvai kitos oi kaip saldžiai suokia, o kai su vaikais pasilieka tai ir sužvėrėja  doh.gif 
Reikia pagal vaiką orientuotis, gera jam toj grupėj ar ne. O iš to mažuliuko, labai lengva viską nuspręst ir pamatyt... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
reikia pagalbos. Esu vilniete, bet gyvenimas tuoj nubloks musu seima i Siaulius. Norejau paklausti, gal kuri zinot Tilžės gatveje ar netoliese esancius darzelius?
Papildyta:
Aisku, butu gerai is geresniu darzeliu, geriau toliau, nei vaikui poto bus kalnai asaru... Siaip mes cia Vilniuje, tai lankom darzeli ir aukletojos fainos ir asaru nera
Atsakyti