QUOTE(jura0531 @ 2008 08 20, 14:54)
TAi kad va,aukletojos tai laikinos,tik viena vakar buvo pastovi,atrodo visai nieko,ziuresim paskui kaip bus. Siaip direktore patiko,labai tokia maloni pasirode.
Siandien tai verke, o dar kai pamate kad atejau,tai is viso vos nuraminau.
Nu ka, rytoj trecia diena,ziuresim,bet itariu nuvest bus laabai sunku
Siandien tai verke, o dar kai pamate kad atejau,tai is viso vos nuraminau.
Nu ka, rytoj trecia diena,ziuresim,bet itariu nuvest bus laabai sunku

Mes tik per vasarą einame į "Rugiagėlę", bet man visiškai nepatiko šis l/d. Grupėje - kanalizacijos smarvė, o kai nuėjau į tualetą, nes mažius mano labai jau "sysio" išeinant užsinorėjo , tai vos nesusivėmiau, kokia ten smarvė

Auklėtojos keičiasi kaip uogos, matyt, laikinos yra, tai vyksta rotacija. Geriau jau palaukti pastovių, nes vaikučiams ir taip sunku adaptuotis naujoje aplinkoje.
O vaiką visada pasiimu išvirkščiai apsirengusi, batai visada "susipykę", kojinės išvirkščios, šortai - užpakalis priekyje

Vakar paprašiau, kad jei jau bus vakare lauke, ir maniškis bus išsitepęs, kad permautų maikutę, nes iš darbelio skubėjom pas gydytoją. Deja, vakare atėjus vaiką radau su ta pačia maike įlindusį į smėlį, ir kaip niekad visas nuo galvos iki kojų išsitepęs šlapiu smėliu. O auklėtojos į Avon katalogus " įkritusios". Prieš tai diena, ateinu, o maniškis sėdi ant smėlio dėžės krašto ir mane pamatės pradėjo žliumbt, kad labai į tualetą nori. Auklėtoja be žodžių davė raktą, o kai paklausiau ar prašeisi, tai atsakė, kad "taip, bet auklėtoja pasakė NE". Tai kentėjo, o galėjo ir neiškentėt. Nu kol kas ir aš kenčiu ir nieko joms nesakau, nors šiandien "lengvai užmečiau", kad galėtų batraiščius užrišt vaikui, nes dar primins ir nugrius kur. Pats gi nemoka dar, toks tas vyras, jam tik 3 metukai. Kai lankėm "Žiogelį", tai nei karto nesakė, kad nenori eiti į darželį, na o čia, kiekvieną rytą protestuoja, sako, kad nori į tą kitą darželį.
Taigi sėkmės ir kantrybės pradedantiems