aš šiandien grižau is kirpyklos, tai va dabar turiu blizgančius plaukučius po dažymo
o šiaip nusipirkus esu blizgiklį plaukų irgi... irgi lako pavidalo niu ka aš žinau... kurį laiką pablizga, bet labai trumpam... ir paskui vėl tas pats... ;/
Va pamiršau pasakyti,kad man chna blizgesiuko šiek tiek suteikė,taigi ir aš irgi turiu šiek tiek blizgančius plaukučius
QUOTE(France;) @ 2005 06 02, 21:27)
Va pamiršau pasakyti,kad man chna blizgesiuko šiek tiek suteikė,taigi ir aš irgi turiu šiek tiek blizgančius plaukučius
O kaip juos storesnius padaryt :h,
o as mastau, ar apskritai tokie plaukai, kaip pantene reklamoje imanomi...
realybeje tokiu nesu macius
Pas mano vyro pusesere,tokie plaukai,kaip reklamoje,ilgi,grazus kirpimas,dazyti juodai,labai blizga ir t.....,labai jai pavydziu ir stengiuosi savo atsiaugint,kad butu tokie patis
QUOTE(Lala @ 2005 06 03, 09:16)
Pas mano vyro pusesere,tokie plaukai,kaip reklamoje,ilgi,grazus kirpimas,dazyti juodai,labai blizga ir t.....,labai jai pavydziu ir stengiuosi savo atsiaugint,kad butu tokie patis
o tai ka ji naudoja? Ar cia visgi nuo genu priklauso? Savo plaukais nesiskundziu, bet tokiu kaip pantene reklamoje oj kaip noreciau
QUOTE(Bonifacija @ 2005 06 03, 10:09)
o as mastau, ar apskritai tokie plaukai, kaip pantene reklamoje imanomi...
man pavyzdžiui Krivicko Jurgos labai gražūs plaukai bet kiek pastebėjau tokie tviskantys plaukai dažniau pas tamsiaplaukes pasitaiko
QUOTE(winter @ 2005 06 03, 11:30)
bet kiek pastebėjau tokie tviskantys plaukai dažniau pas tamsiaplaukes pasitaiko
gal labiau pas juodaplaukes... Vistiek kazkaip juoda spalva labiau blizga
tai,kad pas ja ilgi,juodai dazyti tai todel ir grazus
Aš nepasakyčiau,kad pas ją labai gražūs...man nelabai
teip teip, kad oasis kosmetiką giria as jau senai iš kirpėjų girdėjau.gyrė šiaip ir tą oasis skystį skirtą plaukų tiesinimui, sakė kad ir esant drėgnam orui plaukai tada nesišiaušia bet pati aš dar nebandžiau, kai pabandysiu bus matyt
QUOTE(jadzka @ 2005 06 03, 09:24)
O kaip juos storesnius padaryt :h,
Mano garbanoti plaukai, bet neatrodo stori, bet kai issitiesinu su tiesinanciom znyplem- tai jie tokie purus, stori, bei sunkus patampa
Dar perskaiciau, kad baigiant fenu dziovint plaukus reikia tai daryti saltu oru (aisku ne visuose fenuose tas saltas oras buna).
Mano plaukai gana blizgus, bet tik is arti ziurint, nes papure plaukai niekad labai blizgus neatrodo. Dazau mazdaug kas puse metu Garnier dazais po 8 litus- jie man kaip ilgai veikianti kauke - plaukus tiesiog pagyvina.
O saules zuikuciai tikrai niekad nezais plaukuose, kaip kad per reklama rodo