Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

Firma VO5,rudas buteliukas,talpa 250ml
Atsakyti
mmm....O aš ieškojau prie šampūnų ir balzamų..(ten kur jų buteliukai mėlyni)...tai kaip supratau jis turi būti rudos spalvos...ačiū...
Atsakyti
Aciu Lala , o tas osis kremas, kaip tiksliau ant pakuotes parasyta??
Ir kaip ten su spalva to vo5, jei naudoji tamsiai ruda buteliuka ar patamsina palukus? Kiek stipriai?
Atsakyti
Aciu Lala , o tas osis kremas, kaip tiksliau ant pakuotes parasyta??
Ir kaip ten su spalva to vo5, jei naudoji tamsiai ruda buteliuka ar patamsina palukus? Kiek stipriai?
Atsakyti
Oi netycia du kart issiunciau doh.gif
Atsakyti
Na man turbut patamsino biskiuka tas balzamas plaukus,jeigu visi klausia kokias dazais daziau plaukus,siaip mano naturalus plaukai smile.gif
O tas kremukas yra sarmoj arba eurovaistinei,kaina apie 15lt,turis 100ml,tutele tokia sidabrine ir kaip dantu pastos formos,cituoju:
Osis cream labai zvilgus universalus plauku susukavimo kremas su apsauga nuo karscio bei plauku slinkimo.Naudojamas sausiems/dregmems plaukams.
Labai man jis patinka,neriebina plauku ir malonaus kvapo.
Atsakyti
vo5 nei tamsina nei sviesina, o oasis kremas tokioj tubelej kaip dantu pasta tik metalo spalvos aal round creme- labai zvilgus universalus plauku susukavimo kremas su apsauga nuo karscio bei plauku skilimo.
Atsakyti
O as kai pradejau brangesnes kaukytes naudoti, tai pradejo blizgeti siek tiek plaukuciai, anksciau tai isvis pasisiausdavo ant pakausio ir styrodavo antenos ph34r.gif mad.gif
Dar labiau blizga ir kaip reklaminai plaukai atrodo tada, kai issitiesinu su znyplemis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 02, 19:00)
Na man turbut patamsino biskiuka tas balzamas plaukus,jeigu visi klausia kokias dazais daziau plaukus,siaip mano naturalus plaukai  smile.gif
O tas kremukas yra sarmoj arba eurovaistinei,kaina apie 15lt,turis 100ml,tutele tokia sidabrine ir kaip dantu pastos formos,cituoju:
Osis cream labai zvilgus universalus plauku susukavimo kremas su apsauga nuo karscio bei plauku slinkimo.Naudojamas sausiems/dregmems plaukams.
Labai man jis patinka,neriebina plauku ir malonaus kvapo.

Vsio, rytoj varau pirkt tada biggrin.gif ta osis,nes pas mane kaip ir slenka kaip ir daznai karscio gauna. O tai cia kartu ir sausiems ir dregniems? Nes mano tai nera sausi plaukai...
Ir svarbiausia kad neatrodytu iskart kaip susiriebalave... blink.gif
Ziurint koki kieki reikia uztept.Kiek tu paskirstai
?
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 02, 19:52)
Vsio, rytoj varau pirkt tada biggrin.gif  ta osis,nes pas mane kaip ir slenka kaip ir daznai karscio gauna. O tai cia kartu ir sausiems ir dregniems? Nes mano tai nera sausi plaukai...
Ir svarbiausia kad neatrodytu iskart kaip susiriebalave... blink.gif
Ziurint koki kieki reikia uztept.Kiek tu paskirstai
?

Kaip suprasti,kad pas tave ne sausi? biggrin.gif tu visada šlapia galva vaikštai?
Atsakyti
Ups turbut busiu ne taip paskaicius.
As pagalvojau kad sausiems plaukams, ta prasme kuriu plaukai issauseje.
Mano normalus plakai,slapia galva nevaikstau
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paramela @ 2005 06 02, 20:54)
Ups turbut busiu ne taip paskaicius.
As pagalvojau kad sausiems plaukams, ta prasme kuriu plaukai issauseje.
Mano normalus plakai,slapia galva nevaikstau
biggrin.gif  biggrin.gif

supratau,aš supratau biggrin.gif
Atsakyti