Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

man labai tinka Vichy. Siandien pabaigiau trecia buteliuka, raudona, nes labai slinko. Slinkti nustojo, pasidare veshlus, stori (prie saknu, nes ilgis ishkarpytas)... o del blizgesio naudoju Tigi blizgikli. Ruzavas buteliukas su zaliu kamshteliu, purshkiamas. Labai graziai blizga. Dabar noriu nusipirkti tigi kristalus, ar briljantus blizginimui. Bet esu garbanuota, tai man, itariu, apart purshkiamo niekas netiks.. nesimato per tas spirales...
Atsakyti
kuriose norfose vilniuje ju yra? nes apejau kelias ir neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 12, 17:26)
kuriose norfose vilniuje ju yra? nes apejau kelias ir neradau doh.gif

Apie "Tresemme" klausi? As maciau "Norfoj XL" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2008 02 12, 16:21)
Labai reikia plauku blizgiklio.gal kas zinot kur galima butu jo nusipirkti? Bet,kad neriebaluotu plauku

Kaip tik apie toki blizgikli rase pora postu nei taviskis auksciau (#499) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 12 vasario 2008 - 21:42
Ar tie jūsų aprašyti plaukų blizgikliai tinka ploniems plaukams bigsmile.gif Ar negadina šukuosenos schmoll.gif
Atsakyti
neseniai Tresemme sampuna ir kondicionieriu pirkau karoliniskiu norfoj.
visai nieko, ypac kondicionierius wub.gif
pirksiu butinai dar
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 02 15, 02:15)
neseniai Tresemme sampuna ir kondicionieriu pirkau karoliniskiu norfoj.
visai nieko, ypac kondicionierius wub.gif
pirksiu butinai dar

O kuo geri? bigsmile.gif Su kokiom naudotom priemonem galetum palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 14, 21:17)
O kuo geri?  bigsmile.gif Su kokiom naudotom priemonem galetum palyginti?  4u.gif

Dazniausiai naudoju eucerin sampunus, kuriuos kaitalioju su neseniai mano atrastais cistaja linija sampunais(pastarieji irgi netgi labai neblogi mano plaukams), o kitu brangiu firmu nesu bandzius, tai nelabai galiu su kuo ir palygint. Mano plaukai dazyti sviesiai, banguoti, linke pustis, tai Tresemme juos paglotnina, lygtais apsunkina siek tiek, bet nepriploja prie galvos. As tikrai lengviau susitvarkau su savo plaukais, net pati nustebau. O ir kaina nera didele( 15 lt uz tikrai dideli flakona). Pirkau paskaiciusi forume apie si sampuna, tai paeksperimentavau ir likau maloniai nustebinta. as pirkau sausiems, pazeistiems plaukams, kita karta bandysiu su UV apsauga. Anotacijoj raso, kad su naturaliais saulegrazu, lazdyno riesutu ir migdolu ekstraktais, bei vitaminu E.
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 02 15, 14:12)
Dazniausiai naudoju eucerin sampunus, kuriuos kaitalioju su neseniai mano atrastais cistaja linija sampunais(pastarieji irgi netgi labai neblogi mano plaukams), o kitu brangiu firmu nesu bandzius, tai nelabai galiu su kuo ir palygint. Mano plaukai dazyti sviesiai, banguoti, linke pustis, tai Tresemme juos paglotnina, lygtais apsunkina siek tiek, bet nepriploja prie galvos. As tikrai lengviau susitvarkau su savo plaukais, net pati nustebau. O ir kaina nera didele( 15 lt uz tikrai dideli flakona). Pirkau paskaiciusi forume apie si sampuna, tai paeksperimentavau ir likau maloniai nustebinta. as pirkau sausiems, pazeistiems plaukams, kita karta bandysiu su UV apsauga. Anotacijoj raso, kad su naturaliais saulegrazu, lazdyno riesutu ir migdolu ekstraktais, bei vitaminu E.

isigijau siandien tresseme ir sampuna ir balzama:) nu idomu idomu,sudetis visai gera,manau turetu buti geri!
O kaip reklamose tai tokiu plauku nebuna,nes reklamose modeliai buna ne su savo naturaliais plaukais,o su pridetiniais arba ant ju naturaliu deda spec.medziagas,kurios labai pazeidzia plaukus.ir visa tai vien del to,kad parodyti moterims,jog ju plaukai gali buti tokie pat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 15, 16:47)
O kaip reklamose tai tokiu plauku nebuna,nes reklamose modeliai buna ne su savo naturaliais plaukais,o su pridetiniais arba ant ju naturaliu deda spec.medziagas,kurios labai pazeidzia plaukus.ir visa tai vien del to,kad parodyti moterims,jog ju plaukai gali buti tokie pat schmoll.gif

Visko buna, bet ne visoms lemta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 15, 15:47)

Būna būna. Aš bent 4 panas pažįstu, kurių tokie ir yra ir tikrai natūralūs. Tiesiog plaukai stori ir jų daug, gamta nepagailėjo. Neteisybė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2008 02 15, 18:59)
Būna būna. Aš bent 4  panas pažįstu, kurių tokie ir yra ir tikrai natūralūs. Tiesiog plaukai stori ir jų daug, gamta nepagailėjo. Neteisybė... biggrin.gif

As irgi tokiu pazystu..Naudoja tik sampuna o plaukai puikiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 15, 19:24)
As irgi tokiu pazystu..Naudoja tik sampuna o plaukai puikiausi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
viena drauge plauna su jonsons vaikisku sampunu, jokiu kaukiu nieko, o be to dazo ir kasdien beveik juos tiesina, ir taip nzn kiek metu, o plaukai kokie wub.gif genai rolleyes.gif
Atsakyti