Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

QUOTE(Mylia @ 2007 03 28, 08:24)
Tavo atsiliepimus apie avokadu aliejuka skaiciau auksciau. O ka dar naudoji? Kaip daznai? Prasom papasakoti issamiau apie sita intensyvu kursa  4u.gif
Papildyta:

pasakoju placiai biggrin.gif
naudoju avokadu ir linu aliejus, darau kauke 2 kart per savaite, pakaitom, tai su vienu tai su kitu aliejum.
istorija prasidejo taip - mazdaug pries metus dariau toki chemini (jis kazkaip kitaip vadinasi, naujoviskas toks, kur maziau plaukus gadina ir issitiesina su laiku).
tai man plaukai issitiesino, bet galiukai vistiek like siek tiek kitokie, labiau siausiasi, velasi ir pan. o kirptis nelabai noriu, nes neuzilgo tekesiu, ir noriu kuo ilgesniu plaukuciu. ax.gif tai reikejo imts kazkokiu priemoniu jiems gydyti.
darau taip - tepu nakciai aliejumi, ant saknu stengiuosi netepti, susipinu kasyte ir miegoti, is ryto issilplaunu. i sampuna esu sulasinusi rozmarino eterinio aliejaus, sako, kad irgi labai gerai plaukams. rolleyes.gif
nu zinokit, po 2 savaiciu pradejo matytis realus rezultatai, nors plaukai nekirpti 3 men, galiukai atrodo super, plaukai glotnus, zvilga, sveikai atrodo tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 28 kovo 2007 - 08:13
Lexy, as irgi taip lepinu plaukucius smile.gif ir i kirpykla nereikia daznai vaiksciuoti, nes plaukai sveiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 28, 09:15)
Lexy, as irgi taip lepinu plaukucius  smile.gif ir i kirpykla nereikia daznai vaiksciuoti, nes plaukai sveiki  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
jo, man 3 men nepakirpti galiuku, tai rekordas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 03 28, 08:12)
pasakoju placiai biggrin.gif

Na primiausiai tai labai sveikinu su vestuvemis 4u.gif
Aciu uz issamu papasakojima smile.gif
As tai kieviena karta pries paludama galva sutepu plaukus vynuogiu kauliuku aliejuku, palaikau kokias geras pora valandu ir tada isplaunu. Visai patinka man tokios proceduros, noriu dar ir kitus aliejukus isbandyti.

O aliejus naudoji Naujosios barmunes ar kokius kitokius?
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 03 28, 10:54)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
jo, man 3 men nepakirpti galiuku, tai rekordas tongue.gif

as buvau kirpykloje gal pries 4-5 men. g.gif ir kol kas nereikai bigsmile.gif

turiu migdolu aliejuka is Barmunes ir avokadu is Aromatikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 28 kovo 2007 - 09:15
QUOTE(Mylia @ 2007 03 28, 10:08)
Na primiausiai tai labai sveikinu su vestuvemis  4u.gif
Aciu uz issamu papasakojima smile.gif
As tai kieviena karta pries paludama galva sutepu plaukus vynuogiu kauliuku aliejuku, palaikau kokias geras pora valandu ir tada isplaunu. Visai patinka man tokios proceduros, noriu dar ir kitus aliejukus isbandyti.

O aliejus naudoji Naujosios barmunes ar kokius kitokius?

aciu 4u.gif

QUOTE(Lalaa @ 2007 03 28, 10:13)
as buvau kirpykloje gal pries 4-5 men.  g.gif  ir kol kas nereikai  bigsmile.gif

turiu migdolu aliejuka is Barmunes ir avokadu is Aromatikos  ax.gif

as Avokadu turiu is N. Barmunes, o Linu ir rusisku, pirkau ten, kur rusiskais vaistais ir papildais prekiauja, ten buna visokiu aliejuku ax.gif
Atsakyti
Gal kas matė Tresemme priemonių pirkt? .. bet turbūt nėr šansų man jų Lietuvoj rast verysad.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasiulyti kokiu nors priemoniu plaukams,kad jie butu lygesni,na tokie sunkesni ax.gif nes jau atsibodo su puriais ir pasisiaususiais vaikscioti doh.gif
Atsakyti
sakykit o kai jus istepat plaukus aliejum ir einat miegot, pagalve nebuna riebalota g.gif blush2.gif
Atsakyti
Man šiaip šiektiek lygina plaukus šampūnas Cliven, toks žydras butelaitis, o ir kaina ~6 Lt. Labai švelniai plauna, plaukai žvilga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2007 04 18, 14:00)
sakykit o kai jus istepat plaukus aliejum ir einat miegot, pagalve nebuna riebalota g.gif  blush2.gif

Aš pasitiesiu rankšluostį, turiu tokį etatinį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 04 18, 22:32)
Aš pasitiesiu rankšluostį, turiu tokį etatinį  laugh.gif

as tai nieko netiesiu ir normali ta pagalve buna po nakties lotuliukas.gif
Atsakyti