Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 02, 12:27)
Sustiprint tai gali. Tik tas nerealus blizgesys taip ir liks svajonėse ax.gif

Na, man po purškimo Wela purškalu su saulėgražom panašiai atrodė...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 02, 12:33)
Na, man po purškimo Wela purškalu su saulėgražom panašiai atrodė...

Tai kokios problemos blink.gif Priemonę, vadinasi žinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 02, 12:40)
Tai kokios problemos  blink.gif Priemonę, vadinasi žinai  smile.gif

Aš ne tik blizgančių, bet ir storų plaukų noriu....
Atsakyti
Kokia cia ta wellos priemone su saulegrazom g.gif ??? Nu, man neteko matyt, kur perkat ir kiek kainuoja??? Cia gal is profesionalios linijos?? Kaip ji to blizgesio priduoda? Tikslesne jos paskirtis? Ar naudojama sukuosenos uzbaigimui ar kaip??
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 02, 12:41)
Aš ne tik blizgančių, bet ir storų plaukų noriu....

Plauko storis yra įgimtas. Abejoju, kad jį galima pastorinti schmoll.gif
Atsakyti
Vat mano draugė tokie plaukai.Ilgi, stiprus ir nerealiai blizga.Aš manau daug kas paveldima, bent nuo gimymo tai tikrai, nes kiek žinau jau keleri metai jinai naudojasi tik Pantene, šampunu ir balzamu, jokių kaukių nedaro, galiukus gal kartą per 3 mėn kerpa,o rezultatas - thumbup.gif Jos mama nauduoja tik Wash and Go, be jokių balzamų, o plaukai labai gražus.Tai nemanau, kad daug kas nuo priemonių priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 06 02, 14:30)
Vat mano draugė tokie plaukai.Ilgi, stiprus ir nerealiai blizga.Aš manau daug kas paveldima, bent nuo gimymo tai tikrai, nes kiek žinau jau keleri metai jinai naudojasi tik Pantene, šampunu ir balzamu, jokių kaukių nedaro, galiukus gal kartą per 3 mėn kerpa,o rezultatas - thumbup.gif Jos mama nauduoja tik Wash and Go, be jokių balzamų, o plaukai labai gražus.Tai nemanau, kad daug kas nuo priemonių priklauso g.gif

g.gif tai gal nors kiek galima įtakot?
Atsakyti
o kaip del vitaminu?
Atsakyti
Pas mano mama labai tankus ir grazus paukai,pas teva irgi tankus ir dar garbanuoti,taigi mano tevu plaukai labai grazus,na o pas mane ir pas seseri tokie patis,gana tankus bet nepaklusnus.Esu labai dekinga jums uz jusu patarimus 4u.gif ,kai nupirkau balzama is vo5 skirta briunetems ir osis kremuka visi klausia kokiais dazais daziau plaukus,nes labai blizga,tokie kastano-sokolada spalvos,na ir siaip pas mane dabar yra visiskai sveiki plaukai iki paciu galiuku smile.gif
Atsakyti
Lala, paaiskink man placiau jei gali apie ta dazanti balzama brunetems mirksiukas.gif . Kiek jis isigeria i plauka, ar patamsina plauka ar koki kitoki atspalvi suteikia? Ir sakai, tau nuo jo plaukai labiau blizga g.gif ???
Atsakyti
Tas balzamas yra droge,kaina 10lt,yra prie dazu,ju yra 2 rusiu vienas briunetems kitas turbut londinems,kai plaunu plaukus tai jo uztepu visus plaukus ir palaikau apie 5 min.,paskui nuplaunu ir viskas thumbup.gif ,dar labai gera priemone is osis,toks kremukas,plaukams nuo jo geriau guli ir irgi blizga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 02, 18:11)
Tas balzamas yra droge,kaina 10lt,yra prie dazu,ju yra 2 rusiu vienas briunetems kitas turbut londinems,kai plaunu plaukus tai jo uztepu visus plaukus ir palaikau apie 5 min.,paskui nuplaunu ir viskas  thumbup.gif ,dar labai gera priemone is osis,toks kremukas,plaukams nuo jo geriau guli ir irgi blizga  ax.gif

Bandžiau aš kažkada žiūrėti to balzamo,bet pražiopsojau turbūt sad.gif
o kaip užrašyta ant jo?Ta prasme priekyje tas angliškas užrašas?
Atsakyti