Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

nu joooo g.gif
Atsakyti
As manau kad tokius zvilgancius plaukus reklamose sukuria dar ir specialus apsvietimas, kiek teko matyti merginu nei vienos nemaciau su tokiais plaukais todel neapsigaukite schmoll.gif
Atsakyti
o aš mačiau su tokiais plaukais bigsmile.gif ir einant taip banguoja liuksiškai thumbup.gif bet tokie plaukai ir savų minusų turi- labai slidūs plaukai sunkokai pasiduoda formuojant.
Ai, man ir mano susivėlusi kūtvela patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai patinka lorial elvital nutri-gloss kauke, sampunas, kondicionierius ir kremas plaukams (rozines spalvos buteliukai) thumbup.gif plaukai tikrai blizga... po savaites naudojimo rezultatas tikrai ryskus matosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 12 01, 20:14)
o aš mačiau su tokiais plaukais  bigsmile.gif ir einant taip banguoja liuksiškai  thumbup.gif bet tokie plaukai ir savų minusų turi- labai slidūs plaukai sunkokai pasiduoda formuojant.
Ai, man ir mano susivėlusi kūtvela patinka  lotuliukas.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Mano tokie plaukai. Šukuosenas nedarua, nes tai tik 1 valandai, viskai greitai išsileidžia. Mano plaukai yra tamsus, blizgantis. blush2.gif Tik skilinėja galiukas ir truputėli slenka.
Atsakyti
Ar esat girdejusios apie tonika plaukams? Gal kas naudojat?

"Kodėl plaukai netenka blizgesio?
Labai svarbu yra ir taisyklingai džiovinti plaukus. Pavyzdžiui, Kinijoje moterys plaukus džiovina servetėlėmis iš minkšto natūralaus šilko. Todėl jų plaukai tokie žvilgantys ir šilkiniai. O pas mus anksčiau moterys naudodavosi lininiais rankšluosčiais. "


Esat girdeje apie tokias serveteles? g.gif


"Palaikykite natūralų plaukų žvilgėjimą

Norint palaikyti natūralų plaukų žvilgesį, reikia “maitinti” juos iš vidaus. Juk natūralų maistą plaukai gauna per plauko svogūnėlį. Todėl būtina taisyklingai subalansuoti savo mitybą. Kasdieniniame racione turėtų būti gyvulinių baltymų, džiovintų vaisių, maistinės želatinos. Labai naudingi yra B grupės vitaminai.

Saugokite plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio. Užsidenkite galvą nuo saulės, šaltuoju metų laiku nešiokite galvos apdangalus.

Kadangi plaukai gali nustoti žvilgėti dėl prastos kraujo apytakos, darykite galvos masažą. Jis pagerina kraujotaką. Kai plaukai neblizga, specialistai rekomenduoja juos gryname ore (arba prie atviro lango) ne mažiau kaip 200 kartų pašukuoti įvairiomis kryptimis, geriausia medinėmis šukomis ar šepečiu.

Kartą per mėnesį plaukus naudinga išplauti kiaušiniu. Vietoje šampūno į plaukus ir galvos odą įtrinkite suplaktą baltymą (į trumpus plaukus) arba du trynius (į vidutinio ilgio ir ilgus plaukus). Po 15 minučių nuplaukite.

Norėdamos, kad plaukai būtų šilkiniai ir blizgantys, po galvos trinkimo juos perskalaukite. Skalavimo priemonėmis naudojosi dar mūsų močiutės, tam pasitelkdamos naminius produktus ir gamtos dovanas. Skalavimo priemonės ruošiamos atsižvelgiant į plaukų spalvą.

Nepriklausomai nuo plaukų tipo ir spalvos, juos naudinga perskalauti vandeniu, į kurį įpiltas valgomasis šaukštas 6 proc. acto arba citrinos rūgšties (1 valgomasis šaukštas 1 l vandens). Perskalaukite plaukus vandeniu su actu keletą kartų: pasilenkite virš dubens, kad skystis į jį subėgtų, ir vėl tą skystį panaudokite. Tai suglaus plaukų žvynelius ir sustiprins jų blizgesį, padės atkurti natūralią rūgščią sveikų plaukų terpę."
Svarbiausia – maistas

Tai, ką valgome, atsispindi plaukuose. Nė vienas, net pats geriausias šampūnas nepadės, jeigu netinkamai maitinsimės. Plaukai skursta, jeigu organizme trūksta geležies, kalcio, vario, A, C, E, B grupės vitaminų, polisočiųjų riebalų rūgščių bei kitų biologiškai veiklių medžiagų.

Be to, probleminiai plaukai „pasako“, koks organas šlubuoja. Pavyzdžiui, gausiau plaukai slenka sergant endokrininės sistemos, tulžies, kepenų ligomis. Tada kartu reikėtų gydyti ir plaukų problemas sukėlusias ligas.

O besirūpinantiems plaukų puoselėjimu ir norintiems apsaugoti juos nuo neigiamų išorės veiksnių patartina vartoti vitaminų, mikroelementų ar specialių preparatų pvz., „Pantogar“ esantys vitaminai, mikroelementai, keratinas bei kitos veikliosios medžiagos stiprina plaukus, mažina plaukų slinkimą, gerina plauko sandarą bei didina atsparumą kenksmingam cheminių bei mechaninių veiksnių poveikiui.

Mityba – sveikų plaukų pagrindas

Plaukų būklė atspindi žmogaus sveikatos būklę, įvairias ligas, netikusią mitybą, vitaminų stoką, pervargimą. Plaukams kenkia psichinės traumos, stresai, alkoholis, rūkymas, stipri kava, nepakankamas poilsis.

Tad, norint turėti sveikus, vadinasi, ir gražius plaukus, reikėtų tinkamai maitintis. Kad plaukai gerai augtų, patartina valgyti grikių, avižų dribsnių, ankštinių, mielių, kiaušinių, pieno produktų ir t.t. Šie produktai turi daug mikroelementų, vitaminų, ypač B grupės. Taip pat reikėtų valgyti daug daržovių bei vaisių.

Plaukai skursta, jeigu negauna pakankamai tokių mikroelementų, kaip varis, cinkas, selenas.

Daug cinko yra kepenyse, riešutuose, petražolėse, juoduosiuose serbentuose, obuoliuose, morkose, špinatuose.

Vario gausu kepenyse, ankštinėse kultūrose, vyšniose, šokolade, riešutuose, svogūnuose, česnakuose, citrusiniuose vaisiuose, vynuogėse ir t.t.

Seleno gausu riešutuose, grūdinėse kultūrose, kepenyse,
jūros produktuose"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 01 kovo 2007 - 01:06
Merginos, gal kuri bandet toki daikta is Biotraitment, nezinau kaip jis vadinas, jis purskiamas, ir atrodo panasiai kaip aliejukas, buteliukas irgi stiklinis tik didesnis,lyg is dveju daliu, na nezinau kiap paaiskinti, lyg vanduo su aliejum blush2.gif kazkas panasaus lotuliukas.gif bet jis visada stovi salia Biotraitment aliejuko, jau pastebejau tai parduotuvese.
HELP ax.gif
kainuoja apie 34 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 01 kovo 2007 - 13:12
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 01, 14:11)
Merginos, gal kuri bandet toki daikta is Biotraitment, nezinau kaip jis vadinas, jis purskiamas, ir atrodo panasiai kaip aliejukas, buteliukas irgi stiklinis tik didesnis,lyg is dveju daliu, na nezinau kiap paaiskinti, lyg vanduo su aliejum  blush2.gif kazkas panasaus  lotuliukas.gif  bet jis visada stovi salia Biotraitment aliejuko, jau pastebejau tai parduotuvese.
HELP  ax.gif
kainuoja apie 34 lt

než. kaip vadinas, bet pagal aprašymą ir jei jis geltonas, tai ir aš tą daiktą eurovaistinėj nužiūrėjai mastau.gif mastau jog kuriai nors iš šeimos moterų turėtu net l. tikt. Ten lyg ir kaip blizgesys-balzamas, turėtų plaukai lengvai šukuotis, spindėt ir atsigaut po "kankinimų", bet ir mane domina bandžiusių nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 01, 15:36)
než. kaip vadinas, bet pagal aprašymą ir jei jis geltonas, tai ir aš tą daiktą eurovaistinėj nužiūrėjai mastau.gif mastau jog kuriai nors iš šeimos moterų turėtu net l. tikt. Ten lyg ir kaip blizgesys-balzamas, turėtų plaukai lengvai šukuotis, spindėt ir atsigaut po "kankinimų", bet ir mane domina bandžiusių nuomonė.


bandziau... 4u.gif gal ir geras, tik kad as visa laika kazka tokio ant savo plauku purskiu, tai kokiu nors pokyciu nepastebejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2007 03 02, 20:28)
bandziau... 4u.gif gal ir geras, tik kad as visa laika kazka tokio ant savo plauku purskiu, tai kokiu nors pokyciu nepastebejau... mirksiukas.gif

Jei blogiau nėra vadinas neprastas mirksiukas.gif Pasirinkimas juk nemaažas blink.gifo kokie tie tavo plaukai? ilgi,trumpi, dažyti ar garbiniuoti, mėgsta veltis ar krentantys kaip vanduo.... Ajajai ant poezijos patraukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2007 03 02, 19:28)
bandziau... 4u.gif gal ir geras, tik kad as visa laika kazka tokio ant savo plauku purskiu, tai kokiu nors pokyciu nepastebejau... mirksiukas.gif

O kas jis toks yra, kaip vadinasi? ax.gif
Atsakyti
Dar dvi priemonės plaukų blizgesiui, viena nemokama, kita ne lotuliukas.gif
1. paskutinį kartą perskalaut plaukus ŠALTU vandeniu (galima ir parūgštintu, kaip čia anksčiau Viktuteee tarp kitų protingų patarimų išdėstė). Sykį netyčia įpuoliau į kažkokio italo "plaukininko" paskaitą, tai išaiškino, kad šaltas vanduo suglaudžia plauko žvynelius, todėl plaukai tampa glotnūs ir žvilgantys. Išbandžiau - veikia.
2. Nenuplaunamas kondicionierius (ir priemonė skilinėjantiems galiukams) iš TIGI Bed Head Ego Boost. Nors šiaip mano plaukai sveiki ir blizga, bet po šitos priemonės - dar labiau...l
Atsakyti