Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo ...

QUOTE(tigrik @ 2006 11 13, 13:27)
O kokia talpa Biotraitment kaukes?

Neatsimenu, speju 200ml. gal kazkas pataisys, jei esu neteisi bigsmile.gif Ai lyg prisiminiau, is pradziu buvo 200ml., o dabar lyg sumazino iki 150ml. g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2006 11 13, 12:05)
Gal kazka tu maisai, bet as YR sampuno nesu bandziusi (jeigu tu apie Yves Rosher), taip mano galvos oda sausesne, tai Pregaine man dar labiau issausino. O del to Wellos reix pasidometi.. Aciu uz rekomendacijas  mirksiukas.gif

Sorry, kazka sumaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 11 13, 11:05)
Vis dar nenuvyle  bigsmile.gif

Dėkui 4u.gif kai pabaigsiu savo šampūnus, reikės šitą pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta555 @ 2006 11 13, 14:10)
Mano palukai iki juosmens, sviesinti, sausi. Labai patinka L'oreal profesinal derinys: Vitamino color sampunas+ intense kauke ir lumino serumas. Zvilga, lengvai sukuojasi  ok.gif

kaip tas lumino serumas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 11 13, 21:52)
kaip tas lumino serumas? bigsmile.gif


Paziurek cia. Tai naujas produktas
http://ru.lorealprof.../...rdcode=LC3
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 11 10, 17:42)
Gal kuri iš jūsų naudojote"Zolotoi šolk"augimo akytvatorių.Kokie jūsų atsiliepimai.Nusipirkau ir galvoju g.gif nieko dar su juo nedariau.


ten toks aukstokam pailgam buteliuke, aliejus? as turiu nuo slinkimo (lyg tai tokia pagrindine funkcija, bet atrodo, kad yra ir uzrasas apie augima kazkoks), tai labai super. Plaukai maziau slenka ir labiau blizga. Tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2006 11 14, 12:13)
ten toks aukstokam pailgam buteliuke, aliejus? as turiu nuo slinkimo (lyg tai tokia pagrindine funkcija, bet atrodo, kad yra ir uzrasas apie augima kazkoks), tai labai super. Plaukai maziau slenka ir labiau blizga. Tikrai neblogas.



kiek kainuoja?
naudoti po ar prieš plovimą?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 14, 13:49)
kiek kainuoja?
naudoti po ar prieš plovimą?


kainuoja kazkur 10lt, tiksliai nepamenu, bet panasiai apie tiek. Dar buna ne buteliuke, o tokiose popierinese dezutese, ten atskirai 3 kartams supakuota, tai jei nesinori to didesnio buteliuko pirkti, galima mazesni kieki isbandyt.
Tik reik atkreipt demesi, kad buna ten visokiu rusiu, t.y., visokiems plaukams - as turejau sausiems ir pazeistiems maza pakuote, o paskui nusipirkau buteliuke slenkantiems, tai liux poveikis, man patiko ir vis dar patinka.
o naudot pries plovima - issitept, apsimuturiuot ranksluosciu ir laikyt 30-40min (as laikau kazkur valanda).

Atsakyti
Tiesūs ir žvilgantys plaukai kaip iš reklamos

Dauguma moterų ir merginų žino, kaip sunku sutvarkyti savo plaukus taip, kad jie būtų tiesūs, glotnūs ir žvilgantys.

Taigi kur toji paslaptis? Plaukų priežiūros meistras Johnas Barrettas atskleidė kelias labai paprastas paslaptis, kurios padės jums sušvytėti.

Nors daugiau garbanių nebetiesina savo natūraliai banguotų ar garbanotų plaukų, didžiuma moterų vis dar žavisi tiesiais plaukais ir bando savo natūralias garbanas ištiesinti, praneša iVillage.com.

Pirmas žingsnis: paruoškite plaukus

Nusausinkite išplautus plaukus rankšluosčiu ir padenkite plaukus nuo šaknų iki galiukų formavimo priemone: silpnos fiksacijos putomis arba glotninamąja želė. Bet kokius silikoninius serumus palikite pabaigai.

Antras žingsnis: leiskite plaukams pailsėti

Užuot griebusios plaukų džiovintuvą, vos išlipusios iš dušo kabinos leiskite plaukams natūraliai padžiūti. „Pirmoji ir didžiausia klaida, kurią moterys daro, ta, kad vos tik išlipusios iš vonios visiškai šlapius plaukus puola džiovinti. Taip džiovinimas užtrunka ir plaukai labai ilgai sausinami“, – sako J. Barretas. Reikėtų palaukti, kol plaukai bus drėgni, ir tik tada džiovinti džiovintuvu.

Trečias žingsnis: susidėliokite prioritetus

Svarbiausia gražiai išdžiovinti plaukų liniją, jei pavyks tvarkingai išdžiovinti plaukų šaknis, visi plaukai atrodys puikiai“, – sako plaukų priežiūros specialistas. Jei turite kirpčiukus, pirmiausia džiovinkite juos. Šukuokite juos į apačią ir džiovinkite viena ranka laikydamos juos ištemptus. Lygiai taip džiovinkite likusius plaukus. Tada dar kartą atsargiai iššukuokite.

Ketvirtas žingsnis: Išskirstykite ir džiovinkite

Suskirstykite plaukus į keturias penkias lygias sruogas, atskirkite jas dideliu plokščiu plaukų šepečiu ir po vieną prisekite prie pakaušio, palikdamos tik vieną palaidą sruogą. Palaidą sruogą džiovinkite dideliu apvaliu šepečiu užsukdamos galus į vidų arba į išorę. Džiovintuvo antgalį laikykite maždaug penkių centimetrų atstumu nuo plaukų. Karšto oro srovę nukreipkite žemyn, kad plaukai būtų glotnūs. Taip pat džiovinkite ir likusias sruogas. Vienas apvaliu šepečiu užsukite į vidų kitas į viršų – kitaip plaukai atrodys labai formaliai.

Penktas žingsnis: paruoškite pagrindinius „ginklus“

Plaukų tiesintuvu atliksite pagrindinį tiesinimo darbą vos per kelias minutes. Visiškai sausus plaukus tiesinkite po vieną sruogelę nuo šaknų iki galiukų. Arba jei trokštate nerūpestingų glotnių bangų, drėgnus plaukus sukite plaukus didelėmis apvaliomis žnyplėmis arba suktukais. Kelias minutes palaikykite suktukus ir atsargiai išdraikykite plaukus, kad jie nebūtų per daug tvarkingi.

Šeštas žingsnis: paskutiniai patepimai

Serumai ir kremai su silikonu suteikia spindesio sukti linkusiems plaukams arba sausiems plaukų galiukams. Tik nenaudokite daugiau nei kelių lašų serumo, kad plaukai neatrodytų lyg susiriebalavę.



Atsakyti
kazkodel manau kad tie dziovinimai ir nuolatiniai tiesinimai nepadaro plauko labiau zvilgancio, nebent tam kartui, o paskui nutriusta plaukai ir tiek blush2.gif ..stengiuosi dziovinti kuo reciau...
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2006 11 26, 21:05)
kazkodel manau kad tie dziovinimai ir nuolatiniai tiesinimai nepadaro plauko labiau zvilgancio, nebent tam kartui, o paskui nutriusta plaukai ir tiek blush2.gif ..stengiuosi dziovinti kuo reciau...

Pritariu. drinks_cheers.gif Aš taip pat stengiuosi kuo mažiau džiovinti plaukus su džiovintuvu. Anksčiau tai dažnai plaukus kankinau žniplemis. Bet jau geriau sveiki tiesus, negu silpni garbanoti. ax.gif Tik kartais pasidarau šukuoseną, kai proga yra. smile.gif
Atsakyti
tas tiesa, kad nuo dziovintuvo plaukai gadinasi, bet as negaliu be jo apsieiti verysad.gif nes kitaip atrodau kai nesisukavusi, plaukai susigarbanoja kaip jiem patinka, o man nepatinka verysad.gif
Atsakyti
Va koki idomu ax.gif straipsni perskaiciau:
grazus plaukai- geras charakteris

Taigi... gal bukim linksmesnes, kantresnes ir musu plaukuciai zvilges mirksiukas.gif
Atsakyti