QUOTE(lengvute @ 2004 08 20, 17:58)
negaliu atsižavėt, kai pamatau moterį tiesiog tviskančiais plaukais , ar tai kokių serumų, ar šampūnų, kaukių poveikis, ar dažų, ar dar ko, išduokit paslaptį, kaip tai išgaunat, gal tviska tik lygūs plaukai, mano pasigarbanoję Kažkur skaičiau, kad praskalavus plaukus citrinos sultim ar acto tirpalu pavyksta išgaut tą blizgesį, kažin
Aš irgi tiesiog negaliu atsižiūrėt kai pamatau gražius tviskančius plaukus. Žinai pabandyk kerastase aliejuka , bet jeigu nori , kad žvilgėtų jie savaime iš savęs , o ne dėl kosmetinio poveikio , tada teks ilgiau paplušėt. Naudok daug gero balzamo - nepagailėdama , kaukes ir įvairias ampules , po to dar patepk įvairiom priemonėm , kurios suteikia žvilgesio. Vienu žodžiu vien nuo šampūno ir balzamo plaukai nežvilgės , todėl negailėk priemonių
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 23, 12:48)
Vienu žodžiu vien nuo šampūno ir balzamo plaukai nežvilgės , todėl negailėk priemonių
Bet tai kaip atrast tas stebuklingas priemones, kurios tikrai padarytų plaukus kaip iš reklamos? Turiu pačių įvairiausių priemonių plaukams, bet arba poveikis tik pirmus kartus būna geras, arba išvis jokio QUOTE(Supergirl @ 2006 09 24, 09:23)
Bet tai kaip atrast tas stebuklingas priemones, kurios tikrai padarytų plaukus kaip iš reklamos? Turiu pačių įvairiausių priemonių plaukams, bet arba poveikis tik pirmus kartus būna geras, arba išvis jokio
Ot cia jau ilgalaikiu paiesku ir bandymu rezultatas.
As radau sampuna, kauke, kurios man patinka, dar liko balzama ir plauku alieju surasti.
Ypatingai ieskau priemoniu, kurios plaukus glotnintu, nes mano plaukai linke pustis.
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 24, 10:23)
Bet tai kaip atrast tas stebuklingas priemones, kurios tikrai padarytų plaukus kaip iš reklamos?
siaip teko skaityti kad i tuos "reklaminius plaukus" tiek visokiu nesamoniu pritepa ir pripurskia kad modeliai paskui dar ilgai ju normaliai atplaut negali.. va jum ir plaukai kaip is reklamos
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 24, 16:24)
Ot cia jau ilgalaikiu paiesku ir bandymu rezultatas.
As radau sampuna, kauke, kurios man patinka, dar liko balzama ir plauku alieju surasti.
Ypatingai ieskau priemoniu, kurios plaukus glotnintu, nes mano plaukai linke pustis.
Tai ir ieškau, ir taip kelinti metai... Bet sakau, atrodo, atrandu tikrai stebuklingą priemonę, bet tas geras poveikis būna tik pirmus kartus. O po to vėl tas pats Tai dabar galvoju, ar čia plaukai pripranta prie to gero ir po to vis silpnesnis poveikis tampa, ar čia man vis norisi geriau ir geriau? As radau sampuna, kauke, kurios man patinka, dar liko balzama ir plauku alieju surasti.
O maniškiai irgi linkę pūstis, tai irgi įpatingai ieškau tų priemonių, kurios glotnintų ir lygintų plauką. Kol kas tik kondicionierių radau tokį. Ir dar aliejukas Kerastase paglotnina ir sulygina plaukus
QUOTE(vita82 @ 2006 09 24, 21:06)
Tai dabar prašom pasidalint, kokias priemones atradot
Ai, tai kad nieko ten labai įpatingo. Čia aš apie Trevor Sorbie kondicionierių tiesinamiems plaukams. Nėra jis ten koks labai geras, bet kai aš tiesinu karts nuo karto plaukus, tai po to kondicionieriaus jie labiau pasiduoda tiesinimui, neišsipučia po kelių valandų QUOTE(Supergirl @ 2006 09 24, 20:48)
Ai, tai kad nieko ten labai įpatingo. Čia aš apie Trevor Sorbie kondicionierių tiesinamiems plaukams. Nėra jis ten koks labai geras, bet kai aš tiesinu karts nuo karto plaukus, tai po to kondicionieriaus jie labiau pasiduoda tiesinimui, neišsipučia po kelių valandų
Šitą ir naudojau, plaukučiai buvo
Aš nusipirkau Schwarzkopf moisturice kick kaukę plaukams tai man labai
mano plaukai šviesinti sruogelėmis labai išsausėjo tai po jos tokie atsigavę atrodo
Papildyta:
Dar atradau iš AVON žele plaukams šviesioms sruogoms paryškinti tai ji man irgi
mano plaukai šviesinti sruogelėmis labai išsausėjo tai po jos tokie atsigavę atrodo
Papildyta:
Dar atradau iš AVON žele plaukams šviesioms sruogoms paryškinti tai ji man irgi
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 24, 20:48)
Ai, tai kad nieko ten labai įpatingo. Čia aš apie Trevor Sorbie kondicionierių tiesinamiems plaukams. Nėra jis ten koks labai geras, bet kai aš tiesinu karts nuo karto plaukus, tai po to kondicionieriaus jie labiau pasiduoda tiesinimui, neišsipučia po kelių valandų
A,viskas aišku