Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Na mes derejomes siai savaitei kelios dienom, 4* viesbutuke, intensyviai derejomes, doh.gif isderejom 10 litu bigsmile.gif

Tiesa, kaip orai pajuryje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 19 gegužės 2010 - 08:40
Man idomu, mes vaziuojam birzelio 22 iki 27, ar ne bus uzkeltos labai kainos, nes kaip ir Jonines iseina g.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu vasaros pradzios. ax.gif Butukas jau rezervuotas. Kaina 50 parai uz NUOSTABU butuka. Ir i tema - tvarkyti nebutina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 05 19, 15:03)
Man idomu, mes vaziuojam birzelio 22 iki 27, ar ne bus uzkeltos labai kainos, nes kaip ir Jonines iseina g.gif

Mums teko viena karta buti per Jonines, tai zmoniu buvo daugeliau ir kavinese teko gerokai palukuriuoti eileje, o del kainu , tai net nezinau g.gif rezervavom is anksto, tai gyvenimo kaina buvo aiski.
Man direktorius darbe niekaip atostogu nepatvirtina, vis kaitalioja data schmoll.gif , negaliu rezervuotis namuko Palangoj doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 21 gegužės 2010 - 20:46
QUOTE(Lyrica @ 2010 05 21, 21:40)
Laukiu nesulaukiu vasaros pradzios.  ax.gif  Butukas jau rezervuotas. Kaina 50 parai uz NUOSTABU butuka. Ir i tema - tvarkyti nebutina.  biggrin.gif

gal kontaktus butu galima i AZ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camilla31: 23 gegužės 2010 - 08:59
QUOTE(camilla31 @ 2010 05 23, 09:58)
gal kontaktus butu galima i AZ? bigsmile.gif

norėčiau ir aš kontaktų, būtų gerai ir foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 05 18, 11:31)
Na is tikruju cia klaidinga nuomone apie tvarka sudariau smile.gif mes patys vaziuojam bent karta i menesi, bei vasara samdau budincia valyti  4u.gif Bet buna , kad po keliu naktu ir nesutvarko nieks... tada perspeju, kad paliktu tvarkinga buta. Pavyzdziui si pavasari, visos jau nuo kovo savaitgaliui vaziuoja, savaitgalis penktadienis -sekmadienis  100 lt, tai ir neiseina po kiekvieno sutvarkyt... taciau visada klausiu mergaiciu ar viskas tvarkoj ir jei tureciau nusiskundimu tuoj pat spresciau , man labai svarbu, kad mergaites butu patenkintos 4u.gif  tik negali sukontroliuot visko  kai esi toli  smile.gif

Aš manau, kad kambarys turėtų būti sutvarkytas po kiekvienų gyvenusių žmonių, tiesiog išplautos grindys, išsiurbti kilimėliai, nuvalytos dulkės, išvalyti tualetai ir vonia. Tai mano manymu privaloma nediskutuojant.

Pernai buvome Slovakijoje, privačiai, mokėjome 30 eurų už naktį 4 žmonės. Nustebino švara. Po kiekvienų svečių išvykimo šeimininkė tvarkydavo, plaudavo, valydavo, išsiurbdavo kiliminę dangą, visur kvepėjo, taip kad nereikia čia sakyti, kad po savęs susitvarkyti riekia, be abejo kad šiukšlių nereikia palikjti, bet kad dar iš išvalyti, tai net nesiruošiu. Iš tikrųjų pas mus trūksta Palangoje švaros ir supratimo. Jie namas netoli jūros jame galima sustatyti pačius prasčiasuius baldus ir lupti baisius pinigus, nes gi prie jūros.
Atsakyti
QUOTE(Lyrica @ 2010 05 21, 21:40)
Laukiu nesulaukiu vasaros pradzios.  ax.gif  Butukas jau rezervuotas. Kaina 50 parai uz NUOSTABU butuka. Ir i tema - tvarkyti nebutina.  biggrin.gif

Ir as noreciau kontaktu ir kokia gatve parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2010 05 24, 09:25)
Ir as noreciau kontaktu ir kokia gatve parasykit  4u.gif

parasiau i AZ, bet nesulaukiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 24 gegužės 2010 - 10:00
QUOTE(vile999 @ 2010 05 24, 10:57)
parasiau i AZ, bet nesulaukiu ax.gif  4u.gif

pasigyrė ir dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 24 gegužės 2010 - 10:17