Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Jolupuke @ 2008 12 04, 09:45)
Sveikos mamytės 4u.gif

Noriu draugui padovanot kelionę žiemai į palangą (jo svajonė)  smile.gif

O gal ką geresnio turit? nes mano finansai iki 500lt
Aš jau nevilty  verysad.gif

Sveika smile.gif Man pvz labai patiktu http://www.kerpehote...ngi_pasiulymai/ esantis savaitgalis kunui ir sielai... pirtele, pilingas.. mmm.. o sampano ir kitur galima isgert wink.gif Paziurek, gal susidomesi labiau smile.gif

Atsakyti
Ačiū labai už pasiūlymą, bet aš nelabai noriu pirtelės ir baseiniuko (bent jau kai budavom druskininkuose didelio įspūdžio nepaliko) unsure.gif labiausiai traukia masažiukai ir biliardas (fanai esam ax.gif ) Labiau norim aktyvesnio poilsio, dar studentai esam, tai pačiam jėgų žydėjime biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas buvot apsistoję Holiday Vila Palangoj (www.palangaholiday.lt)? Siūlo nuolaidas dabar, tik 40Lt parai kainuoja, tai galvoju, ar rinktis šį variantą ar ne. Kas buvot, atsiliepkit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baruuzhele @ 2008 12 05, 16:48)
Gal kas buvot apsistoję Holiday Vila Palangoj (www.palangaholiday.lt)? Siūlo nuolaidas dabar, tik 40Lt parai kainuoja, tai galvoju, ar rinktis šį variantą ar ne. Kas buvot, atsiliepkit.  ax.gif

va man tas pasiulymas ir patiko, tad laukiu atsiliepimu. Su draugu galvojam savaitgaliui vykti i pajury ir ieskom kur nebrangiai galetume apsigyventi. Gal kas turit pasiulymu?
Atsakyti
Sveikutės,
Aš irgi prie jūros mylėtojų wub.gif Jei nepavyksta bent pora kart per metus nuvažiuoti - liūdnuma širdį aplanko rolleyes.gif

Taigi paskutiniu metu labai pamėgom Baurę. Labai miela šeimininkė wub.gif jaukūs namukai, baseinas žiemą šildomas, jau lyg ir kubilą turi (gaila, dar neišbandėm), jūra nėra labai toli. O vasarą - kas smagiausia - toli nuo viso miesto šurmulio. Puikiai pritaikyta šeimoms pailsėti, ar porelėms pasislėpti mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes praleidom nuostabų savaitgalį "Kerpėje" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 12 14, 17:31)
na mes praleidom nuostabų savaitgalį "Kerpėje"  wub.gif

Gal placiau galima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2008 12 14, 22:06)
Gal placiau galima?  bigsmile.gif

Vyro gimtadieniui išpirkau "Meilės savaitgalį" wub.gif
norėjosi pailsėti nuo nesibaigiančių darbų ir dviejų padaužų namie, dviese nebuvo buvę beveik 6metus cool.gif tai pailsėjo ir atsipalaidavome totaliai tongue.gif

Kerpės ypatingi pasiūlymai ax.gif

labai jaukus viešbutukas ir valgyti labai skaniai gamina, tikrai nenusivylėm thumbup.gif nors gerai buvo dviese, bet jau sekantį kartą vyksime visi kartu su šeimyną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 22 gruodžio 2008 - 00:50
Uz geros savaiteles vaziuoju i Palanga, i Pusyno sanatorija.Maitinimas ten bus, bet vakarais juk nesedesiu kaip pensininke prie tv, tai gal galetumet parasyti, ka galima nuveikti Palangoj ne sezono metu doh.gif Kur galima skaniai pavalgyti, o gal koks klubas yra, kur galima pasokti? g.gif Be to, praleisiu pora dienu ir Klaipedoj.Brukstelkit ka nors ir apie uostamiesti 4u.gif
Atsakyti
"1. Viešbutis "RIVASTAR"
Pasiūlymas romantiškam savaitgaliui (dvivietis kambarys, pusrytukai, vakarienė, butelis šampano) 410lt"

Mes jau dvi ziemas su vyru vaziuojam pagal sia programa i Rivastar smile.gif ir siemet buvom 26-28. Mazas, jaukus viesbutis, itin paslaugus personalas ir niekas nelenda i akis. thumbup.gif Interjeras irgi puikus, todel nieko kito neieskau, yra sauna. Maistas puikus. nestuke.gif Kazkaip man "Kerpe" nykokai pasirode, gal, kad trys zvaigzdutes? g.gif Va, o SPA proceduros galetu buti ir "Rivastar" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka tik grizau is sanatorijos "Pusynas" ir likau labai patenkinta aptarnavimu ir maitinimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabela @ 2009 01 20, 11:55)
Ka tik grizau is sanatorijos "Pusynas" ir likau labai patenkinta aptarnavimu ir maitinimu  thumbup.gif

papasakok placiau thumbup.gif
Atsakyti